ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Veljača 2020. 17:40

Kako smo sve različite hh 😁😁
    Hvala svima na odgovorima 🥰

[/url

mala.le.90.
    24. Veljača 2020. 17:41

A najjaci su komentari npr a ko da nasi nisu imali grceve, ko da je nas itko pitao bole li nas bradavice, ko da je nama imao tko cuvati....
    Ono wtf?? Ne mozes se ni pozaliti, odmah ti objasne da si nesposobna...
    Da nema ovog foruma, ne znam ko bi me razumio..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    24. Veljača 2020. 18:11

Danas citam i pratim, al glava me tako boli da cu poluditi. Lekadol ne pomaze, bomboni bi prije djelovali od njega. I veeeec kad komentirate svekrve jos pored glavobolje i soljenja pameti njenog danas nas "obraduje" da dolazi k nama i da ce spavat na kaucu. Ne da sam dobila nervni slom malo prije nego doslo mi da bacim lonac s ručkom kroz prozor od zivaca. Bas se "veselim" sto ce mi 24h neko visit iznad glave. I obozavam sto je komotna se pozvat sama kod nas, bez razmisljanja. Rekla sam mm bas namjerno cu fino tokom noci hodocastiti po stanu, palit svijetla, i sve sto joj smeta raditi da joj vise ne padne na pamet dolaziti. Posebno ne samoinicijativno. Idu mi na k* svi ti ljudi sa tim komentarima i takvim ponasanjem. 

24. Veljača 2020. 18:33

Ja trebam savijet. Moj maleninsad po noci samo jednom jede, oko 3 i za taj obrok imam obicno dovoljno izdojenog mlijeka tokom dana pa nemam potrebe da se nocu izdajam. No ako se ne izdojim ujutro mi budu cice toliko teske da jedva dignem malog. Par puta mi je iskocila i oteklina ispod pazuha. Zbilja nemam potrebe za tim nocnom izdajanjem no sto da radim da mi vice splasnu? Također tokom dana ako se ne izdojom svakih 3-4h cice su mi ko kamen.

PetraB
    24. Veljača 2020. 19:15

Pozdrav curke!!
    Malo sam bila depresivna par dana pa se nisam bas javljala al danas je lijep dan ☺️... Curke su danas izasle iz inkubatora, idem ih hraniti svaka tri sata. Dobivaju dohranu jer se na cici umore prebrzo i onda ne jedu dovoljno a ja izdajam svaka tri sata iako ne mogu jos uvijek izdojiti vise od 10 ml iz obje i ocajna sam zbog toga 😒... Al ok, znam da je bitno njih sada oporaviti i ojacati pa se pokusavam kontrolirat.
    Uglavnom, ak sve bude ok mozda bi do kraja tjedna isli kuci. Cure su trenutno kilazom na 2045 i 2145. Cak su dobile 15 grama od jucer. Nadam se samo da kad ih sutra skinu s infuzije nece opet pocet gubiti na tezini. 🤞🏼
    Idem vas citat sad jer imam zaostataka pun kufer. 

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    24. Veljača 2020. 19:27

PetraB

Pozdrav curke!!
    Malo sam bila depresivna par dana pa se nisam bas javljala al danas je lijep dan ☺️… Curke su danas izasle iz inkubatora, idem ih hraniti svaka tri sata. Dobivaju dohranu jer se na cici umore prebrzo i onda ne jedu dovoljno a ja izdajam svaka tri sata iako ne mogu jos uvijek izdojiti vise od 10 ml iz obje i ocajna sam zbog toga 😒… Al ok, znam da je bitno njih sada oporaviti i ojacati pa se pokusavam kontrolirat.
    Uglavnom, ak sve bude ok mozda bi do kraja tjedna isli kuci. Cure su trenutno kilazom na 2045 i 2145. Cak su dobile 15 grama od jucer. Nadam se samo da kad ih sutra skinu s infuzije nece opet pocet gubiti na tezini. 🤞🏼

Drago mi je da ide na bolje ❤️
    Mislim na tebe ali ne znam šta bi uopće napisala a da ne bude patetični ili presing, poučena LoSinim i Lavičinim iskustvom s pitanjima 🙂
    Dobre vibrice i tebi i curkama 💓💓

