Grizli ja sve u masinu tutnem... a plasticne igracke, one za gristi i sl. u perilicu suđa. Isto ove poluplasticne igracke u rucnik zamotam da ne lupetaju.
Moje dijete sad vec od pola 10 spava u komadu Bit ce da se rijesio one sive 💩 i sad je miran. Do sad je jeo po 6 obroka dnevno no cini mi se da cemo smanjiti na 5 jer kad ima veci razmak vise pojede... kad jede cesto manje jede.
Moj beban nocas prvi put od 23h do 6, taman da pogledam Scott i Bailey😁, i nadtavio do 9 ipo, a sise su mi bile taman da se nisam morala izdajat. Odavno se nisam ovako nadpavala!!🎉🎉🎉
Losha, bravo za sisanje!
Vita i Lara, bravo za kvalitetan kakanac👌
Samojed, imas manekena. Bas je zgodan🤗
Što se prioriteta tiče, planiram ovaj tjedan napokon raskititi bor pošto ce Uskrs🙈🙈🙈😁
Lavica27 da okej probat ceno nesto drugo..
Grizli vrtuljak 0 bodovva kod nas,moram dalje trazit sta ima zanimljivo😅
Samojed mozda budem ispala bedasta ali ne kuzim o cem pricate,ko je sta primjetio😓😥
Jeste se raspisale :D Mi danas malo produžili spavanac pa dok pohvatamo sve.
-
MaRe, Mi imamo onu tješilicu (neki zeko), mm mu nekad stavi to kraj lica, ali ja sam mislila da je on premali da bi se mazio. Nisam primjetila da ga dozivljava baš. Isto tako, nekad se bori sa snom, kao da se inati da neće spavati, a kapci umooorni. Ja ga ne nosam nego mu uvalim dudu i pomazim ga, i tako barem 5 puta
-
annika, ti ga pustiš da spava na trbuhu? Ja bih tako rado, ali se ne usudim. Neku večer, spava na boku kao i uvijek, trgne se i krene plakati, ja ga probam utješiti - ništa, okrenem ga na pupu, zaspe k'o top. Pustim ga tako da spava dok sam i ja budna i vidim ga na kameri, ali prije spavanja sam ga okrenula na bok jer sve što sam čitala je da se bebu ne treba pustiti da sama spava dok je na trbuhu, sve dok maltene ne sjedi samostalno... A mislim da bi se tako lijepo naspavao na pupi....
-
DeeDee, ahahahah krepala sam na post za shitstorm
-
Potvrđujem što je Grizli rekla za vibraciju, kod nas na ležaljci. Neće više baš da bude u njoj, i izgleda u njoj kao da ju je već prerastao, ali nekad ga stavim "da ga potjera" kad vidim da se pati. Ali on inače redovito kaka, samo ja to nekad ubrzam da se ne muči Potvrđujem i za Huggies pelene, nas je baka opskrbila sa 5 velikih paketa prije ovih izolacija, da unuku slučajno ne zafali i stvarno su dobre pelene. Posebno za male "shit machines"
-
I da, da spomenem svog, koji uglavnom odspava 5,6 sati u komadu po noći, sinoć je od 20.30 h do 5.30 h
Ja se probudila jer su mi cice potok napravile, dođem do kindača, on budan, ali ne plače. Čim je mene vidio krenuo se smijat i mahat rukicama i nogicama. Reko dijete drago aj ti jest, šta je ovo On i dalje veseo, papao, igrao se malo i nazad na spavanje...
I onda normalno hranjenje u 8.30 pa 11.30 h. Prečudno :D
Bok svima, vidim ima svakakvih tema. Bas ste spomenule tjesilice, mi imamo mekanu sa slonicem dumbom i muz mu to stavlja uz glavu od kad se rodio, al tek sad ju je poceo bas kuziti i grliti i odma zaspi s njom. Ja sam se smijala muzu da je to bezveze, a sad se on meni smije kak ga on bolje poznaje nego ja 😂
Vezano uz hranjenje sa ad, imam bas pitanje za vas kak ste napisale da razmak izmedu hranjenja treba biti vise od 3 sata.moj mali jednostavno ne stigne pojesti preporucenu dozu. Jer on spava od 20 do 6, ujutro cica i spava do 9 i onda tek krecemo s dohranom. Al meni se cini da on super dobiva na kilazi. Sad mi bas nije jasno kolko se strogo treba drzati upute 🤷🏼♀️ Al konkretno na novalacu je uputa za npr.bebu 4 mjeseca da jede 6-7 obroka po 180-210. A ja njemu i dalje dajem 150 i to nekad nemre do kraja pojesti.
Pogledala sam bodije, sad nosi 60-62, koji je onda oduci veci broj 🤦🏼♀️ Moram sve nacrtati muzu jer ak mu kazem 68 sigurno ce me u panici zvati da nema 🤣
Red Fox to sto pise na kutiji je glupost. Ako ti je beba sita i napreduje zanemari to.
Red fox na mojoj od Aptamila pak pise s 3mj 5 obroka po 150, sa 4mj 5 obroka sa 180ml
..aj ti znaj.
Hvala na dijeljenju shitstorm veselja 🥳🥳❤️🤣
Grizli, uopće nisam povezala ali i danas i neki dan se pokakala dok je bila u njihaljci 👌
Happy ni ja ne kužim 🤔
.
Moja ne spava s ničim, ima dudu, to joj je životna utjeha 😅
Obožava bit u gymu i gleda u sve te igračice koje su zakačene na njemu. Ima jednu zvečku/gricku s kojom joj "sviram" i to obožava, umire od smijeha na to. Nekad joj stavim na rukicu pa sama zazvecka kad maše rukicama pa se sva zbuni. Ima i jednog ježića plišanog (rozog Grizli 😛).
E da, imamo dva komada onog za iznad krevetića, nemam pojma kako se zove to. Ugl. trenutno nam vise s lustera 😂😂 i u to ful često sa zanimanjem gleda.
Inače ful voli lustere 🤦 tj. gdje kod je staviš ona pogledom prati luster pa se uvijek zezamo na tu temu
[/url
Imam jedno ne pretjerano sexy pitanje..
Da li je normalno da unutarnji hemoroidi krvare pri velikoj nuždi? Nisam ih nikad u životu imala, bar da znam, a zadnja 3 dana svaki put kad obavljam izađe svježa svjetlo crvena krv i to ovako..ne baš malo.
Nije u stolici nego baš prije/poslije/oko. Apsolutno me ništa ne boli/ne peče/ne svrbi.. doktorica mi ne radi više a pošto je već treći dan bez da se smanji, nije mi baš ni svejedno ni ugodno.
Doktor gugl kaže najvjerojatnije hemeroidi.
Sorry na temi ali znam da je dosta vas borbu vodilo u trudnoći s hemeroidima..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji