ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    14. Travanj 2020. 13:41

Mi hormonalne zene nismo uopce sposobne mrziti :D hahs i to zbog kila i (ne)spavanje bebacha. Salim se malo. 
    Mi smo imali ok noc. Probudio se u 7 a jeo u ponoc. Zapravo poceo se nesto buditi oko 4 pa sam se isla izdajati ali je na kraju produzio do 7 pa ssm imals spreman obrok. 
    Ali zato je jucerasnji dan bio komatozan. 
    Sto se tice kila, ja se oduvijek trudim jesti zdravo. Npr kuham bez ulja, ako nesto trebam zasladiti koristim steviu ili tako nesto. A kada zelim mrsaviti onda brojim kalorije. Jer smatram da nema do matematike. I sa zdravom prehranom se mozes debljati. Tako da evo sada brojim pa cemo vidjeti. I evo odvjezbala sam za danas.
    Lavice ja sam primijetila da kad pijem manje vode imam i manje mlijeka. 
    I mi znamo piti i bolero sokove da nisam bas stalno na vodi. Jer one klasicne sokove uopce ne pijemo. A bolero je zasladjen steviom i meni je ful dobar

DeeDee
    14. Travanj 2020. 13:45

LoSa da nismo i istu cimericu imale? I moja je bila takva 🤣
    Anna meni su ti bolero baš odvratni, al možda je i psihološki jer znam da je stevia unutra a ne mogu je vidjet 😅
    Ovo za tekućinu je definitivno, ja od kad sam smanjila s čajevima i kompotom ful vidim razliku. Jučer i danas sam pojačala i odmah mi se lakše izdojiti. A općenito ful premalo pijem, dok sam radila sam stalno imala staklenu bocu uz sebe da se sjetim da moram popit ali bas nemam naviku. Pijem tek kad sam žedna a tad je kasno

[/url

• Hani
    14. Travanj 2020. 13:49

Ta duda samo probleme stvara, čini mi se. Nije vam lako stalno dežurat i vracat je. Sad sam sretna sto je on nije htio. A nije da mu je nisam nudila kad bi krenuo plakat😉
    Nakon 10ak min vristanja moj bi se jednostavno ugasio, to je bio ritual uspavljivanja (nakon par pokusaja vracanja u krevetic😁), ali tesko je slusat ga kako place, zavisi koliko bih uspjela izdrzat. Sada kad je veci, vec se nekako kuzimo, ili mu ne pase polozaj, il je vruce, il se opet pokakio...Koji put upali samo da dirne sisu i gotov je😁Ali, nije  zahtjevna beba.
    Valjda ce doc bolji dani i vama koje jedva drzite oci otvorene😉😁
    Nita, razrežeš li žile na kupusu da pusti sok?
    Čaj za dojilje nikako da krenem pit.
    Sretno vam s novim režimom! I ne kupujte nove zalihe čokolade pa necete ni doc u napast😉
    Mozda sam ja malo preplasenija sta se hodanja po doktorima tice. O pregledima ne razmisljam do daljnjega, u ducan 1-2puta tjedno i šta prije doma.
    Kupila sam preko njuskala 60 platnenih pelena raznih vrsta za 1100 kn i mirna sam. Još nisam uspila potrošit onih 2300 kn za bebu od drzave, racunajuc bas svu opremu za njega😉 
    Variva volim, ali ovaj razeni kruh od kiselog tijesta kod mikio mi je bas napet. Meni su kruh i peciva slaba točka, ak ne zelim se toga odrec😊

Red Fox
    14. Travanj 2020. 13:49

Pozdrav svima, zao mi je kaj ne stignem sve detaljno procitati i pola toga zaboravim napisati.
    Samojed pitala sam za polozaj za kakanje, javim kad odgovore.
    Ja sam doruckovala sunku i kuhana jaja, bez francuske 😂 to je vec uspjeh 😂
    Isto sutra planiram neko varivo.
    Jucer sam bas listala knjigu bebe vole papati i ima super recepata i za cijelu obitelj kojima je osniva zitarice. Knjiga je stvarno predobra sto se tice savjeta i recepata i bas ima planirane obroke za svaki mjesec.

