ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    08. Travanj 2020. 12:59

Kao što su već cure napisala, ne budim već dugo, noć zna i 10 sati u komadu odrapit, ali nadoknadi klopu preko dana i super dobiva na težini

[/url

mrgud_zg
    08. Travanj 2020. 13:00

Deesb drzim fige da cijepljenje prode bez problrma 🤞 nama je bas bilo uzas. Nisam ga nikad cula da tako place. A inace nije neki placljivac 🙈 al faka bogu nije imao ni temp ni nista tako da super
    Moj isto sanja ko lud. Smije se cvili svasta nesto
    E a mi nakon 2 super noci imali losu. Nakon dugo vremena nije htio zaspat u kindacu nego na meni samo uz plakanje. A sinoc ko da je demon uso u njega. Izvijanje ko u egzorcistu i trpanje cijele ruke u usta. Nadam se da je to bila prolazna nervoza i da nam nece sad nes digagnosticirat kad ionak nemremo kod nikakvih doktora a do sad nisam primjetila takvo ponasanje 🙄

DeeDee
    08. Travanj 2020. 13:03

AnnA

Mi po noci mijenjamo pelene jer on stvarno dosta piskii pelena zna biti ful teska. Ali on inace i kad ju malo smoci odmsh negoduje. Gospodin.
    Netko je prije nekoliko dana spomenuo knjigu “velika knjiga razvojnih aktivnosti”. Nama je danas dosla pa javim dojmove

Javi, javi, ja sam je mislila naručiti 
    .
     skinula sam jučer u pdf-u "vaše kompetentno dijete" od Juula, davno mi frendica preporučila pa rekoh da mi prođe vrijeme..tek sam počela ali mi se sviđa za sad pa eto, preporuka:)

[/url

mrgud_zg
    08. Travanj 2020. 13:03

E da ja svog isto ne budim. Al nikad ne spava predugo ja imam bas nespavalicu 😣. A jest dam uvijek samo 1 cicu. S tim da ga nikad ne znam kad je on skroz sit. Jer se on i dalje jos par put zagrcne pa pocne plakat pa pljune pa duda i ukrug. Ugl uvijek malo izbaci jer ja uvijek nudim jos kad ne zna sam pokazat kad mu je dosta. Ah bas je kompliciran 🙊😫😂

MaRe
    08. Travanj 2020. 13:50

Nita ako dobro napreduje ne moras je buditi..kad bude gladna sama ce se probuditi..samo neka spava i raste :)

08. Travanj 2020. 13:59

Ja sam primijetila da moj malac vise ne vice kad je gladan vec jede kad mu ponudim hranu. 

skoljka
    08. Travanj 2020. 14:12

Ma tako i ja radim, jedan podoj jedna dojka ali et valjda mi crvi u mozgu nedaju mira. Ponovno mu se unormalila stolica, hrpa popisanih, zadnje vaganje u 10 dana 500g sa jednim vecernjim 60ml ad, sinoc nije ni htio.

Znate sto me to muci, ali ludja sam ja sto nasjedam. 
    Djete je ovih dana imalo skok u razvoju i kad je budan svako sat je trazio da jede, a nekad i svako pola sata, kad spava onda odvali 3-4 sata, taj jedan dan je jeo 14 puta, od prekjucer jede 8-9 puta. Dodje mi svekrva sa svojim savjetima svakodnevnim 🙉, da sta on toliko jede, da ja sigurno nemam mlijeka, ako imam sigurno nevalja, da nije hranjivo, sigurno mu je malo, pa koluta ocima kad vidi da ga dojim, pa sto opet jede, da to nije normalno, pa sto toliko sere, njena djeca nisu uopce srala 🙉, da sta ga stavljam na stomak to se nesmije, da sta ga nosim okrenutog prema naprijed od sebe da se to neamije, ma milijun savjeta svaki dan. Ove ostale sam zamenarila al ovaj o hranjenju mi para usi pa zato opet ispitujem da provjerim jos jednoj jel i vi radite kao i ja 🤷🏻‍♀️
    Ocito nisam normalna kad se dovodim u situaciju da se uopce preispitujem dal dobro radim 😫

DeeDee
    08. Travanj 2020. 14:25

Školjka na jedno uho unutra, na drugo van.. 
    .
    Grizli danas mislim na tebe intenzivno 🙌🙌
    Ujutro je kakala ali nedovoljno za nakon 5 dana pauze, stavila je ja u ljuljačku, napunila za pol sata pelenu od vrha do dna 💪 dijete se ne prestaje blaženo smiješiti već sat vremena 😁

[/url

Valkris
    08. Travanj 2020. 14:39

skoljka

Ma tako i ja radim, jedan podoj jedna dojka ali et valjda mi crvi u mozgu nedaju mira. Ponovno mu se unormalila stolica, hrpa popisanih, zadnje vaganje u 10 dana 500g sa jednim vecernjim 60ml ad, sinoc nije ni htio.
    .
    Znate sto me to muci, ali ludja sam ja sto nasjedam.
    Djete je ovih dana imalo skok u razvoju i kad je budan svako sat je trazio da jede, a nekad i svako pola sata, kad spava onda odvali 3-4 sata, taj jedan dan je jeo 14 puta, od prekjucer jede 8-9 puta. Dodje mi svekrva sa svojim savjetima svakodnevnim 🙉, da sta on toliko jede, da ja sigurno nemam mlijeka, ako imam sigurno nevalja, da nije hranjivo, sigurno mu je malo, pa koluta ocima kad vidi da ga dojim, pa sto opet jede, da to nije normalno, pa sto toliko sere, njena djeca nisu uopce srala 🙉, da sta ga stavljam na stomak to se nesmije, da sta ga nosim okrenutog prema naprijed od sebe da se to neamije, ma milijun savjeta svaki dan. Ove ostale sam zamenarila al ovaj o hranjenju mi para usi pa zato opet ispitujem da provjerim jos jednoj jel i vi radite kao i ja 🤷🏻‍♀️
    Ocito nisam normalna kad se dovodim u situaciju da se uopce preispitujem dal dobro radim 😫

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Tak i moja. Non stop se mijesa u sve. Vegeta jebena.
    Probaj ignorirati. Ja se trudim i ide mi. Okrecem ocima da me ne vidi hahah

NITA, mene je patronazna isprepadala da ga moramo buditi prvi mjesec da ne padne u sok neki (zaboravila sam vec kakav) jer nije bas mapredovao na kilazi. I to je bio kaos. Budimo ga, ne mozemo ga po sat vremena razbuditi.. I kad ga jadnog razbudimo toliko bude iznerviran da je znao i odbijati sisu. Uzas. 
    Tako da, slazem se sa ostalim curama, mislim da nema potrebe za buđenjem ako dobro napreduje 😊

• Kkkkkk
    08. Travanj 2020. 15:03

Pozz svim curama, nova sam ovdje :D
    Imam bebicu staru 2,5mj i imamo problem. Vesela je, sve prati, guguće, smije se, gleda kada pricamo ali kada legnem npr iza nje i kazem nesto ona se obicno ne okrene k meni.
    E sada da li je to jos rano ili?
    Doista sam uplasena pa me zanimaju vasi komentari. Nemojte me osuđivati, pvo mi je prva bebica ♥️ hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.