Ja Od rođenja imam rokovnik u koji sVe pišem oko malog.
Kakanje, pisanje, spavanje Itd.... 🙂 tak mi lakse da glavu ne razbijam
I svima bi to preporučila tako 👍
Pozdrav! Ja isto koristim baby tracker.a za pod imamo puzzle kone sam u Konzumu kupila. Cijelo su vrijeme slozene te ne primijecujem da se raspadaju. Kompaktne su.
Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok... nista strašno.
On je imaokod laktova suho i uzela sammustelinu kupku i balzam i povlaci se nakon par dana.
P.s. prijavljujem da sam jucer navecer izdojila 80ml prvi put otkad sam ga rodila, ko da sam ne znam sto osvojila sam bila happy😂😂
P.p.s. mikio, mos mislit da smo mi ko klinci imali žlice 4+6+ i slicno. Ja sam kad je krenula s kasicama kupila u Mulleru Nuby 4+ zlicice plasticne samo zato sto nemam tako male doma, ugl tri u pakiranju cca 20-30kn, super je sto promijene boju kad je hrana prevruca. Nema posebne znanosti oko te dohrane...
Pozdrav! Ja isto koristim baby tracker.a za pod imamo puzzle kone sam u Konzumu kupila. Cijelo su vrijeme slozene te ne primijecujem da se raspadaju. Kompaktne su.
Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok… nista strašno.
On je imaokod laktova suho i uzela sammustelinu kupku i balzam i povlaci se nakon par dana.
Ne raspadaju se puzzle nego ih klinci krenu razmontiravat kad ih skuze😁
Ja sam počela na kalendar bilježiti kad je kakao#nemajka to ne može zapamtiti
Mare ja jos uvijek u malu biljeznicu pisem rucno svako cicnje, tj dojkenje 🙈, koja cica, kolko je trajalo i u kolko sati, plus kakanje i mokre pelene.
Radim tako od pocetka, a s obzirom na kasu od mozga dobro da pisem 🤭
Također 🙋😁
[/url
Ja sam negdje 2 mj vodila dnevnik hranjenja. Onda sam odustala. Sad kad mi cice vise nisu tolko pune jedino nekad ne znam koja je na redu. A on tolko kaka da ne moram to brojat 🙈
Ja prijavljujem da je ovo spavanje s bebe prešlo na mene 🙈
Jutros sam nakon šta sam je nahranila išla još sat vremena u krevet, poslije zakljucala nakon šetnje po balkonu po suncu lagano, premjestila se na drugi kraj kauča i odspavala valjda preko sat. Sva sam izgubljena 😂
Kaže mi frendica da uzivam i iskoristim ovo njeno spavanje cijelodnevno, kaže da je njena bila takva do 4 mjeseca i onda se počela buditi svaka dva sata noć, a i dan smanjila 😬😁
[/url
Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok… nista strašno.
Ne raspadaju se puzzle nego ih klinci krenu razmontiravat kad ih skuze😁
Aha A imam i neki tepih za igru iz Lidla.
Meni je moj presmijesan jer je osim ruku skuzio i svoje noge. Danas kad sam ga presvlacila bas je bio posteno ukakan pa sam mu morala dici nogice. Naglas se smijao kad je vidio svoje noge I sad non stop dize noge i ko da trbusnjake radi da si dohvati ustima noge
Nekad mi je bas cudno kako doslovno kroz noc pocne nesto novo raditi.
Malo proucavam ova kuhslai TomeeTipeemi se cini bolje od Babymov. TT ima i kuhalo i mikser u jednom.dok kod Babymov moras prebacivati iz kuhala u blender koji izgleda isto kao moji doma. Cijena za oba je 850 kn.
Isuse deedee nemoj pisat takve stvari dode mi da se rasplacem. Moj je danas spvao 3 puta po 20 min. Tj sad poslje rucka tocmo 23 min 😣. Al da je bar dobre volje nebi nis rekla, neg je umoran i nemre se s nicim zabavit. Tj sve prekratko traje.
Sortiraj odgovore
Najstariji