Ok, mom, pobjedila si, kakva lujka 😅😅😅😅
Neću se više žalit na svoju 😂
.
Ok sljedeća tema 😂
Kako vi koje samo dojite, bez izdajanja? Ako je po hranjenju jedna dojka i recimo dijete jede svaka tri sata, onda od podoja do podoja iz iste dojke prođe 6 sati? Sad baš izdajam i razmisljam. Moja je jela desnu oko 7i30, oko 9i30 procurila lijeva pa sam izdojila i dala joj na bočicu. Sad mi je počelo kapati po podu kroz majicu iz obje i onda moram izdojit jer ona spava, htjela ne htjela. I to dok jednu izdajam, ispod druge držim bočicu iz koje nakapa bar 20ml samo od sebe dok čeka da dođe na red 🙈🙈🙈
Apsolutno ne vidim način za ikad prestat izdajat, nije drama ali još uvijek se nadam da će mi jednom od opreme trebat samo cice 😁
[/url
U pocetku dok je bio manji dala bi jednu, pa drugu pa bi poslje na drugoj zapocela podoj i dovrsila na prvoj. Sad mijenjam lijevu pa desnu ovisno kojoj je red. Nekad i meni curi druga dok dajem jednu, ali nije srecom u mlazovima. Najveci problem je noc jer nekad spava 4 nekad 5 sati pa se probudim mokra.
url=https://lilypie.com]
Imam grijac..al nisam znala da se moze podgrijavat….ja procitala uvijek svejeze i svatila doslovno🙈🙈..napravim dok malo ohladim ona nece odma i prolijem i tako u krug🤣🤣🤣
Pa nema potrebe da čaj bacaš odma čim se malo ohladi...ako mljeko može stajati 3 sata onda možeš misliti..ali kažem stavi čaj tipa u termosicu pa joj sipaj u flašicu onoliko koliko smatraš da može popiti,barem ja tako često napravim,sipam onoliko koliko će popiti pa kasnije ostatak🙉🙈..al stvarno joj od ohlađenog čaja ne može biti ništa,pogotovo ako ti ni 2 sata ne stoji,nebrini.
Koje vještice od svekrva, ja eto opet imam sreće sa sveki ona čak govori dadni mu dudu bit će ti puno lakše ma reko neće pljuje je, samo ti kaže navaljuje svaki dan dok ne prihvati 😀 razumna žena
Meni je patronazna rekla da dajem 15 min jednu 15min drugu sisi i a u rodilištu mi rekli 30min jedna 10min druga i sljedeći podoj zamjenim cice a ja to radim čisto osjećajno dadnem mu jednu nakon nekih 15tak min ako još želi dojit dam drugu ako ne sljedeće dojenje tu drugu i et
Za čaj sam i ja mislila da čim se napravi ne popije u sat vremena prospem, ali mom malisi ništa ne pomaže
Hej mamice, mi samo iz lijeve sisamo, desnoj nece ni blizu 😫 tako da smo mi ba izdajalici, jučer smo ga krstili, pa poslije ručak a ja čim smo iz crkve otišli u toalet i na izdajalicu 😂. Mm već sanja zvuk električne izdajalice, neki dan se trgnuo iz sna i gleda di sam a ja ko ubijena zaspala, da sam jedno izdajanje preskočila. Našeg bebača pati trbuščić, stalno prducka, danas jedva kakao..
Cijeli vikend nksta i onda pisete ga pisete..😁 Ne znam jesmp se prije dotaknule teme okoline i idiotskih komentara al da, ljudi su idioti pa makar nam bili u rodu. Inace meni moja mama vec osamdeset puta rekla da je imala mlijeka za cijelo rodiliste. I neki dan sam poludila i rekla joj da vec i ptice na grani to znaju. Kao sta se ljutim pa reko ja ti se zalim kako uz sve mogu pokusaje nikako nemogu vise mlijeka imati a ti meni o svojim prepunim sisama. Kak mi to moze tocno pomoc?? Onda je zasutila. Ne dajte da vas rastuzuju takvi ljudi, da su zadovoljni sa sobom nebi morali vas spustat.
