Uh puno tema,valjda cu sjetit se svega. LoSa tvoj maleni je nesto stariji od nasih, iskreno sto vrijeme odmicr iako su aktivniji, sve je nekako lakse iskreno. Evo i moj danas se vratio na tri spavanja od cca 2 sata (plus minus)lijepo dojio (dojkio Annika!😂😂) a dok je bio budan nisam ga morala po rukama premetat non stop nego je onaj mobil gledao odusevljeno pola sata i pokusavao opalit igracku,nije plakao uopce danas sto je wow. Mijenjaju se iz dana u dan. Pa poremete pa vrate na staro pa usvoje nesto novo i tako. Uh dobro da ste mi rekle za Sinsay velicine! Meni je HM stigao za 4-5 dana.
Mikio mi se s mojim starcima druzimo. I nije me strah. A mjere sumnjam da ce popustiti buduci pik ocekuju za 2 tjedna...
Muz uzeo u lidlu 68 kratku pidjamicu i cini mi se nekako uska i mala... al njihove stvari se inace razvuku u nosenju pa ko zna.
Lala moj lamata s rukama kad je nervozan oko probave il mora prdnut.
Samojed, Angelcare, kod nas ima.i za iznajmiti oko 25 eur mjesecno,a ako hoces kupiti tipa 150 eur je. Nama su prijatelji posudili senzor. To su dvije ploce koje idu ispod madraca i taj senzor je povezan zicom. Svaki udah javlja zelenom lampicom ili impulsom a ako je 15sec pauza zacrveni i jedan bip javi a ako je 20 sec oglasi se alarm glasan. Srecom do alarma nismo dosli, samo do ovog upozorenja na 15sec.
Mi smo danas bas uzivali na suncu. Tako bi se dalo izolaciju iskoristit. Jos samo da ne puse glupi vjetar.
Mi smo danas svaki slobodan trenutak proveli na balkonu. Muz donio stol i stolice i uzivali. Bas nam je bilo lijepo vrijeme i bas je curka uzivala. Ja sam između izdajanja skuhala rucak, dok su se oni vani druzili i igrali. Posmstrala sam ih izunutra i zakljucila da je poseban odnos izmedu oca i kceri❤
Posjete niti imamo niti idemo ikud. Moja mama je kronicar i na nju smo izvrsili najveci pritisak da ne ide nikud, tako da muz ili moja braca joj kupe sta joj treba i samo odnesu bez ikakvog kontakta i na preporucenoj udaljenosti. Njoj najteze pada sto se međusobno ne vidimo, jer nismo navikli na takav odnos s obzirom da smo svi međusobno jako povezani i složni. Pogotovo joj tesko pada kaj ne vidi curku. Cujemo se svi međusobno telefonski i to je to. Iako bi se realno mogli posjecivat jer nitko od nas nije u doticaju s drugim ljudima, al opet, ne zelim da budemo dio statistike, pa sam zbog tog lakse prihvatila neodlazak na UZV kukica.
Lavice prihvatila sam to bljuckanje i pomirila se s tim s obzirom da dobro napreduje. Cim sam prije prihvatila situaciju, tim mi je bilo psihicki lakse. Stvarno je kako je pedijatar rekao, dok dobro napreduje, to bljuckanje je vise problem nas roditelja (u glavi). Ja ju za vrijeme hranjenja dignem da podrigne na pola i na kraju hranjenja, i super tako funkcionira. Madrac u kindacu je kod zaglavlja uzdignut, em zbog tog bljuckanja em zbog tog lakseg disanja. Kaj se dohrane tice, necu forsirat. Vidjet cu kako ce napredovat na mom mlijeku. Obrok ADa dobije jednom na dan, cak cesce jednom u dva dana. Vecinom pedijatri preporucuju kod dojene djece uvođenje dohrane sa 6mj, dok kod djece koja su na ADu uvođenje dohrane sa 4mj. Naravno, ako se dijete dobro raste i razvija se. Slusat cu i biti u dogovoru s njenim pedijatrom, fakat mi se cini jako dobar i strucan. A ako cu imati neke dvojbe pitat cu svoje sa kojima surađujem.
Dal vasi bebaci jako puno sanjaju? Moja jako puno sanja, pa se u snu pocne plakat i cvilit, a nakon par minuta smijat, i obratno🤔
Thinkpink bas mi je drago da si se opet pocela javljati, falili su mi tvoji savjeti 😊
.
