Hvala na dijeljenju shitstorm veselja 🥳🥳❤️🤣
Grizli, uopće nisam povezala ali i danas i neki dan se pokakala dok je bila u njihaljci 👌
Happy ni ja ne kužim 🤔
.
Moja ne spava s ničim, ima dudu, to joj je životna utjeha 😅
Obožava bit u gymu i gleda u sve te igračice koje su zakačene na njemu. Ima jednu zvečku/gricku s kojom joj "sviram" i to obožava, umire od smijeha na to. Nekad joj stavim na rukicu pa sama zazvecka kad maše rukicama pa se sva zbuni. Ima i jednog ježića plišanog (rozog Grizli 😛).
E da, imamo dva komada onog za iznad krevetića, nemam pojma kako se zove to. Ugl. trenutno nam vise s lustera 😂😂 i u to ful često sa zanimanjem gleda.
Inače ful voli lustere 🤦 tj. gdje kod je staviš ona pogledom prati luster pa se uvijek zezamo na tu temu
Nisam sigurna no mislim da oni jos do lustera ne vide... eventualno svijetlo mozda
Mikio mi smo bakama za uskrs narucili one fotke na platnu 20x20 njena slikica u majici zutoj na zeku i pile. Svekrvi smo jos dodatno napravili njezinu rucicu onu od gipsa sto se napravi jer je imala rođendan pa sve skupa da joj posaljemo. A tete ce dobiti cestitku na kojoj je njen otisak nogice i jos nesto prehrambeno. Ispalo je super to od gipsa. I sebi smo napravili ruku i nogu njenu i od gipsa i otisak bas fora. I zao mi da nisam prije to se sjetila pa svaki mjesec kako napuni napravila otisak nogice bila bi fora jer imam okviric za 12 slika i pisu gore mjeseci.
Za hemice mene je spasila Faktu krema i cepici. Meni se jos uvijek znaju svaki toliko pojaviti posebno ako preko dana pretjeram pa puno stojim ili hodam. A ovo DeeDee ne znam moguce da su hemici, al makar probaj zvat dr. opce ako ti gin ne radi.
Imam jedno ne pretjerano sexy pitanje..
Da li je normalno da unutarnji hemoroidi krvare pri velikoj nuždi? Nisam ih nikad u životu imala, bar da znam, a zadnja 3 dana svaki put kad obavljam izađe svježa svjetlo crvena krv i to ovako..ne baš malo.
Nije u stolici nego baš prije/poslije/oko. Apsolutno me ništa ne boli/ne peče/ne svrbi.. doktorica mi ne radi više a pošto je već treći dan bez da se smanji, nije mi baš ni svejedno ni ugodno.
Doktor gugl kaže najvjerojatnije hemeroidi.
Sorry na temi ali znam da je dosta vas borbu vodilo u trudnoći s hemeroidima..
Pozdrav,
kod mene je tako bilo 3 dana i prestalo, bez boli, samo je bilo malo jezivo za vidjet u skoljci. Nisam isla dr, to mi se pojavilo bas par dana nakon potresa, kad sam malo i izgubila apetit, pa nisam bas svaki dan isla na wc, a imam ih od kraja trudnoce, ocito su se "aktivirali".. Prosli sami od sebe kad se i probava malo sredila.
Ne znam LoSa, to i mene zbunjuje al stvarno gleda uvijek i preko dana kad nema ni svijetla ni sjene + ako se taj balon koji je zakačen vrti ful prati, možda se samo zvijezde tako poklope ali fakat djeluje kao da gleda..
Grizli mazem s faktu od kad je počelo.. opću sam i zvala, a danas je bila ujutro tako da sad do ponedjeljka ništa
[/url
Macutica hvala, nadam se da će i kod mene tako..jer točno to, ništa ne boli, niti se mučim s probavom ni ništa, ali nije nimalo ugodno vidjet to u školjci. Prvi dan sam mislila da sam dobila stvari, baš obilno
[/url
Naša draga Eleonoris se u zadnje vrijeme javlja sa rečenicom kako nema vremena da čita da piše samo se javlja da pohvali svoju bebicu kako je dobra.... Onda je Zarica komentarisala našalila se da je se baš pitala gdje je njen post i onda je Lavica ako se ne varam rekla da je mislila da je jedina koja je to primijetila ali možda sam loše pofatala eto to je to 😄
I moj malac baš gleda prema lustwru i kad je upaljen i kad nije baš sam mislila da ga vidi
Samojed tako je bilo👍👍😂😂...a moja je prije jela 6 obroka mog mlijeka 120ml i bila sita...a ad je zasitniji i mislim da je ok 5 obroka po 150ml po danu...moja napreduje cc 1200 g mjesecno i spava cijelu noc...i to mi je znak da smo se pogodili omjer....
Žene ovaj moj mali zadnjih dana odlučio samo da ajki i njopa i Igra..
Bas se nešto uspavao ...
A kad se sjetim na početku kak nam je bilo..
Kakva su vaša iskustva u 7 tj ?
Kažu da neka djeca skok znaju i prespavati...? Da samo jedu i relaksiraju 🤗😊
Pravi Anđelko mili 👼🏻
Ima jedan super link
“Pismo koroni”
Pa pogledajte ako već niste
Bas nešto lijepo
Ahaaa hvala samojed,stvarno nisam skuzila😅
Neka se zena hvali,super da ima tak dobre djece🤣ja se nadam da ce moja zato kasnije biti super beba🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji