Cure…jel se mogu oni frescopad oblozi prerezati? I koliko dugo se drzi? Pripremam ratnu opremu za cijepljenje 🤣
Mi smo inace imale jedno nocno budjenje oko 4 - 5 ali evo sve cesce prespava noc…ako iza 22 sata zaspe onda je budjenje tek oko 7 - 8… ( iako veceras sigurno nece tako jer sam je pohvalila 🤣🤣)
Tako i kod nas inače, ali evo dvije večeri se sve poremetilo jer ga je patila probava. Noćas u pola 2 buđenje, presvlačenje i hranjenje (inače ga ne presvlačim po noći ali čula sam kako se ukakao) i neće da zaspe u kindaču, nego aj ti u krevet. Pa opet u pola 6 buđenje i vidim da ga opet nešto pati, okrenem ga na pupu da se isprducka ako mora prije hranjenja i bome 5 minuta je prduckao.... Nakon hranjenja ga uspavam na rukama (trajalo je to barem sat vremena), ostavim u kindaču i za sat vremena se opet probudi i šta ću, opet u krevet kod mene. Ništa se nisam naspavala, kao da me vlak pregazio, navikla sam na spavanje po noći
svaka čast svima vama koje redovito imate teške neprospavane noći
DeeSB, Sretno s cijepljenjem, nije strašno
skoljka, kod nas je oduvijek jedan podoj jedna dojka, bebač ima preko 7 kg i dosta mu je tako. Mislim da sam ovo već tipkala .Bio je samo jedan tjedan (6.) kada je ili on bio gladniji ili se meni smanjila količina pa je dojio iz obje i do navečer nisam ništa više imala. Ali to je prošlo i vratili smo se na staro, razmaci između hranjenja od 2 do 3 sata, a noćni obrok uglavnom nakon 7 sati i onda se ujutro vrati opet na 3 - osim kad je noć kao prethodne dvije.
Skoljka i kod nas jedan podoj jedna dojka, jedino ako me trazi unutar dva sata joj dam istu da "iscjedi" i onda je prebacim na drugu
[/url
Mi se isto po noci presvalcimo samo ako cujem da se bas jako ukakala, inace ne...a ovako kad prespava cijelu noc uglavnom se probudi kakajuci. Znaci uopce ne place ni nista, bude mirna i razgleda okolo...i kaka. Najljepsi zvuk za budjenje 😂😂
Kod nas je isto jedan podoj jedna dojka, vidjet cemo danas sta vaga kaze.
Svi kazu da nije strasno to cijepljenje al meni sama bolnica strasna....tek sam unazad par godina prestala padati u nesvijest u bolnicama, al nervoza je uvijek prisutna 😨
L 💛
Mi se isto po noci presvalcimo samo ako cujem da se bas jako ukakala, inace ne…a ovako kad prespava cijelu noc uglavnom se probudi kakajuci. Znaci uopce ne place ni nista, bude mirna i razgleda okolo…i kaka. Najljepsi zvuk za budjenje 😂😂
Svi kazu da nije strasno to cijepljenje al meni sama bolnica strasna….tek sam unazad par godina prestala padati u nesvijest u bolnicama, al nervoza je uvijek prisutna 😨
Ma bit će sve okej Pretpostavljam da ideš u ambulantu na PP? Mi smo išli prije 10ak dana i samo jedan roditelj može s bebom ući u Dom zdravlja, tako da znaš. MM izašao s posla, a nije ni mogao unutra...
hej curke, ajd vi meni malo pomozite.
Vezano za spavanje, trebam li ju buditi za hranjenje ili ne?
Realno je izbacila nocni obrok i ja ju budim nakon 6 sati spavanja( oko 1 ili 2) i onda se sama budi nakon 4 sata ( 5 ili 6 h) ... kroz dan ju isto vecinom budom jer smo krenuli s vjezbama po Vojti koje se rade 4x na dan i moraju 2-2,5 h nakon jela.
zato me strah ju pustiti po danu duze jer ako se probudi gladna i plačući- onda ne stignem vjezbe i presvlacenje jer mi treba minimalno 40 min za to sve.
Dakle, trebam li nocu pustiti koliko zeli ili kako ste vi to?
hvala
Nita ja svog malog pustim koliko god on želi on kad je gladan probudit će se, samo što on na moju žalost malo spava zaspe oko 7 pola 8 pobudi se u 11 onda u pola 3 pa u 4 pa u 5 pa u 6 i tu je početak dana ali u svakom slučaju koliko god da spava ja ga ne budim niti bi budila tamam da spava od 7 do 7 ujutro 😄
Mi po noci mijenjamo pelene jer on stvarno dosta piskii pelena zna biti ful teska. Ali on inace i kad ju malo smoci odmsh negoduje. Gospodin.
Netko je prije nekoliko dana spomenuo knjigu “velika knjiga razvojnih aktivnosti”. Nama je danas dosla pa javim dojmove
Ja sam prvih mjesec dana budila. Ali sada vise ne budim. Nekad se probudi prije nekad kasnije. Beba dobiva dobro na kilazi pa zato ne budim
Ni ja ne budim... sad po noci vise spava, a po danu je budan manje-vise ili lagano drijema u kolicima. Dobiva na kilazi. No ne bi rekla da je to bas cvrsti san.
Mi se isto po noci presvalcimo samo ako cujem da se bas jako ukakala, inace ne…a ovako kad prespava cijelu noc uglavnom se probudi kakajuci. Znaci uopce ne place ni nista, bude mirna i razgleda okolo…i kaka. Najljepsi zvuk za budjenje 😂😂
Svi kazu da nije strasno to cijepljenje al meni sama bolnica strasna….tek sam unazad par godina prestala padati u nesvijest u bolnicama, al nervoza je uvijek prisutna 😨
Ma bit će sve okejPretpostavljam da ideš u ambulantu na PP? Mi smo išli prije 10ak dana i samo jedan roditelj može s bebom ući u Dom zdravlja, tako da znaš. MM izašao s posla, a nije ni mogao unutra…
Da, na PP idemo, cula sam to da ide samo jedan roditelj...muz se ovaj put izvukao 🤣 Sad kao kaze eto steta sto ne moze i on s nama, a kad je mislio da ce i on ici bilo je joooj jel bas moram 😂😂
Nita ni ja svoju ne budim...
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji