ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2020. 14:05

Ja Od rođenja imam rokovnik u koji sVe pišem oko malog.
    Kakanje, pisanje, spavanje Itd.... 🙂 tak mi lakse da glavu ne razbijam 
    I svima bi to preporučila tako 👍

10. Travanj 2020. 14:07

Pozdrav! Ja isto koristim baby tracker.a za pod imamo puzzle kone sam u Konzumu kupila. Cijelo su vrijeme slozene te ne primijecujem da se raspadaju. Kompaktne su.
    Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok... nista strašno.
    On je imaokod laktova suho i uzela sammustelinu kupku i balzam i povlaci se nakon par dana.

Lavica27
    10. Travanj 2020. 14:08

P.s. prijavljujem da sam jucer navecer izdojila 80ml prvi put otkad sam ga rodila, ko da sam ne znam sto osvojila sam bila happy😂😂

P.p.s. mikio, mos mislit da smo mi ko klinci imali žlice 4+6+ i slicno. Ja sam kad je krenula s kasicama kupila u Mulleru Nuby 4+ zlicice plasticne samo zato sto nemam tako male doma, ugl tri u pakiranju cca 20-30kn, super je sto promijene boju kad je hrana prevruca. Nema posebne znanosti oko te dohrane...

Lavica27
    10. Travanj 2020. 14:09

LoSa84

Pozdrav! Ja isto koristim baby tracker.a za pod imamo puzzle kone sam u Konzumu kupila. Cijelo su vrijeme slozene te ne primijecujem da se raspadaju. Kompaktne su.
    Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok… nista strašno.
    On je imaokod laktova suho i uzela sammustelinu kupku i balzam i povlaci se nakon par dana.

Ne raspadaju se puzzle nego ih klinci krenu razmontiravat kad ih skuze😁

DeeDee
    10. Travanj 2020. 14:13

miki0

MaRe

Ja sam počela na kalendar bilježiti kad je kakao#nemajka to ne može zapamtiti
    Mare ja jos uvijek u malu biljeznicu pisem rucno svako cicnje, tj dojkenje 🙈, koja cica, kolko je trajalo i u kolko sati, plus kakanje i mokre pelene.
    Radim tako od pocetka, a s obzirom na kasu od mozga dobro da pisem 🤭

Također 🙋😁

[/url

mrgud_zg
    10. Travanj 2020. 14:46

Ja sam negdje 2 mj vodila dnevnik hranjenja. Onda sam odustala. Sad kad mi cice vise nisu tolko pune jedino nekad ne znam koja je na redu.  A on tolko kaka da ne moram to brojat 🙈

DeeDee
    10. Travanj 2020. 14:52

Ja prijavljujem da je ovo spavanje s bebe prešlo na mene 🙈
    Jutros sam nakon šta sam je nahranila išla još sat vremena u krevet, poslije zakljucala nakon šetnje po balkonu po suncu lagano, premjestila se na drugi kraj kauča i odspavala valjda preko sat. Sva sam izgubljena 😂
    Kaže mi frendica da uzivam i iskoristim ovo njeno spavanje cijelodnevno, kaže da je njena bila takva do 4 mjeseca i onda se počela buditi svaka dva sata noć, a i dan smanjila 😬😁

[/url

10. Travanj 2020. 14:53

Lavica27

LoSa84

Mojmalac je ubacio nazad nocno hranjenje oko 2 no ok… nista strašno.

Ne raspadaju se puzzle nego ih klinci krenu razmontiravat kad ih skuze😁

Aha  A imam i neki tepih za igru iz Lidla. 
    Meni je moj presmijesan jer je osim ruku skuzio i svoje noge. Danas kad sam ga presvlacila bas je bio posteno ukakan pa sam mu morala dici nogice. Naglas se smijao kad je vidio svoje noge  I sad non stop dize noge i ko da trbusnjake radi da si dohvati ustima noge  Nekad mi je bas cudno kako doslovno kroz noc pocne nesto novo raditi.

10. Travanj 2020. 16:17

Malo proucavam ova kuhslai TomeeTipeemi se cini bolje od Babymov. TT ima i kuhalo i mikser u jednom.dok kod Babymov moras prebacivati iz kuhala u blender koji izgleda isto kao moji doma. Cijena za oba je 850 kn.

mrgud_zg
    10. Travanj 2020. 16:38

Isuse deedee nemoj pisat takve stvari dode mi da se rasplacem. Moj je danas spvao 3 puta po 20 min. Tj sad poslje rucka tocmo 23 min 😣. Al da je bar dobre volje nebi nis rekla, neg je umoran i nemre se s nicim zabavit. Tj sve prekratko traje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.