Mikio trbuh sigurno jer smo mi jucer imali istu epizodu. Nakon glicerinskog cepica drugo dijete...
Znaci pisala sam post 15 minuta da bi kliknula posalji i on se izbrise,aaaaaa!!!!!!!!
Tako da evo ponovo u samo par rijeci.
Ukratko i ja sam imala takav porod da mi nisu htjeli rec kolko imam savova, krvarila sam 3 mjeseca i zaraslo mi je tako da ce me mozda ponovno morat zarezat da isprave.
Mali isto ima ispade vec par dana s vrhuncem danas, vristanje, deranje, uzas. Jos se mm i meni cini da kao da mu je tijelo malo ukoso🙄
Mrgud budenje barem kod nas ne prestaje jos tako da se nemoj pretjerano nadat. Samo postane gore ali otupis na to. Nemogu vjerovat da mi je prije se bilo tesko.dignut 3 puta kroz noc. Sad se budi jos uvijek 3 puta ali je budan i ocito mi prica sta je sanjao po sat dva 😂 😋
Mare ja bi ti savjetovala da se pokusas izborit s tim. Proizvodnja ce se aktivirat nakon dan, dva. Mislim da ti je on draga posred skoka u razvoju 🙄 nek te tjesi da sam preko njih jedva na wc isla. Kuhala s njime pristekanim 😑😐
Beba2019 takoder drekec ide na sve stranr van 🤣 3 mj sam bila uvjerena da ima konstantni proljev 🙄😂
Crnokosa tako je i kod nas bio. Ali stvarno se produzilo i sad je svakih 2 ipo 3 sata.
S time da njemu podoji traju od pola sata do 45 min.
Mi smo takoder krenuli s dohranom ali zasad samo zitne kasice.
Sta je bljuckanja tice nema pravila. Nekad se zbljucka 3 puta u jednom danu a nekad 2 tjedna nista. Iako ako se najede do cepa onda sisa i na drugu stranu pusta mlijeko 🙄
Grizli bas mi je zao da su te tako sasili. Nikad nezmas na koga ces nabasat vrsnog kirurga ili lokalnog mesara.
Mikio i mene rez od carskog jos boli a da ti ne govorim kakav Vakula je. Ako mijenja vrijeme odma prva doznam 🤣😎
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Bok svima, ja nikak da se uhvatim danas mobitela 😀 mali je bio danas super dobre volje pa cijeli dan nakuhavam 😂 za sutra lazanje spremne 🙂
Citam vas pomalo kroz cijeli dan pa sad kolko sam uspjela poloviti.
Grizli bas mi je zao kaj je to kod tebe tak ispalo na porodu.
Kaj se tice ispada placa to zna i moj imati, al ne mogu bas povezati jel je trbuh u pitanju. Neki dan je bas jako trljao sake po ustima i vristao tak mislim da su mozda i zubi. Danas popodne se plakao u snu i poceo vristati 😅 odma sam pomislila da sanja cijepljenje od jucer.
Reserved koje mu dajes zitne kasice? Meni nije nis konkretno rekla, samo da mogu i hipp gotove kasice. Gledala sam da ima hipp rizinih pahuljica pa sam mislila to uzeti.
Reserved123, upravo to... Mislila sam da je proljev, ali nije, jer je jednom, dvaput dnevno, a nekad par dana ništa.
Znači, krenule papice🥰ja ću sutra bebi dati bananu. Iako sam mislila još pričekati, vidim po njoj da jaako želi papati. Nisam još nabavila zitne pahuljice, koje ste kupili?
Kako papa bebica, da li je odmah prihvatila ili?
Beba ja nekak odugovlacim jos malo, iako je rekla pedijatrica da mozemo polako krenuti. Jesi ti dobila kakav spisak namirnica? Meni je npr.rekla da nikako ne krecem s vocem jer ce teze prihvatiti povrce i ne s bananom jer banana zatvara, a njima se treba prolagoditi probava kad krene dohrana pa znaju teze kakati. Zato te pitam🤦🏼♀️ Jer svugdje pise drugacije. Ja sam joj rekla da imam knjigu bebe vole papati pa je rekla da se mogu po tome voditi. Tamo krecu s tikvicom. S od voca prvo jabuke i to termicki obradene, znaci prokuhane 5 minuta. I tak mi je i pedijatrica rekla, da sve treba biti termicki obradeno.
Al sad vidim ti je to vec trece dijete pa znas 😂🙈 nisam uopce obracala paznju na traku dolje😂 mene je svega sad strah kaj cu mu dati pa citam svugdje 😂
beba otkud si se bas za bananu odlucila?
Slazem se sa pedijatricom od RedFox.
Moj malac danas nije skoro nista jeo. Kad krene jest smijenjuju se epizode smijanja i urlanja. Ne znam sto da velim... I na kraju pojede oko 70 mL a obicno jede po 150 mL.
Cure apropo dohrane, evo vam prijedlog da se lakse snadjete... (ja sam krenula s kcer npr s batatom,tad je bio senzonska namirnica bas)
S tim da, prve namirnice nudite do 15h za slucaj da beba ne pokaze alergiju na nesto. EDMU je ekstra djevicansko maslinovo ulje,prvo vrijeme ide par kapi,nakon tjedan dana moze i zlica. Voda se nudi 15ak min iza obroka.
Sortiraj odgovore
Najstariji