• AnnA
    14. Travanj 2020. 13:56

DeeDee a meni recimo nije svaki dobar. Limeta, bazga, jabuka su mi favoriti. Ja tu jednu vrecicu napravim na 2 litre vode. I zaboravila ti napisat. Kad si napisala za jelovnik “oko 8 kava s mlijekom”. Ja najprije shvatila da pijes 8 kava dnevno hahhaa 
    Red ja sam bas planirala kupiti tu knjigu. Sad si me ohrabrila :)
    A onu knjigu o razvojnim aktivnostima nisam jos uvijek procitala. Ali djeluje obecavajuce

DeeDee
    14. Travanj 2020. 14:00

AnnA

DeeDeea meni recimo nije svaki dobar. Limeta, bazga, jabuka su mi favoriti. Ja tu jednu vrecicu napravim na 2 litre vode. I zaboravila ti napisat. Kad si napisala za jelovnik “oko 8 kava s mlijekom”. Ja najprije shvatila da pijes 8 kava dnevno hahhaa
    Redja sam bas planirala kupiti tu knjigu. Sad si me ohrabrila :)
    A onu knjigu o razvojnim aktivnostima nisam jos uvijek procitala. Ali djeluje obecavajuce

Hahaha a da sad 100  kava🤣🤣
    Ma probala kod frendice par okusa, nemam pojma koje, nije mi napeto 🙂

[/url

• AnnA
    14. Travanj 2020. 14:10

Pa da. Ja jos gledam, pa gdje uspije ugurat 8 kava dnevno. I onda kad sam vidjela oko 10 smoothie vise mi nista nije bilo jasno hahaha mislim da meni treba tih 8 kava da profunkcioniram

Lavica27
    14. Travanj 2020. 14:12

Al str se raspisale 😁😁😁
    Rucak meso s rostilja. Gledam ja cokoladu, cokolada gleda mene... uspjesno se zaobilazimo 😁
     Grizli mrzimo...
    I to je to za danas jel tak?😂😂 Salim se 😁
    Ja sam 170cm,prije prve trudnoce 66kg, pa u drugu usla sa 68kg i eto me sad na 70kg i nikako ispod. Voljela bi se vratiti bar na 65-66kg. Al i 68 bi bio super start. 
    Nisam vas pitala... jeste vi primjetile da ste nervozne dosta? Tipa od poroda? Nenznam jel ima veze s karantenom ili nespavanjem, al ja sam stalno nervozna. Jedna sitnica me izbaci iz redovnog plana i programa i ja odmah pozivcanim😳

• Hani
    14. Travanj 2020. 14:32

Mozda juzina, lavice?
    Kod mene nema pmsa, nema ni nadrkanosti😁
    Nikad nisam bila sretnija, stvarno, kad vidim ovog cvrcka, bas sam zadovoljna. Cak me ni to sta 3 mjeseca živimo u 10 kvadrata uopce ne dira😉

• Nita9999
    14. Travanj 2020. 14:34

Damnarexx 🌺

Nita9999

Red foxnazalost curka vise ne zeli ni vidjeti sisu, ja mlijeka sve manje, po sat vremena mi treba da izdojim jedva 60 ml, a to joj je pola obroka.
    A kako smo krenuli vjezbati sat vremena, pa izdajanje sat i dok jede pola sata,menj ostaje da popijem casu vode i krecem ispocetka.. bez setnje, bez igranja i mazenja i stvarno to vise nisam mogla.
    Tako da sad hodam s oblozima od kupusa i izdajam samo dok prođe prepunjenost ( i opet to traje sat vremena)…
    ali psihicki sam se preoporodila jer sam skuzila koliko sam izgubila vremena sa svojim djetetom sto je jako zalosno.

Btw, ako je netko isto prekidao dojenje, ima li jos kakav savjet osim kupusa jer mi se stvaraju kvrge?!

Mislim da ovo i mene uskoro ceka. Trenutno smo na 4 moja obroka, 3 dohrane… Jedva.
    Vremenski mi puno vise treba nego inace. Visim po 1h, ako ne i vise za 1 i pol obrok.
    Koliko mi ide na zivce to izdajanje, opet ce mi bit zao kad nestane mlijeka…a bit ce mi lakse 🤷
    Gurat cu, pa koliko ide - ide.
    Nitaa pratim ovo, pa ako negdje zapnem, tebe cu pitat :)

Želim ti da  te ne dočeka ovo jer je baš tužno kad ne daješ svoje mlijeko, ali vjeruj da se to vrijeme izdajanja bolje zamijeni za kvalitetno vrijeme s djetetom ( djeca to osjete sigurno jer ja sam jutros docekala i prvi pravi osmijeh kad me ugledala iznad kreveta)

Ako zatrebaš, samo pitaj, postajem expert za kupus,muž jutros kupio 2 glavice 😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.