ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    03. Travanj 2020. 16:12

DeeDee

Hvala na dijeljenju shitstorm veselja 🥳🥳❤️🤣
    Grizli, uopće nisam povezala ali i danas i neki dan se pokakala dok je bila u njihaljci 👌
    Happy ni ja ne kužim 🤔
    .
    Moja ne spava s ničim, ima dudu, to joj je životna utjeha 😅
    Obožava bit u gymu i gleda u sve te igračice koje su zakačene na njemu. Ima jednu zvečku/gricku s kojom joj "sviram" i to obožava, umire od smijeha na to. Nekad joj stavim na rukicu pa sama zazvecka kad maše rukicama pa se sva zbuni. Ima i jednog ježića plišanog (rozog Grizli 😛).
    E da, imamo dva komada onog za iznad krevetića, nemam pojma kako se zove to. Ugl. trenutno nam vise s lustera 😂😂 i u to ful često sa zanimanjem gleda.
    Inače ful voli lustere 🤦 tj. gdje kod je staviš ona pogledom prati luster pa se uvijek zezamo na tu temu

Moja isto voli luster, ali ne sve ima jedan najdraži 🙈🙈🙈
    Što se tiče hemoroida ja ih do poroda nikad nisam imala, kako mi je šav blizu otvora to je bilo strašno bolno prilikom nužde, mazala sam sa faktu masti i prošlo je. S tim da je meni izašao van hemoroid nakon nekog vremena, ako je samo unutra piše da se može s čepićem gurnuti ta ista mast, dobiješ i aplikator s njom.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

03. Travanj 2020. 17:42

Mi smo na kontrolama kod okulista i to mi on rekao da ne vide... mi nemamo uopce lustere pa svrjedno u zrak gleda 

happy23
    03. Travanj 2020. 18:02

Ima ovdje puno tema reko ajde da ja ubacim jos jednu😂u kakvim ste odnosima sa muzevima,deckima,partnerima nakon prve trudnoce? Ako vam nije problem o tom pricat.

DeeDee
    03. Travanj 2020. 18:10

happy23

Ima ovdje puno tema reko ajde da ja ubacim jos jednu😂u kakvim ste odnosima sa muzevima,deckima,partnerima nakon prve trudnoce? Ako vam nije problem o tom pricat.

😂😂😂

[/url

DeeDee
    03. Travanj 2020. 18:11

LoSa pa zato jer mu fali luster, logično 😂😂

[/url

DeeDee
    03. Travanj 2020. 18:12

Hvala cure na iskustvima i savjetima, simbalija probati ću tako 

[/url

annika
    03. Travanj 2020. 18:45

Joj Taani stavim ga na trbuh, ali ne ponosim se time. Ja bih ti rekla da ako hoce spavati na boku, ostavis ga tako. U pocetku je bio samo na boku, onda sam ga na vrhuncu terora sa trbuščićem znala staviti samo po danu dok mi je na oku- zapravo muž, a ne ja. A kasnije bi ga, dok sam se jos izdajala i ostavila muzu bočicu da ga nocu nahrani, on stavio i noću. Nije isprika ni sto je on jako cvrst i drzi glavu samostalno vec odavno. 
    Meni je ovo treće dijete ali happy samo da se zna da sam ja svojeg htjela upucati milijun puta kad sam rodila prvo. Ako se onda nismo rastali, nećemo nikad
    Ja vas isto nisam pohvatala sta ste vi to primjetile ali sad kad je samojed tako fino objasnila, ja sam to pomislila vec drugi post kad je bio. 

[iimg]

MaRe
    03. Travanj 2020. 18:45

Kako rješavate tjemenicu? Ima samo jednu krasticu,to mu namazem s bademovim pol sata prije kupanja,operem i istrljam..jel treba s necim to tretirati?
    .
    Za hemeroide Faktu mast i za vanjske i obicna svinjska mast...također unutarnji mogu krvarit dosta bez ikakvih drugih simptoma...ja sam ih jednom pol zime imala xD
    .
    Odnos s mužem ko i prije samo nas sad muci sto nemamo odnose..probali smo par puta al ne ide😁 imam osjecaj kao da mi je sve zasiveno i da imam zid dolje 😏 trebala sam 20og kod dr al zbog korone ce sigurno otkazati xD

annika
    03. Travanj 2020. 18:49

MaRe lubrikant- i to obilno. Pisala sam ja vec davno tu da si uzmete pa je netko rekao da mu uopce nije trebalo. Blagi njima jer je meni bilo uzas. Ne trebas nista vise s tjemenicom
    Ja sam s nekom igrackom dobila sličice koliko oni vide u kojoj dobi i jako se iznenadila- jos uvijek mutno, bistrije tek sa 6 mjeseci a kao mi tek tamo sa skoro godinu

[iimg]

happy23
    03. Travanj 2020. 18:53

DeeDee onda nije samo kod mene tako🤣
    Annika tako je kod nas,ne prcamo vec tjedan dana samo u slucaju nužde😶
    (pohvatala sam tek nakon pojasnjena prije toga ama bas nista😅mislila sam da sam nes krivo napisala🤯)
    MaRe ja sam isto trebala na kontrolu,imala sam uzasan porod jos uvijek osjecam sve to dolje,prekp dana me samo ulovi da ni stajat nemogu😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.