Losa imm i ja primjer prezderavanja bebe jer na svaki keee se tura bebi bocica sa 150 ml AD. Mali bebac je u 35 dana dobila 2 kg. Ima 2 mjeseca i 6.5kg, a rodjen sa 3.3kg. Prestrasno kako izgleda. Meni to osobno uopce nije lijepo vidit. Dijete izdeformirano skroz nazalost, a rođen kao prava bebica. Sto je jos gore nije puno narastao u duzinu pa to jos nabijenije izgleda. Al mami je to ok jer je on stalno gladan. 😱 Stasno.
Meni isto javili Sinsay tek u pon ili uto da dolazi 😒
Samojed koliko malac ima gr i cm. Bas igleda zgodno. Podsjeca me po obliku tijela na moju.
Moja danas isto nesto pojacano bljuca. Ocito joj je neli žnj dan ili neznam sta. A valjda sve ok saw mo takav dan.
Jutro☺️
Gospodicna je dobila sinoc AD i zaspala oko 23.30-3.30, papanje pa u 4 zaspala do 7-7.30 i opet budjenje i papanje.
P.s. meni preko dana nikad nije izdrzala dulje od 3 i pol sata bez jela, bila to dohrana il moje izdojeno🤔
.
Zvala nas je pedijatrica da li cemo doci na pregled i cijepljenje ja rekla da ocemo :)
.
Meni je pred nekih 10tak dana izbio hemic😟😟 ne znam kako, otkuda..nisam nikada imala s time problema, ni probavom opcenito.
Ima tko neki savjet/krema?
Znam samo da treba jesti vise voca i vlaknastog da bude cim mekse 💩🙈
Mrgud ti nemaš koga drugog zaje.? 🤣🤣🤣🤣
Evo prijavljujem prvi pravi, onaj koji se viđa po internetima kad želiš nekom zgaditi život, shitstorm. Dakle probilo je pelenu na sve 4 strane, tajice, body i majicu. Prije kade smo je dobro otusirali jer nema di nije bilo toga 😅
I naravno, kao i svi normalni ljudi smo bili oduševljeni jer se kvalitetno pokakala 😂😂
[/url
Zarica taman kad se nesto poravi,nesto drugo joj se razremeti😶ali dobro prezivjet cemo😅
Grizli bas cu probat opet,jer do sad je bila ne zainteresirana 😓
Sta mislite o sveznalici,jel bi joj mogo biti zanimljiv ili je premalena jos?
Deedee veselje govnima🍾🍾🍾
Happy po mom.iskustvu preprerano. Tamo 6-8mj krenu kuzit noga ruka kad stisne da zvoni
I ja sam primjetila al bilo mi glupo kommm...😂😂😂😂😂....meni mama kaze da nevalja prenatrpavat bebu sa hranom jer joj onda stvaras probleme sa zelucem..moja jede 4 obroka po 150 a ujutro joj dam lad odspava 180...npr sinoc mi je jela u 9h i jutros se probudila u 8manje 3 min....moja kad joj se spava sama sebe mazi po licu😂😂😂....jednom sam joj stavila mazilicu al me bilo strah da se ne ugusi...njoj pase sve tetra mazilica gazica...ma sta god das..al ne prakticiram to...nek se sama mazi kad oce....
Mrgud ti nemaš koga drugog zaje.? 🤣🤣🤣🤣
Evo prijavljujem prvi pravi, onaj koji se viđa po internetima kad želiš nekom zgaditi život, shitstorm. Dakle probilo je pelenu na sve 4 strane, tajice, body i majicu. Prije kade smo je dobro otusirali jer nema di nije bilo toga 😅
I naravno, kao i svi normalni ljudi smo bili oduševljeni jer se kvalitetno pokakala 😂😂
Hahahhaha...nista bolje od kvalitetnog shitstorm-a 😂😂😂💪💪
Moja prosli tj nije kakala i to nam je bila glavna tema razgovora dok je muz bio poslu...prvo pitanje je uvijek jel kakala. A ona valjda cekala vikend da i on bude prisutan tom svecanom dogadjaju 😂😂
L 💛
A tila sam pitat kako oprat plisane zvecke...mi imamo tri al sve tri imaju u sebi nesto za pjevanje i sviranje...nije bas da ih u masinu mogu stavit..od gore su plasticne jer se zakace za kolica...
Grizli pa mogu cžrec da jest zgodnicav što ja kažem tamam mi je 😄 kad smo bili prošle sedmice kod ped imao je 4.850 a mjerili ga nisu al nosi gardarobice 62 pa sad ne znam
DeeDee 🎉🎉🎉💩💩💩
Za kakanac mojoj se najbolje pokazalo da ju kad ne moze kakat otvori vibracija na njihaljci.
I da jel vase bebe stucaju prije kakanja. Moja prakticki svaki put prije nego kaka stuca i to tako dok se ne pokaka skroz. Kad prestane stucat znam da se dobro ispraznila i da me ceka krcata pelena. I moram rec da huggies pelene imaju taj neki džepic na ledjima koji sprijeci da drekec ode do vrata sto se znalo dogoditi nekad na drugim pelenama mi.
Happy moja obozava gledat onog slonica Loni sto mase usima i u vrtuljak gledati full zadovoljno. Nekad cak pocne plakat ako ju nosim a prestane čim joj upalim vrtuljak. Sveznalica je za kasnije mislim da sad im vise znace igrackice koje se mrdaju i zvonckaju, sviraju...
Mom ja sam sve plisance oprala u masini. Cak i one koji se kace na kolica samo sam s njima stavila i par rucnika da ne lupaju po bubnju i na neki program za pranje sportske opreme. 🤷♀️
Jos je neka od vas pitala za pranje ergobaby nosiljke. Ja imam onu original model i nju sam oprala isto u masini. Ja sve perem u masini. Igracke koje trube kad ih se stisne ili zveckaju isto perem, jedino ne stavljam u masinu one u koje idu baterije ako se taj dio di su baterije ne da izvaditi. Ako se da izvaditi i to maknem i operem. Zivila masina...
Sortiraj odgovore
Najstariji