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Veljača 2020. 19:32

PetraB super vijesti! Drzim fige da idete uskoro doma, tamo ce sve biti lakse💕
    .
    Ja takodjer imam super sveki, koja je isto iz ZGa i fkt rijetko dolazi i ne ostaje predugo. Daje savjete, umiruje me govoreci da je 'sve to normalno' i hvali nas kako smo opusteni i kul roditelji. Tako nesto te stvarno digne😊
    Mama je isto podrska, al zna 'prigovorit' tu i tamo nesto, jbg ipak je mama😂 al rijetko pa je zanemarivo.
    .
    Mi smo od sutra same doma, dragi pocinje radit.
    Malo me frka, al vjerujem da moramo samo uhvatit ritam i biti ce sve super✨👍
    .
    Nama je prosla noc bila skroz okej, nadam se da ce biti i ova, s tim da je spavala prvi put preko dana 4h u komadu🤷
    .
    Puse svima i drz te se💪 we can do it 😎

Macutica
    24. Veljača 2020. 19:46

Valkris

Nas je bio miran i nije plakao dok nisu krenuli prokleti grcevi.. Sad muku mucimo i placemo cijeli dan i noc.. I iskreno, ne znam sta bi bez dude. To je takvo urlanje.. Duda bar malo smiri situaciju..
    O svekrvi bih isto svasta mogla reci, al isto je za vikend kuhala i sredila nam stan malo, pa ajde.. Pretrpila sam..
    Bila patronazna danas i u tjedan dana smo dobili samo 70g. Placem ko kisa cijelo jutro.
    Sise prepune, same cure.. Isla sam izdojiti bas da vidim i izdojila sam iz obje 60ml. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Na pocetku ide dosta i onda kap po kap jedvo 🤷‍♀️
    Dijete mi je gladno… Pa smo odlucili nakon svakog podoja jos dati i dohrane (nedavno je netko pisao da isto tako raddi)..
    Bas se osjecam ko nemajka danas.
    Ispada da mu obje nisu dosta po jednom obroku..
    DeeDee, Nama je patronazna rekla 20 min aktivnog cicanja bi im trebalo biti dosta…

Nemoj se brinuti i osjecati lose. 
    Meni je beba imala slabe priraste nekoliko puta i unatoc silnom dojenju i trudu, isto sam malo bila napeta od vaganja do vaganja patonazne, pa su predlozili dohranu nakon svakog dojenja, ali nocu to ne radim. Bila sam mirna jer je dobra beba, nema nervoze, super puni pelene i to mi je bio pokazatelj da je ona dobro. 
    Mogu ti rec da sam mirnija utoliko sto je pocela super dobivati, ali svejedno bi zeljela da ostanemo samo pri dojenju, ali sto mogu, bitno da napreduje, opet dobiva mog mlijeka u toj kombinaciji.. 
    Mozda cu s vremenom uspjeti izbaciti dohranu ili barem djelomicno, radim sve da pojacam svog mlijeka, stavljam ju cesce na prsa, pijem puno tekucine i cajeve za dojenje, jedem cesce obroke.. 

Macutica
    24. Veljača 2020. 19:48

PetraB

Pozdrav curke!!
    Malo sam bila depresivna par dana pa se nisam bas javljala al danas je lijep dan ☺️… Curke su danas izasle iz inkubatora, idem ih hraniti svaka tri sata. Dobivaju dohranu jer se na cici umore prebrzo i onda ne jedu dovoljno a ja izdajam svaka tri sata iako ne mogu jos uvijek izdojiti vise od 10 ml iz obje i ocajna sam zbog toga 😒… Al ok, znam da je bitno njih sada oporaviti i ojacati pa se pokusavam kontrolirat.

Petra sretno i hrabro, mi smo na sto cuda sa jednim, a kakav je tek tebi izazov 😉
    Bit ce to sve super, ti si zmajica neka 🤗

mrgud_zg
    24. Veljača 2020. 21:22

Dalindas hvala ti puno, malo si me utjesila 🤗
    Petra ma vi ste sve 3 zene zamjice 💪. Bravo i za tebe i za curke i drzim 🤞 da se ostvare planivi za odlazak kuci 🎉
    Losha nisam skuzila odkud ti se stvori taj jedan izdojeni obrok viska? 
    Moje dijete nakon sto sam ga malo lohvalila opet nece spavat. Znaci on je budan od 9 ujutro i spavao 2 puta po pola sata. I to je to u cibelom danu. Meni to nije normalno 😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.