ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    10. Travanj 2020. 21:34

Moj vec naveliko spava. 
    Kakvi su vasi s kupanjem? Moj prasac ocito voli biti musav jer vrišti ko nespasen kad ga kupamo xD Mislim da mi to nešto krivo radimo 😏 suti kad ga drzimo potrbuske...cim ga hocu na leđa gotovo..krene vriska 😔
    I primjetila sam da mu se ispod koljena,s unutarnje strane kako je slaufic, malo crveni..da to namazem s necim ili samo kod presvlacenja da pređem i posusim?

10. Travanj 2020. 21:38

Evo i ja po prvi puta prijavljujem jako nemiran dan. Nije uopce spavao i vjerojatno od umora se navecer derao sat vremena. I vise nisam znala sto bi pa reko idem ga presvuci... Cim sam ga stavila na prematalicu poceo se smijat i gugutat  A prije je sat vremena urlao. Nakon tog presvlacenja jos se igrao u gymu, oko 9:15 pojeo i osmah zaspao. Nemam pojma sta mu bi ....

MaRe
    10. Travanj 2020. 21:42

Grizli i ja sam sad ko multipraktik..i uzivam u svim tim kucanskim poslovima...ocito mi dobro dođe kad mogu na miru nesto napraviti. Rekla sam muzu da je sutra mali njegov a ja cu radit sta treba za Uskrs i onda ako ne riknem cemo napokon negdje u šetnju. 
    Zarice mi smo danas otkrili vrisku 🤣🤣 prvi put sam ga cula da se tako glasa hahaha
    Ja bi tako kupila klokanicu da ga lakše mogu nosat i nesto radit a sad ave trgovine zatvorene 😓
    Losa ti si rekla da je tvoja iz lidla...to valjda ima samo kad je posebna ponuda..inace nisam vidjela 🤔

mrgud_zg
    10. Travanj 2020. 21:48

Ajme napokon se ugasio 🙈. One 23 min su fakat bile 23. Taman mi rucali i dam njemu jest i zaspe i bilo je 15:00. I ja se isti tren ugasim na kaucu. I krenje njurgat pogledam na sat 15:23 🙄. Sad smo ga okupali tooolko je umoran da je jedva jeo vec je spavao
    Mare moj se obozava kupat. Ljuti sd kad ga izvadimo. Mi imamo najobicniju kadicu iz ikee. Uvijek ga kupamo u dvoje prije spavanja. Mm ga drzi i zaljeva a ja ga istrljam. Na dno kadice stavimo tetru i s jednom srednjom tetrom ga pokrijemo. Uvijek otvori oci na 
    najjace al se smije. Sad vec tak uziva da lamata s nogama i pol kupaone poprska 😁
    E i pricale smo neki dan o tjesilicama.. ja izvadila nasu, ima glavu neki ko zec i usi a dole krpica. Ne kuzi on da je to tjesilica. Naravno da ju trpa u usta ko i sve drugo 😂

Lavica27
    10. Travanj 2020. 21:53

Ja se ne zelim ureknuti al ima dva tjedna da smo neki ritam uhvatili... 3 spavanja na dan do 2 sata, kupanje oko pola 8,pola 9-9 zaspi. Mare ja sam ti preko njuskala uzela Ergobaby adapt za 500kn, ko nova je,s računom i garancijom... ,dezinficirala kutiju kad je stigla i ostavila dva dana da se lufta na terasj,odmah oprala nosiljku i navecer se vec nosili. 
    Grafovi? Ajme ja sam nemajka,pa nisam ni znala za to🙈🙈🙈

DeeDee
    10. Travanj 2020. 22:41

Ja ću pristojno čitat i šutit do iduće drame, ali kao što zarica kaže, sad me baš razveselila cijela stranica za čitanje, stalno klikam kao ovisnik😁
    Ja sam jučer to sve nešto mjesila i pekla, al pojeli smo skoro sve danas, možda sutra nešto još smuckam🙈🙈🙈

Grizli blažena bila ti i ljuljačka, kakala mi je treći dan za redom - čim se počne grčit i napinjati je stavim u ljulju i kroz pol sata je pokakana 💪
    Danas je opet bilo tuširanje prije kadice jer je toga bilo posvuda, bila sam vrlo zadovoljna šta je ovaj moj ljenjivac stavio pampersicu jer mislim da bi i platnenu bacila 😂
    Ugl. mislim da sam već pisala, mi smo se preporodili od kad je kupamo u onoj kadici u kojoj može leći, samo tetru stavim ispod i tuširam je, obožava to. I onda se još malo mazimo, operem joj kosicu s mustelom i to sve. Ali redovito se rasplače kad je izvadim van. A u onoj običnoj kadici u kojoj smo je morali drzat na ruci je bilo užas, vriska i drama