Znam da sam svima dosadna sa pitanjima o dojenju, al sta da se radi uvijek sam u nekim nedoumicama da li dobro radim 🤷🏻♀️
Vi koje dojite, da li na svaki podoj jedna dojka ili na svakom podoju nudite obje. Znam da je to do procjene da li beba trazi jos pa se nudi druga, ali me buni to sto ja dajem po podoju jednu, vrlo rijetko trazi jos (samo kad ima napade kao da je pobjegao od gladi kao jucer) onda iduci podoj tom istom bude tek za 4-6 sati, stalno se bojim da mi se na taj nacin ne smanji kolicina mlijeka.
Anika 🔝 😂 pocet cu sanjat dojkenje, i usput prolupat od istog 🙈
Thinkpink zaboravila u proslom napisat da moj sanja, ima te ispade sa plakanjem, pa nesto gundja, mase rukama, stenje, a o facama smijanja da ne govorim 🙈
Evo i mene. I dalje smo tu u okolici Splita, internet katastrofa. Citam vas pa steka, pisem pa ne salje 🙄 sad mi se cini malo brzi pa da uhvatim priliku.
Skoljka, nece se smanjiti mlijeko tako sigurno. Kolko bebica papa tolko se stvara, a dnevna kolicina popanog se ne mijenja. I ja isto ponudim drugu cicu kad zeli jos.
Samojed, bas mi je strasno kroz sto si morala proc...ne ponovilo se nikome:(
Mi se ovdje ne druzimo s nikim a bas mi je zao da obitelj tako dugo nismo vidjeli:(
Ne znam, imam komentar na svaku temu al bojim se da ce me internet izdat ubrzo tako da drzte se, javim se uskoro ako proradi ovo😬
Evo mi na drugim nocnom hranjenju
Thinkipinki moj sanja isto počne odjednom da cvili dodjem do krevetića mirno spava u drugom trenu na glas se smije kao veliki čovjek bude presmijesan pluća mu odskakuju od smijeha 😂
Školjka u većini slučajeva jedna cica jedano hranjenje jedino nekad mi se prepune obje pa mu dam da mi olakša obje il ako u rijetkim slučajevima traži još
Lavica to mi djeluje kao super stvar vidjet ću da li da kupim to čudo od tehnologije
Zarica super što si se javila 🤞da net proradi 😄
.
Mi se druzimo i s njegovim i sa mojim starcima muž ide na poso u većem je kontaktu s ljudima od njih tako da rizikujemo a i više mi je ova korona došla preko glave u jednom trenu mislim da je ovo sve jedna velika muljaza, ali kod nas vam je zdravstvo užas ljudi bolesni zovu neće da prime u bolnice uzas to sta se kod nas radi to nema nigdje
A danas sam se prvi put zabrinula oko korone prvi komšija koji je doslovno 10 metara od nas normalno se kreće po polju i sve čak je nedavno zvonio na vrata tražio nešto, dolazili mu oni medicinari u onim odjelima uzimat bris stvarno sam se danas zabrinula 🙃
Cure...jel se mogu oni frescopad oblozi prerezati? I koliko dugo se drzi? Pripremam ratnu opremu za cijepljenje 🤣
Mi smo inace imale jedno nocno budjenje oko 4 - 5 ali evo sve cesce prespava noc...ako iza 22 sata zaspe onda je budjenje tek oko 7 - 8... ( iako veceras sigurno nece tako jer sam je pohvalila 🤣🤣)
L 💛
DeeSb mozes slobodno..ja sam na pola ma da mi je sestra kod dr rekla da mogu i na 4. Sretno s cijepljenjem 🤞
Moj tulumari od 3 ujutro..samo trtlja i smije se 😃 a mama je blaga koma 😴 cim zaspi i ja ću.
DeeSb mozes slobodno..ja sam na pola ma da mi je sestra kod dr rekla da mogu i na 4. Sretno s cijepljenjem 🤞
Moj tulumari od 3 ujutro..samo trtlja i smije se 😃 a mama je blaga koma 😴 cim zaspi i ja ću.
Hvalaa! 🤗😘
L 💛
ThinkPink moja ful sanja, takoreći oduvijek. Smijulji se pa zacvili, zaplače, pa kašljuca, pa se mrgodi i maše rukama, pa opet smije.. to me ubijalo prvih mjesec dana, stalno sam trzala i palila svijetlo a ona u čvrstom snu 😁
Mare moja je sinoć ranije jela, pa je i jutros sukladno tome malo uranila, u 5i40 je jela i nakon toga više mislim da ni nije spavala, cijelo vrijeme se smijala. Očito se pokakala i bila zadovoljna tim pothvatom jer je u 8 bila fino popunjena pelena 😀
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji