Pa vrlo lako moguće s obzirom da ga ne pijem svaki dan, a kako je prekjučer cijeli dan stenjala i mučila se s prđenjem, ja jučer popila max. dozu kao da joj olakšam da se pokaka 🙄🙄🙄
[/url
Lavice stvarno sad kad si to napisala, ja isto jucer zaboravila piti caj s time da ja imam od dm-a sad neki bio i isto nocas minimalno stenjala. 🤔 Mozda da ga ne pijemo?
Jutro zene! Moj mali nakon cijelog dana nespavanja jucer napokkn zaspao u 21:30. I imali smo hranjenje u 1:30 i 6:00. Sto je stvarno super noc. Kad bi se tak zaredalo par dana bilo bi super. Ja sam paralelno s njim tolko spavala. S tim da me isto cica probudila od boli jer sam dala dvaput za redom istu onu u kojoj sam pak jucer osjetila kvrzice pa da pokusa sto vise povuc i to razbit, i onda je prek noci ova druga buknula 😣😫 muke po cicama.
Bas mi je mama jucer bila pa smo citale moju radosnicu, ona je mene dojila cca 2,5 mj. I ja sam super spavala. I bas mi jucer govori kak se uopce ne cudi da zene masovno odustaju od dojenja kad vidi kolko se ja bavim tim cicama, a ja “manje vise” kao Nemam problema. Ne bih htjela da ispadne kao da se hvalim pred curama koje nemaju dosta mlijeka, al nije neka sreca ni kad ti ovak curi. Em boli kad se prepune, em on nemre gutat, to su stalne borbe s njim na cici, stoput se zagrcne il rasplace, pa isto izdajanja
E imam pitanje za cure koje imaju stetilizator za mikrovalnu. Parnu sterilizaciju sam na faksu zadnje koristila a to ko da je bio neki drugi zivot 🤓😂😂. Nego, jel vi kad izvadite posudu bude dole jos vode? I jel to bude jako mokro? Razmisljam da s obzirom da imam prastaru mikrovalnu koja ni nema oznaku snage, da bi trebala stavit manje vode jer ne stigne isparit... 🤔
Mrgud ja imam isto ko i Mikio avent sterilizator i mikrovalnu noviju pa ostane vode dole i bude sve vlazno. Cijedi se voda sa poklopca kad otvorim. I to je normalno koliko sam citala. Ja ne brisem nego imam susac na koji sve fino objesim pa se na zraku susi pa ne smrdi.
Pozdrav☺☺
Mi smo imali sjajnu noć,digla se u 5 na flašicu i evo sada smo papali.
Ja se sad s takvim noćima uspijem fino naspavati.Skužila sam da beba tako ujutro pokazuje znakove da kaka,međutim obavi to tipa 4 sata poslje,znaći ne cendra niti se grči več vidim da 10 minuta naprimjer tiska ali ništa od nužde,dali zna netko što bi je to moglo mučit?
Također mame koje imaju curice ja imam problem i muku mučim,moja beba ima na spolovilu između usnica naslage (nešto kao žuto,ne znam dali je to od kreme?)koje ja ne znam kako da točno maknem,koliko znam nesmijm joj razdvajati usne niti puno čeprkat i ja sada ne znam kako da to očistim.Vidjela sam da neke mame sa štapičem prođu ili krpicom mokrom😰..bojim se da je ne ozljedim..nisam sigurna kako da to izvedem.
Molim neku mamu da mi pomogne🙈😰..bojim se da joj se ne upali sve..
Zaboravila sam komentirat Lavice tvoj post - pozdrav RODAma 🤣🤣🤣
🍷Živili 🙂🙂
Ja ovo uopće nisam doživila noćas 😂😂😂😂
🍻🥂🥳
[/url
Ne bih rekla da od čaja stenju..ja sam bas ga prestala piti par dana i bez obzira na to..stenjao je i prduckao od nekih 4-5 ujutro svaki dan..to kao da mu je postala neka fora da od zadnjeg "nocnog" hranjenja mrči i negoduje a spava..al naravno mama ne spava kad ga čuje 😴
Prijavljujem kakanje 🥳🥳🥳
Njeno, ne svoje 🤪
Ugl. Ona je prije imala svaku pokakanu a sad dvije do tri na dan, i u biti dok se ne pokaka stenje..
[/url
Dobro jutro 😊 mi smo imali dobru noc, primjetila sam da vise upce ne bljuca ko prije, ne znam jel i kod vasih beba tako.
Kak vi svoje uspavljujete? Ja sam svog nosila nakon hranjenja dok ne zaspi, sad sam ga stavila u kinderbet, ukljucila vrtulja i zaspao je sam.
Lavice pitala si kolko mu dohrane dajem, mi imamo ovakav raspored, ujutro oko 3-4 je samo na sisi, probudi se opet oko 7-8 i onda procjenim, ak gura rukice u usta onda mu dam jos dohrane. A iduci obrok mu napravim samo dohrani, prek dana mi se ne stignu bas napuniti cice pa preskacemo jedan obrok. U prosjeku dobije na dan oko 400 mL dohrane, na novalacu pise da bi u toj dobi trebal dobivati 750 mL. A ja sam sigurna da si on jos uz cicanje navuce na dan 350, ak ne i vise.
Jutro cure,
Eleonoris kod mene nije curica al kako znam da smiješ lagano da razdvojis i da predjes krpicom i očistis
Ja sam cure sinoć cjelu noć plakala skupa s malim on evo već 7 dana muku muči sa grčevima nema prestanka po danu po noći non stop sinoć vise nisam mogla nikako da ga umirim i ja sam skupa s njim plakala stvarno ne znam sta da radim više isprobala sam bio gaja, espumisan juce sam išla u apoteku da kupim Sab simplex ali kažu nema kod nas samo u Hrvatskoj pa sam našla neki čovjek što to nabavlja pa prodaje kod nas, dana će muž s posla otići uzet nadam se da će nam one pokazat neke rezultate. Stvarno vise ne znam sta da radim tacno sam postala depresivna zbog njegovog 24satnog deranja ali on ne plače znači vrišti jadno djete tako mi ga je žao gledam ga ne znam više kako da mu pomognem ma joj ne znam evo sta sam sve ni napisala od muke sad napokon spava
Sortiraj odgovore
Najstariji