ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Veljača 2020. 02:31

Ola noćne. Evo nas na prvom hranjenju od 21i30. Bila sam brža i od poplave i od plakanja 🥳🥳🥳

[/url

Damnarexx 🌺
    25. Veljača 2020. 03:06

DeeDee

Ola noćne. Evo nas na prvom hranjenju od 21i30. Bila sam brža i od poplave i od plakanja 🥳🥳🥳

Wow😍 blago vama curke 😂 mi smo jeli u 10 do 1,i evo je...

DeeDee
    25. Veljača 2020. 03:09

damnarexx

DeeDee

Wow😍 blago vama curke 😂 mi smo jeli u 10 do 1,i evo je…

Ne brini, mi smo preko dana jele svake tri minute otprilike 😂

[/url

Grizli
    25. Veljača 2020. 04:34

Nocne 👋 ja se nlo izdajam da se vrtirepka ne udavi kad krene cicat pa ide ona na red... Vec ju cujem kako grinta jer cuje izdajalicu.
    Lavice ja se slažem s tobom. Ja pokusavam smanjiti proizvodnju u noćne sate jer onda doslovno bujaju mi cice i proizvode 5 puta vise ja mislim, a povecat popodne al ne ide. Isto ona navlaci ponekd u prazno ko luda pa budu prazne cice mi. Nevjerojatan mi da u istom vremenskom razmaku tokom noci bude toliko vise mlijeka negi danju. I ne regulira se pp tom sistemu kako je Sunshine pisala.
    Stella brz oporavak od prehlade!
    Mi danas imamo 1.pregled i ja sam uzbuđena vec sad ko da idemo ne znam di. I onda se sjetim da mi stize danas i premila svekrva pa euforija splasne. 

25. Veljača 2020. 05:05

Po noci je rszina prolaktina viša prirodno te je zato više mlijeka. Evo ja do sad od negdje 11 izdrzala no sad se moram izdajati. Bole cice za poluditi. Mislkm da kod mene to ponuda-potražnja/izdajanje baš i ne funkcionira. 
    Čitala sam da alkohol širi krvne žile pa i mliječne kanaliće te se od njega stvara više mlijeka. Koncentracija alkohola u mlijeku je najviša sst vremena nakon konzumacije a odgovara onom u krvi. Dakle od jedne čaše je zanemariva 

• sunshine1
    25. Veljača 2020. 05:28

Gledajte, ja ne kazem da je to tako i gotovo. Jasno mi je da nije. I jasno mi je da nije svakome isto. Pogotovo zene koje izdajaju. Losa je jedna od rijetkih za koju cujem da uz izdajanje ima hiperprodukciju, jer obicno su zene u problemu kao Lavica te ne uspijevaju uspostaviti i održati laktaciju. Izdajanjem je znatno teze postic sve ove stvari o kojima ja pricam, no nisam ih ja izmislila, ja samo iznosi ono sto sam kroz godine naucila u nadi da ce nekome pomoci. Osobno nemam iskustva s izdajanjem u smislu da dojim na taj nacin i smatram da je to veca zrtva nego dojiti na normalan nacin, jer em je dojenje samo po sebi ogromna zrtva i volja, em jos kad izdajate morate se buditi prije djeteta, izdajaj, peri, steriliziraj itd.. Ovako samo das sisu i to je to. Tako da svima koje izdajaju kapa dolje do poda jer to samo pokazuje koliko vam je uistinu stalo da dijete pije vase mlijeko.
    Sve bi se trebalo odvijati po tom principu ponude i potražnje i to znate sve vi ovdje ali ponekad jednostavno ne ide.

• Zarica
    25. Veljača 2020. 05:31

Dobra noc! Evo i mi popapali. U zadnje vrijeme zaspimo skupa oko 1 na podoju i onda nakon ovog drugog odspavamo ako se mali uspije podrignut, a cini mi se da ce danas bit ok, woohoo.
    Idem probat odcorit jos koju rundu.

DeeDee
    25. Veljača 2020. 06:31

Evo nas na drugom noćnom ili prvom jutarnjem. S tim da imam osjećaj da ona uopće nije spavala od 2, tj. stenjala je i njurgala s pokojim histeričnim kratkotrajnim plačem dok je prdila do jedno 4, a nakon toga je bila mirna ali kad god bi je pogledala je buljila u mene kao mali manijak. 

[/url

Lavica27
    25. Veljača 2020. 07:02

sunshine1

Gledajte, ja ne kazem da je to tako i gotovo. Jasno mi je da nije. I jasno mi je da nije svakome isto. Pogotovo zene koje izdajaju. Losaje jedna od rijetkih za koju cujem da uz izdajanje ima hiperprodukciju, jer obicno su zene u problemu kao Lavica te ne uspijevaju uspostaviti i održati laktaciju. Izdajanjem je znatno teze postic sve ove stvari o kojima ja pricam, no nisam ih ja izmislila, ja samo iznosi ono sto sam kroz godine naucila u nadi da ce nekome pomoci. Osobno nemam iskustva s izdajanjem u smislu da dojim na taj nacin i smatram da je to veca zrtva nego dojiti na normalan nacin, jer em je dojenje samo po sebi ogromna zrtva i volja, em jos kad izdajate morate se buditi prije djeteta, izdajaj, peri, steriliziraj itd.. Ovako samo das sisu i to je to. Tako da svima koje izdajaju kapa dolje do poda jer to samo pokazuje koliko vam je uistinu stalo da dijete pije vase mlijeko.
    Sve bi se trebalo odvijati po tom principu ponude i potražnje i to znate sve vi ovdje ali ponekad jednostavno ne ide.

Za start, ne mislim da mislis ista lose. Vec samo da si imala dobra iskustva pa nemas razloga imat drukcije misljenje od tog "teoretskog",što nije lose al ima i drugu stranu. Primjerice s kceri nisam morala izdajati zbog ovakvih okolnosti ali da sam imala mlijeka napretek,nisam i isto smo imali ukljucenu bocu AD-a od 2.mjeseca, s tim da je prvi mjesec samo na mom mlijeku nekih 500gr dobila unatoc svom teoretskom znanju koje sam provodila s njom... jedan radiolog mi je rekao prilikom redovnog uzva dojki da imam malo mlijecnih zlijezda i vjerojatno neću bas moci dojiti. Unatoc tome kcer sam dojila 9 mj doduse vrlo kratko sam iskljucivo dojila. Ovog puta sam se odlucila da se neću stresirati ko prvi put i da mi je najbitnije da dobijd najvise sto mu mogu dati a sad jel to 200 ili 400ml necu glavu razbijati. ..i apropo najveće laltacije nocu,ja bi uvijek izdojila najvise u 8 navecer a nikad u nocnom terminu (1-4 ujutro)...

Lavica27
    25. Veljača 2020. 07:06

Deedee ja sam otkrila uzrok noćnom stenjanju-hipp caj za dojilje. Pretproslu noc sam popila casu nešto prije vecernjeg izdajanja. Orvi dio spavanja se nije pomaknuo. Kad se probudio i dala sam mu to izdojeno nije prestao stenjati i prditi (kao i ja prditi😂😂). Jucer nisam pila cijeli dan caj i minimalno je prdio..Probaj mozda je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.