Evo mi napokon kupili vrtuljak i nismo skuziki da je na navijanje a ne na bateerije. Koja glupost. Nije nam po na pamet da moze i tako🙄 pitali smo sad jel mozemo zamjenit pa cemo vidjet. U svakom slucaju on je odusevljen :)
.
Ja sam dojenja, piskenja, kakanja pisala doslovce nekih 3,4 dana kad smo dosli iz rodilista da vidimo jel sve funkcionira i to mi je bilo previse :D
.
Ja bi isto te podloge, al nemam pojma di da vise ista uguram u stan od svih tih njihaljka, bouncera, hranilica i ne znam cega. Gledali smo kupit stan sad sa apnom u rujnu al ko zna oce vise apn (i drzava) postojat nakon ove korona krize. Inace smo naslijedili brevi hranilicu. Bas mi se cini ok, i onak se moze namjestit i da beba od 3 mjeseca bude na visokom pa te gleda kaj radis iz boljeg kuta.
Isuse deedeenemoj pisat takve stvari dode mi da se rasplacem. Moj je danas spvao 3 puta po 20 min. Tj sad poslje rucka tocmo 23 min 😣. Al da je bar dobre volje nebi nis rekla, neg je umoran i nemre se s nicim zabavit. Tj sve prekratko traje.
Sad ce tvoj počet spavat kad moja prestane, pomalo. 😀
Rekla sam da više neću niš pisat jer mi bude bed. Najgore mi kad ful dugo tipkam, tj. idem nešto raditi pa nastavim tipkat i objavim komentar o super noći, a u međuvremenu 34 komentara o nespavanju. 🤦 Nije provokacija majke mi.
[/url
Sta se pracenja hranjenja i sl tice ja to sve s aplikacijom i volim gledati one grafice i pratiti klliko malac jede, koliko izdojim i sl.
I hranilice proucavam da kupim...
Ja sam krenula sa aplikacijom, kao pratit cu. I meni su Losa fora ti grafovi..aaaaali nakon prvog dana sam zaboravila🤷🤯 i onda sam opet neki dan krenula..i opet zaboravila unositi🙈😂😂😂😂
Tako da ja pamtim.. sa ovom kasom od mozga. Treniram ga da dode na staro🤪
.
Ja sam cula da je jebeno ono Twistshakeovo kuhalo 5u1 il 6u1..ne znam🙈 1.200kn
A ja sam pak cula da je najbolje Beaba,oni su to i izumili,navodno. A 1200kn mi je malo pretjerana cifra...
Ja imam Kinderkraft Fini 2u1 hranilicu,sad je kao poviseni stolac i super mi se uklapa u blagavaonu,ja bas mrzim one plasticne enormno prevelike hranilice koje zauzmu mjesta ko za 4 stolice. Minus je sto dijete moze u nju tek kad je u sjedecem položaju,srecom moja se posjela sa 6mj pa smo ,2, tjedna u ljulji jeli.
Najgore mi kad dodjem ponovo na forum i jos nema novih postova😂
Evo mi se uspavljujemo. Opet se uspavljivao pricajuci, presmijesno nam to:)
Nas u zadnje vrijeme uspije odvalit tu i tamo po sat vremena po danu, ali to je top. A mislim si da ce se to ustalit kad malo narastu. Bar se nadam, i ritam i spavanje... Bas je malac poceo nekako sve upijati. Jako ga zanima kad mm i ja razgovaramo a on je sa strane, bas upija to. I njega ful gleda kad radi za posao. Mm na lapu tipka u tisini, a mali se zna zablejat tak 20min u njega😊 Cini mi se da je napokon poceo kuzit stvari, bas je sve krenulo odjednom, i rukice i hvatanja i glasanje... Naravno to i dalje ne iskljucuje nervozu i potrebu da ga stalno animiramo 🙄
Ima tako 2,3 super dana u nizu svaka 2 tjedna kad je miran ko bubica, a ovo ostalo pomozi Boze 🙈
Moja gospodicna zaspala napokon... I ona je damas bila njurgava neka, cak je jednom toliko plakala da ju ki cica nije uspjela smiriti, al mislim da je osjetila moj nemir i tugu 🤷♀️. Jedino sto je spavala je sat vremena dok je setala vani sa mm da ja mogu ispeci kolace. Nikad produktivnija nisam bila u sat vremena istovremeno radila kolac, farbala jaja, kuhala sunku i cistila stan. Osjecam se ko ovi vas multipraktici...
Ja koristim app Briga o djetetu i upisujem dojenja, tezinu, duzinu i neke dane i koliko spava. Isto mi gust pratiti grafove.
Simbalija, cestitam na zubicu. Kazu da najgore prodje kad zubic izbije pa se nadam da vam je tako:)
Sortiraj odgovore
Najstariji