DeeDee ja ti jednu pa drugu,po cca 15ak min svaka ili kolko vidim da aktivno sisa.
Red fox drago mi je da si to spomenula. Vidim ima cura koje se s tim zamaraju, al ne znam zasto. Koja je steta u dudi, boci ili necem trecem da kupi mir tebi a na kraju i djetetu. Happy mom happy baby. U konacnici jedino bitno.
Ufff o svekrvama je tema… Mogla bi svasta napisat 🙈🙈 i nama isto puno pomogne sad, opere ves, skuha, al ko sto je jedna od vas napisala, sa svim svojim komentarima to padne u drugi plan kolko nas nasekira. Tako da sad radje ja perem ves nego da slusam komentare od kojih mi bude samo gore iako znam da ona nije u pravu. U jednom trenu je cak izjavila da kakvi smo to roditelji koji neznaju utjesit vlastito dijete kad je plakala cijelu noc i smijala nam se.
Ko da ja to ne pomislim svaki put kad mi tako neutjesno place. Imam inja dana kad se uzadno nesposobno i lose osjecam i netreba mi onda jos tako neko da me pokopa nego da mi bude podrska.
Evo jucer sam imala takav dan da sam cijelu vecer plakala od umora i nemoći jer nemogu pomoci vlastitom djetetu.
Narucili smo se sutra kod pedijatra jer curka vec 4.dan ne prestaje se izvijati u grcu, a danas je pocela i odbijati cicu i place bas jako i neutjesna je skroz. Bojim se da su kolike bas… 😞Al nek ju pedijatrica bar pregleda da budem mirnija. Bas me brine to kako se jako grci i izvija.
Ma taman losi roditelji..da ste losi onda se nebi toliko trudila sa dojenjem nosanjem itd...samo je beba malo zahtjevnija i posto nemoze pricat jer je necim nezadovoljna mora plakat....ja na tu pricu ne padam...koliko se trudim oko svega da sam jos los roditelj....hallooo...pokusavam joj sve omogucit jos se dizem po noci kad treba ne ostavljam je da place...
Ufff o svekrvama je tema… Mogla bi svasta napisat 🙈🙈 i nama isto puno pomogne sad, opere ves, skuha, al ko sto je jedna od vas napisala, sa svim svojim komentarima to padne u drugi plan kolko nas nasekira. Tako da sad radje ja perem ves nego da slusam komentare od kojih mi bude samo gore iako znam da ona nije u pravu. U jednom trenu je cak izjavila da kakvi smo to roditelji koji neznaju utjesit vlastito dijete kad je plakala cijelu noc i smijala nam se.
Ko da ja to ne pomislim svaki put kad mi tako neutjesno place. Imam inja dana kad se uzadno nesposobno i lose osjecam i netreba mi onda jos tako neko da me pokopa nego da mi bude podrska.
Evo jucer sam imala takav dan da sam cijelu vecer plakala od umora i nemoći jer nemogu pomoci vlastitom djetetu.
Narucili smo se sutra kod pedijatra jer curka vec 4.dan ne prestaje se izvijati u grcu, a danas je pocela i odbijati cicu i place bas jako i neutjesna je skroz. Bojim se da su kolike bas… 😞Al nek ju pedijatrica bar pregleda da budem mirnija. Bas me brine to kako se jako grci i izvija.
Meni ovo stvarno zvuci kao da ima reflux. Da pitas malo pedijatricu o tome, mozda da te uputi kod gastrointerologa?
Ima li onih ovdje cije bebe ne placu? Moj samo kenjka i cendra, bas mi fali tog krepkog placa da znam da je ok.
Ima li onih ovdje cije bebe ne placu? Moj samo kenjka i cendra, bas mi fali tog krepkog placa da znam da je ok.
Mi nismo od rođenja čuli našu bebicu kako baš plače,obično je početak plakanja i stenjanja,onda kao počne,podragaš je i mir pitaju nas naši ukučani dali ona ikad plače😂
Sortiraj odgovore
Najstariji