ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    14. Travanj 2020. 12:08

ja sam od šogorice dobila prefolde i covere manjih veličina tako da to koristim. uzela sam još covera većih veličina i ženska mi dala rodina pusa od flanela ali to mi nekako nije kao ovo.- glomaznije su i sto godina treba za sušenje. Planiram uzeti AI2 kad preraste ove covere, i opet u njih prfeolde

[iimg]

annika
    14. Travanj 2020. 12:09

da Grizli nećemo te mrziti nakon ovoga. Isto kao što ne mrzimo sve kojima bebe spavaju

[iimg]

DeeDee
    14. Travanj 2020. 12:09

Grizli, ne mogu reći da te malo ne mrzim 😤😤😤😤
    Sad znam koji je vama osjećaj kad ja napišem da Vita opet spava i da mi je dosadno 😂
    .
    Yes, cijela Hrvatska ☺️
    GLS izvan Rijeke i okolice.

[/url

Grizli
    14. Travanj 2020. 12:13

DeeDee meni su super variva sa slanutkom, tikvice, mrkve, batat, leca, piletina od zabatka meso najcesce.. Sad stavljam i saproga pred kraj kuhanja ili ako ih prije blansiram onda ih samo nasjeckam na sitno i ubacim unutra umjesto pastice. Njoke na zlicu napravim ili ubacim mljevene zobene da se zgusne. Ja svasta kemijam trenutno sa tim varivima. 

Grizli
    14. Travanj 2020. 12:18

Sad tek vidim koja sam ja sretnica... Jedem ko termit bez debljanja, beba spava ponoci predivno u 90% dana, ne zajebava sa cicanjem u pravilu, muz slusa i pomaze... Vec vidim iduci dolazak na forum prekrizena moja slika i pisat ce mi zabranjen ulaz!🤦‍♀️😱
    Al evo zbilja ako vam je problem udomacit cu vase slatkise! 

DeeDee
    14. Travanj 2020. 12:22

Grizli stvarno si pretjerala! Meni dijete spava i dečko ful pomaže, ali sam bar najdeblja! 🤣🤣🤣
    Hvala za variva, probati ću nešto iskemijati 🙂

[/url

14. Travanj 2020. 12:32

Žene evo mi došli s cijepljenja
    Ja sva u banani
    Tako je zacvilo kad su ga cijepili
    Uzas ja još sad u depri
    On od kad smo došli doma jeo i zaspo eto ga spava ja ga gledam 
    Pojela 2 x milch kifle od nervoze samo se motamo i hodam
    Od prošlog mjeseca udebljao se pravo
    Dns 7400 kg ( 2 mj je on star)
    Od trudnoće mi ostalo 3 kg
    Vjezbat sam počela i trcat u Nazad tjedan dana
    Zadovoljna sam izgledom ( također ima dana kad jedem totalna sranja i punooooo slatka)
    A on fkt puno i često cica na nekih 1-1,5 h tak da mislim da će uskoro i tih 3 kile otic 
    Samo me smeta mlohavost pa eto na tome bi poradila jer sam prije bila ful aktivna( zategnuta)i vjezbala često 
    Samo da mi on bude dobro i da nebude temp i ostalih nuspojava  sad  3 dana nakon cjepiva 🙁☹️😔

• Zarica
    14. Travanj 2020. 13:09

Crnokosa kako ste veliki😳 Koliko je visok?

14. Travanj 2020. 13:23

Zarica nisu ga mjerili Samo vagali
    Prije mjesec dana bio je 57 cm i 5500kg
    A dns 7400 kg
    Fkt je okrupnio vidno
    On je samo na sisi i jede bas često eto svakih 1-1,5 ovisno nekad bude 2 h ako zaspe
    Inače rođen sa 4200 i 52 cm

14. Travanj 2020. 13:35

crnokosa bas velika bebano i velika je rođena. Moj ce toliko imati tamo sa 9mj. 
    DeeDee mi smo tu negdje ista tezinska kategorija  Koliko god da pazim ispod 75 bas i ne idem. Isto ko ti sam visoka.
    Za vrijeme faksa sam imala cimericu koja bi znala odjednom pojest teglu nutelle i bila mrsava... a jase od zlice udebljam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.