ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    10. Travanj 2020. 12:38

mrgud_zg

Fora se cini ta podloga skroz samo kaj kolko ja znam jos uvijek ne dolazi nis iz kine. Vidla sam nes slicno na nekoj nasoj stranici nes slicno al vjerojatno duplo skuplje nemrem sad nac..
    Temperaturu je nama dr nakon cijepljenja rekla skidat cepicima tek iznad 38,5. A nekim curama je receno preventivno. Pa sad ne znam

Meni uredno sve dolazi iz Kine.. 
    Nije mi zurba s tim, pa mi je ok pricekati jos, ionako je faza baby gym i setnja..

Mi nismo nista trebali preventivno, isto kao ako prelazi 38 da stavimo cepic.. 

mrgud_zg
    10. Travanj 2020. 12:45

Macutica ozbiljno? U zadnjih mj dana? Meni frend radi u posti i kaze da nista ne dolazi 😁

Macutica
    10. Travanj 2020. 12:51

mrgud_zg

Macuticaozbiljno? U zadnjih mj dana? Meni frend radi u posti i kaze da nista ne dolazi 😁

Da, definitivno u zadnjih mjesec dana nekoliko paketica, ali onih koji stanu u sanducic.. 

• AnnA
    10. Travanj 2020. 13:22

Mi smo imali ok noc ali sad je sav neki kenjkav. Moguce da ga muci probava. Danas je 7.dan da nije kakao. 
    Muza je pokocilo tako da sam ja sad rastrgana. Malo oko jednog pa malo oko drugog. A evo jos me i riba u kuhinji ceka za napravit. I sad se izdajam pa da se javim. 
    Kad bi se bar pokakao. To sad najvise prizeljkujem

Simbalija
    10. Travanj 2020. 13:29

Znači nama ipak nije bio problem ni pun mjesec ni regresija sna već smo dobili prvi zub!! Ne mogu vjerovati i dalje, uopće se nisam nadala tako rano. Bye bye bradavice 🙈🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Macutica
    10. Travanj 2020. 13:39

Simbalija

Znači nama ipak nije bio problem ni pun mjesec ni regresija sna već smo dobili prvi zub!! Ne mogu vjerovati i dalje, uopće se nisam nadala tako rano. Bye bye bradavice 🙈🙈

Oooo ludilo, javi kako ide dojenje 🤭

MaRe
    10. Travanj 2020. 13:42

Simbalija

Ma da?? :O Sretno sad kad zagrize haha 
    -
    Podlogu za igru imam onu iz lidla veliku...na podu imamo tepison i imam i onaj čupavi tepih tako da šta god da mu stavim dolje neće mu biti hladno :) Puzzle sam rekla nema šanse...pogotovo one s slovima i brojevima jer to sve razbucaju pa se pola pogubi...to je sveki za sebe doma uzela. Kod nje će isto imati svoju sobu za igru.
    -
    Ja sam počela na kalendar bilježiti kad je kakao  #nemajka to ne može zapamtiti 

Valkris
    10. Travanj 2020. 13:58

Ja isto pišem al u aplikaciju na mobu, baby tracker
    Inace moj pojede nekad i 150 ml po obroku, al ne zabrinjava mr da jede previse.. Sisa, nekad izdojeno i ad, kombiniramo se.. 

Aaa zubiciiii 😁😁😁
    Kako ce to sve brzooooo hjoooj 🥰🥰

MaRe
    10. Travanj 2020. 14:02

miki0

MaRe

Ja sam počela na kalendar bilježiti kad je kakao#nemajka to ne može zapamtiti
    Mare ja jos uvijek u malu biljeznicu pisem rucno svako cicnje, tj dojkenje 🙈, koja cica, kolko je trajalo i u kolko sati, plus kakanje i mokre pelene.
    Radim tako od pocetka, a s obzirom na kasu od mozga dobro da pisem 🤭

Svaka čast...meni se to nije dalo..a u zadnje vrijeme ni vremenski ne pratim..reklo bi se da sad dojim na zahtjev...kad vidim da je gladan vadim (.) Vremenski okvirno gađam kad je zadnji puta jeo jer nekad dok sisa ni ne sjetim se pogledati na sat...sad sam naučila koje ponašanje znači da je vrijeme za jelo pa je puno lakše nego u početku :D
     A i preporodila sam se izbacivanjem izdajanja i dohrane...sad već 4 dana mu nisam ništa dohrane dala a izdojim se samo za pred spavanje jer obično bi kenjko pa ne bi sisao ali jednom mi je upalilo da sisa prije spavanja pa ću i tu pokušati izbaciti izdajanje. 

Lavica27
    10. Travanj 2020. 14:05

miki0

MaRe

Ja sam počela na kalendar bilježiti kad je kakao#nemajka to ne može zapamtiti
    Mare ja jos uvijek u malu biljeznicu pisem rucno svako cicnje, tj dojkenje 🙈, koja cica, kolko je trajalo i u kolko sati, plus kakanje i mokre pelene.
    Radim tako od pocetka, a s obzirom na kasu od mozga dobro da pisem 🤭

Ajme mikio svaka čast,ja to nikad nisam radila..jednostavno se nisam opterecivala, vidim jesu pelene pisane il kakane kroz dan a dojimo na svaka cca tri sata... al svaka cast

Ja imam puzzle od prve i to je fail samo takav,u nekom trenutku ih je krenula razmontiravat pa stalno sve po kuci. Glasam za casmatino podloge (odnosno ovo s Alija,to je to)
    Mikio zgodno ti je imati kut gdje je podloga,baby gym i igracke, dok ti fletno propuze (s tim da neke bebe nikad ne propuzu vec odmah prohodaju!) ti treba jos barem 3-4mj. Mi smo joj ogradili s nekih 6mj pa je to bio njen kutak. Kasnije smo joj i kuhinjicu i plocu i takve igracke a s cca 2g smo joj sve to u njenu sobu prebacili.
    Opa Simbalija! Brzo je izasao zubic!
    Mojoj kceri je sa 6mj prvi izasao i nikad me nije grizla tako da nemojte se unaprijed bojati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.