ja sam od šogorice dobila prefolde i covere manjih veličina tako da to koristim. uzela sam još covera većih veličina i ženska mi dala rodina pusa od flanela ali to mi nekako nije kao ovo.- glomaznije su i sto godina treba za sušenje. Planiram uzeti AI2 kad preraste ove covere, i opet u njih prfeolde
[iimg]
da Grizli nećemo te mrziti nakon ovoga. Isto kao što ne mrzimo sve kojima bebe spavaju
[iimg]
Grizli, ne mogu reći da te malo ne mrzim 😤😤😤😤
Sad znam koji je vama osjećaj kad ja napišem da Vita opet spava i da mi je dosadno 😂
.
Yes, cijela Hrvatska ☺️
GLS izvan Rijeke i okolice.
[/url
DeeDee meni su super variva sa slanutkom, tikvice, mrkve, batat, leca, piletina od zabatka meso najcesce.. Sad stavljam i saproga pred kraj kuhanja ili ako ih prije blansiram onda ih samo nasjeckam na sitno i ubacim unutra umjesto pastice. Njoke na zlicu napravim ili ubacim mljevene zobene da se zgusne. Ja svasta kemijam trenutno sa tim varivima.
Sad tek vidim koja sam ja sretnica... Jedem ko termit bez debljanja, beba spava ponoci predivno u 90% dana, ne zajebava sa cicanjem u pravilu, muz slusa i pomaze... Vec vidim iduci dolazak na forum prekrizena moja slika i pisat ce mi zabranjen ulaz!🤦♀️😱
Al evo zbilja ako vam je problem udomacit cu vase slatkise!
Grizli stvarno si pretjerala! Meni dijete spava i dečko ful pomaže, ali sam bar najdeblja! 🤣🤣🤣
Hvala za variva, probati ću nešto iskemijati 🙂
[/url
Žene evo mi došli s cijepljenja
Ja sva u banani
Tako je zacvilo kad su ga cijepili
Uzas ja još sad u depri
On od kad smo došli doma jeo i zaspo eto ga spava ja ga gledam
Pojela 2 x milch kifle od nervoze samo se motamo i hodam
Od prošlog mjeseca udebljao se pravo
Dns 7400 kg ( 2 mj je on star)
Od trudnoće mi ostalo 3 kg
Vjezbat sam počela i trcat u Nazad tjedan dana
Zadovoljna sam izgledom ( također ima dana kad jedem totalna sranja i punooooo slatka)
A on fkt puno i često cica na nekih 1-1,5 h tak da mislim da će uskoro i tih 3 kile otic
Samo me smeta mlohavost pa eto na tome bi poradila jer sam prije bila ful aktivna( zategnuta)i vjezbala često
Samo da mi on bude dobro i da nebude temp i ostalih nuspojava sad 3 dana nakon cjepiva 🙁☹️😔
Zarica nisu ga mjerili Samo vagali
Prije mjesec dana bio je 57 cm i 5500kg
A dns 7400 kg
Fkt je okrupnio vidno
On je samo na sisi i jede bas često eto svakih 1-1,5 ovisno nekad bude 2 h ako zaspe
Inače rođen sa 4200 i 52 cm
crnokosa bas velika bebano i velika je rođena. Moj ce toliko imati tamo sa 9mj.
DeeDee mi smo tu negdje ista tezinska kategorija Koliko god da pazim ispod 75 bas i ne idem. Isto ko ti sam visoka.
Za vrijeme faksa sam imala cimericu koja bi znala odjednom pojest teglu nutelle i bila mrsava... a jase od zlice udebljam
Sortiraj odgovore
Najstariji