[/url

beba2025❤
    10. Travanj 2020. 23:08

DeeDee

Ja ću pristojno čitat i šutit do iduće drame, ali kao što zarica kaže, sad me baš razveselila cijela stranica za čitanje, stalno klikam kao ovisnik😁
    Ja sam jučer to sve nešto mjesila i pekla, al pojeli smo skoro sve danas, možda sutra nešto još smuckam🙈🙈🙈

Grizli blažena bila ti i ljuljačka, kakala mi je treći dan za redom - čim se počne grčit i napinjati je stavim u ljulju i kroz pol sata je pokakana 💪
    Danas je opet bilo tuširanje prije kadice jer je toga bilo posvuda, bila sam vrlo zadovoljna šta je ovaj moj ljenjivac stavio pampersicu jer mislim da bi i platnenu bacila 😂
    Ugl. mislim da sam već pisala, mi smo se preporodili od kad je kupamo u onoj kadici u kojoj može leći, samo tetru stavim ispod i tuširam je, obožava to. I onda se još malo mazimo, operem joj kosicu s mustelom i to sve. Ali redovito se rasplače kad je izvadim van. A u onoj običnoj kadici u kojoj smo je morali drzat na ruci je bilo užas, vriska i drama

DeeDee, kakva je kadica, imaš neku fotku možda? Moja se obožava kupati, ali imamo običnu kadicu, nije baš neka, pa bih uzela bolju☺️

mrgud_zg
    10. Travanj 2020. 23:22

Mikio uz sve jos i identican komentar o kupanju napisemo u isti cas 😂 predobro
    Mene zivcira ova korona. Taman sam se spremala na one kave s nosiljkama da malo isprobam. 🙄 Bas bi nekaj kupila a zbilja nemam zivaca iscitavat i proucavat. A ima onih kaj su meke nosiljke te mi se vise svidaju od onih cvrstih. Fakat na ovakve dane kad mali nis ne spava i bude nervozan doslovno ne stignem apsolutno nis 😣
    Mm i ja smo sad kad je zaspo pogledali seriju i vecerala sam. Osjecam se ko da sam zakoracila na mjesec jef sam sat i pol posvetila sebi. 🙈 a ustvari sam tak umorna da cim legnem cu se ugasit 😁

DeeDee
    10. Travanj 2020. 23:24

Evo fotkala sam ti:

[/url

• Zarica
    10. Travanj 2020. 23:53

MaRe

Moj vec naveliko spava.
    Kakvi su vasi s kupanjem? Moj prasac ocito voli biti musav jer vrišti ko nespasen kad ga kupamo xD Mislim da mi to nešto krivo radimo 😏 suti kad ga drzimo potrbuske…cim ga hocu na leđa gotovo..krene vriska 😔
    I primjetila sam da mu se ispod koljena,s unutarnje strane kako je slaufic, malo crveni..da to namazem s necim ili samo kod presvlacenja da pređem i posusim?

Nama se ti slaufici upale cim ih ne tretiramo jedan dan. To treba s vodom ocistit pa jako dobro pobrisat i onda neka kremica koja se ful upija jer inace mu i krema moze napraviti rane. Mozda tebi ne treba kremica, ne znam kolko imate problema s tim. Mi u ljekarnu isli po vazelin pa nam je teta prodavacica rekla da bolje prvo probamo bepanthen, pa ako ne pomaze sudokrem, pa ako ni to ne pomaze da se vratimo po vazelin. Uglavnom nama bepanten pomaze:D eto puno slova za malu stvar:) Mi imamo isto onu skroz obicnu kadu al smo kupili prek ebaya mrezicu koja se zakaci na kadicu i u kojoj malac moze lec. Dodje na isto ko ova kadica kaj DeeDee ima. Bila je 90tak kuna ta mrezica i mali obozava bit u njoj. I naravno, mokra natopljena blazinica mu stoji na trbuhu za vrijeme tusiranja ili cijedimo vodu s nje na trbuh, to mu je vrh:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.