ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    18. Travanj 2020. 12:43

Mi smo imale dobru noc😊
    Isla spavati oko 11, prvo budjenje u 4 za papati...i onda u kreveticu se uspavljivala nekih 15tak min i zaspala. Mi ju ne nosamo da zaspi, samo ju odlozimo i onda ja provucem ruku do njene glavice pa ju mazim i pustimo onu igracku/visilicu koja ima muziku i tjt.
    Onda budjenje u 8, pojela i optimisticno smo ju vratili u krevet pa app😂🙈 jer smo jos htjeli odspavati..i vragolanka zaspala :D ja i ona od 8.30 do 10.30😍😍 savrseno! A tata do tad usisao...di ces bolje🤪
    .
    Mi idemo danas na viksu nabacit rostilj i udahnut svjezi zrak😍
    Sad mi vise od icega fali kuca!
    (Inace sam cijeli zivot u kuci, i pred 3 god dosla u ZG u neboder na 12kat bez balkona... Inace nam je fkt super, al saaad u ovoj situaciji uzas!)

DeeDee
    18. Travanj 2020. 13:17

Mikio to ti je ono kad ja napišem egzorcizam, strašno nešto za gledati. Sreća pa prođe kroz par minuta 🙄

[/url

18. Travanj 2020. 13:43

Grizli jel tebi stitnjaca i opcenito hormoni ok? Ako recimo dnevno unosis 2500 kcal i mrsavis mora biti u pozadini nesto zbrckano. Probaj izbrojati. 
    mikio ja sam drugi dan nakon carskog hodala po sobi i oko bolnice  U subotu navecer rodila a u ponedjeljak pila kavu u Rodi... no onda me ipala snašla. 

MaRe
    18. Travanj 2020. 13:59

DeeDee

Mikio to ti je ono kad ja napišem egzorcizam, strašno nešto za gledati. Sreća pa prođe kroz par minuta 🙄

Moj je dns takav...ujutro sve ok bilo i od nekih 11 dreka i vristanje da se davio..promijenila sto polozaja i nosanja,skinula ga samo u bodi, nista ne pali, sisu nece ni vidjet,jos bolje vristi i tak s pauzama do 1 sat...jedva ga nekak smirila da se izdojim,popio punu bocu i sad se komirao 🥴

Taani
    18. Travanj 2020. 14:40

I moj danas ima neke drame 😪 nije se smirio na cici ali je na pilates lopti. Zaspao mi na rukama prije sat vremena, jos spava ali se bojim spustiti ga 🤪 Pocela sam gledati neku seriju pa eto barem nesto 😁

18. Travanj 2020. 15:19

Kod H&M online shopa se meni prikazuju cijene u eurima... jel to finalna cijena ili se uvecaju za nas PDV?

Grizli
    18. Travanj 2020. 15:40

Losa meni su svi hormoni bili ok prije trudnoce i tokom. Sad nakon nisam nis provjeravala. Ja cijeli zivot imam bas ubrzan metabolizam. Jedino usporeniji je bio dok sam se bockala za stimulaciju za ivf. Onda sam vise zaprvao ja mislim vodu zadrzavala u sebi jer nisam vise jela. Aktivirala opet app dnevnik hrane pa cu bas probat par dana izracunat, al mislim da nisam na tih 2500. 

DeeDee
    18. Travanj 2020. 15:54

Curke avent na akciji ako kojoj što treba. I ono fensi kuhalo o kojem ste tipkale :)

[/url

Damnarexx 🌺
    18. Travanj 2020. 16:47

miki0

Evo opet je imala epizodu. Bas egzorcizam… Najgore kaj je do sad tak plakala doslovno 5 puta od kad se rodila into kad je stvarno bilo nesto (cjepljenje, bolnica i vadenje krvi iz glave, ja izvrnula prstic…) Stvarno neznam sta napraviti u toj situaciji, a bas to srce mi se slama dok je takva a neznam kak da joj pomognem 🥺
    Damnarexx di imate viksu? Joj zavidim…. Bas mm i ja gledamo oglase i razmisljamo ozbiljno o kupovini vikendice pogotovo sad ako se ponove(nedaj boze) ovakvi slucajevi… Htjeli bi nesto blizu a opet u prirodi…
    Razmatramo mi to vec neko vrijeme ili kuca (ja sam odrasla u kuci) samo s cijenama i ponudom nismo bas nasli nesto sto nam se svida… Ili veci stan i mala viksa negdje….

Ma sve mi je jasno...
    Kašina :) a često smo znali ici u Krapinske toplice, tamo je druga viksa ali od njegove bake i dede. Često smo i tamo bili dok nisu zatvorili 'granice'.
    Preporod za dusu i tijelo. Priroda bas regenerira 🍃🌺

Simbalija
    18. Travanj 2020. 16:49

miki0

Ej cure!
    Nama je curka sinoc priustila takav sou da nismo znali sta raditi… Zaspala je u pola 9 i u 11 se probudila s takvim jakim placem da je ostajala bez zraka, jecala, vristala. Muz i ja nismo znali sta da radimo, skinuli ju cijelu da vidim da joj nije nesto, pipali da ju nesto boli, nunala, nudila cicu, nista. Dreka dreka. Bas smo se prepali. Onda sam ju cvrsto stisnula uz sebe, ljubila, mazila, malo duda i nekak je dosla k sebi i onda na cicu. Na cici zaspala i nisam se smjela pomaknuti odma bi pocela plakat, pa sam ju pustila na meni da odspava. I tak smo provele noc s budenjima svakih pol sata.
    A ona jutros vesela i zivahna ko da nis nije bilo. A ja se osjecam ko da me kamion pregazio. 🥴
    Jagodica mi smo imali grceve, probali espumisan, biogaia, waya, tibu, rople jastucice na trbuh… Na kraju biogaiu dajemo i dalje svaki dan, espumisan nije pomogao nista, a tiba nam je maaaloooo ublazila. Nama je tek bowen terapija malo pomogla. Al to sto kazu cure , dok probava ne sazrije nemozes puno pomoc. Samo malo ublazit.
    Octanisept ce ti trebat za pupak pa svakako ga kupi.
    Ja sam si s njim i rez nakon carakog dosta dugo spricala.
    Joj grizli muka mi kad procitam tvoju pricu i bas mi te zao 😔
    Mene moj carski rez jos uvijek zateze dosta 😵 kad sam bila pitala gin za to rekla je da nekima treba puno duze da zacjeli i da sam ja ocito jedna od tih. Cimerica iz rodilista je nakon carskog isto drugi dan vec trcala po sobi a ja se nisam mogla uspravit mjesec dana.
    Losa steta za pidamice 🙄
    Meni h&m dolazi u pon, jedva cekam!!

Mikio takvih par epizoda smo mi imali, identičnih! Zaključila sam da je vjerojatno stomačič zabolio jer isto nisam znala što bi drugo moglo biti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.