Evo ja napokon ulovila moment da se javim i da vidim sta ste napisale da radite sa bebicama i iskreno sokirana sam se 😅znaci kod nas prica prolazi max 5 minuta,spavanje preko dana skoro pa i nema,ljuljanje 3 min,nosanje moze ali ako ju ulovi zuta minuta ni to ne pali,stvarno nista ju nemoze zainteresiirat,vecinu dana preplace jedino kolica mogu proci ali samo ako smo vani😶danas nam je stigla marama za nosenje pa cu s njom probat jer s njom sam 0-24 ona vriati i dalje,a ja izgledam ko groblje i nista ne stignem napraviti😅
Boze ja kad pročitam ovakav komentar, a ima ih, pomislim da nešto nije u redu s mojom bebom. Ja masu puta mislim da spava i onda skužim da leži i promatra u gymu ili ljuljački..jedino u kolicima mrzi bit ako se ne vozimo po nečem neravnom. Danas sam je pol sata snimala kako se smijulji kao da joj netko priča viceve.
Ugl. svaka vam čast svima kojima je tako zahtjevno, evo stvarno 😅
Mene strah ikad imati drugo dijete jer će me šokirati vjerojatno nakon ove dpbrice, razmazila me 😂 (za sad)
Tocno sam ljubomorna🤣kad bi se barem moja zaigrala malo sam😶meni prva beba i jos sam mlada mama i svi kazu prva djeca su najednostavnija,ako je tako kako ce mi drugo biti🤣
Happy, kolko ti je stara beba? Mi smo 2 mjeseca imali problema velikih. Plac, grcevi, nis ga nije zanimalo (od toga valjda). Stalno se htio nosat,cim nesto pozelimo napravit sa strane vriska...i sad kroz treci mjesec najbolja beba na svijetu. Sam se igra, sve promatra, hvata igracke, smijeska se non stop. Pretpostavljam da je nekada problem u tim grcicima, probavi i to. Kad to sve lijepo proradi i bebi ce biti lakse pa ce se smiriti.
Eleonoris, vec sam se pitala di je tvoj post da ste jako zauzeti i beba i dalje najbolja na svijetu 🤣 salim se malo:) gleda se omjer kilaze i visine. Mozda ti je beba malo visa? Moj je s 2 mjeseca bio 5600 i 56cm. Doduse on je prava buca.
I ja sam svome rekla da za vikend moramo makar neko polje naci i prosetat inace cu prošvikat zatvorena a vani tako sunce sija...jbs mi sve dođe mi da odem kod svojih dok ovo traje,tam barem imam dvoriste a pošto ne mogu cestom prosvercat cemo se prugom itak nema vlakova 🤣🤣🤣🤣
Dal se vasi maze s necim kad su pospani? Moj zadnjih par dana zaspi tako da mu naboram dekicu pa ju grli i tak spava...ne znam dal da mu nabavim nekog plišanca ili da se tak s dekicom mazi i dalje 🤔
A nekad kad se bori sa snom i trazi da ga se nosi zna se toliko trljat o mene da bude sav crven,samo okrece glavu...rekla sam ko u egzorcistu 🙈
Evo ja napokon ulovila moment da se javim i da vidim sta ste napisale da radite sa bebicama i iskreno sokirana sam se 😅znaci kod nas prica prolazi max 5 minuta,spavanje preko dana skoro pa i nema,ljuljanje 3 min,nosanje moze ali ako ju ulovi zuta minuta ni to ne pali,stvarno nista ju nemoze zainteresiirat,vecinu dana preplace jedino kolica mogu proci ali samo ako smo vani😶danas nam je stigla marama za nosenje pa cu s njom probat jer s njom sam 0-24 ona vriati i dalje,a ja izgledam ko groblje i nista ne stignem napraviti😅
Boze ja kad pročitam ovakav komentar, a ima ih, pomislim da nešto nije u redu s mojom bebom. Ja masu puta mislim da spava i onda skužim da leži i promatra u gymu ili ljuljački..jedino u kolicima mrzi bit ako se ne vozimo po nečem neravnom. Danas sam je pol sata snimala kako se smijulji kao da joj netko priča viceve.
Ugl. svaka vam čast svima kojima je tako zahtjevno, evo stvarno 😅
Mene strah ikad imati drugo dijete jer će me šokirati vjerojatno nakon ove dpbrice, razmazila me 😂 (za sad)
Tocno sam ljubomorna🤣kad bi se barem moja zaigrala malo sam😶meni prva beba i jos sam mlada mama i svi kazu prva djeca su najednostavnija,ako je tako kako ce mi drugo biti🤣Happy,kolko ti je stara beba? Mi smo 2 mjeseca imali problema velikih. Plac, grcevi, nis ga nije zanimalo (od toga valjda). Stalno se htio nosat,cim nesto pozelimo napravit sa strane vriska…i sad kroz treci mjesec najbolja beba na svijetu. Sam se igra, sve promatra, hvata igracke, smijeska se non stop. Pretpostavljam da je nekada problem u tim grcicima, probavi i to. Kad to sve lijepo proradi i bebi ce biti lakse pa ce se smiriti.
Eleonoris, vec sam se pitala di je tvoj post da ste jako zauzeti i beba i dalje najbolja na svijetu 🤣 salim se malo:) gleda se omjer kilaze i visine. Mozda ti je beba malo visa? Moj je s 2 mjeseca bio 5600 i 56cm. Doduse on je prava buca.
15.ce 2 mjeseca,nadam se da je tako jer sam vec umorna od nrspavanja,nosenja i vriske stalno😓
MaRe moj si tako vuce dekicu. Sad sam mu stavila neku ko dekicu malu na kojoj je glava od plisanca Joj kako ruzno zvuci...
15.ce 2 mjeseca,nadam se da je tako jer sam vec umorna od nrspavanja,nosenja i vriske stalno😓
Dojis ili dajes ad? Koliko ti cesto jede? Jel dajes kakve kapi (bio gaia, espumisan, sab simplex ifd)?
Mare i moj se tako trlja u mene kad je pospan pa mu je glavica ko paradajz crvena🙈
A kaj se tiče igračka s kojima s spavaju il drže il se maze
I moj ima tu malu krpicu s sovicom( to je ko mala dekica ili krpica bolje rečeno sa igračkom ušivenom Ili ista takva al mala ovčica)
To mu nekad stavim pa nekad hoće.
Happy23 moj je mali prvi mjesec života tako bio.
Plačljiv i slabo jako spavao . Iskreno ja to prepisujem i sebi i malo njemu
On se privikavao na svijet i na sve oko sebe i ja na njega ( bila sam bas u strahu sva )
Sad nekako u zadnje vrijeme bas sjeda sve na svoje
Navikli se jedni na druge on puno opušteniji i sretniji
Punooooooo bolje spava sad sa 2 mj nego u pocetku.
Tak da ne brini proći će i to
Jednostavno sve su bebe drugačije i drugačije reagiraju i trebaju neka vise neka manje vremena za prilagodbu.
Izdrži proći će
😘🌞
MaRe moj si tako vuce dekicu. Sad sam mu stavila neku ko dekicu malu na kojoj je glava od plisancaJoj kako ruzno zvuci…
E to sam mu mislila kupiti 😁 samo ne znam dal pali pa reko da pitam ima li tko..vidjela sam na fb ima heklanih igrackica..samo moram pitati dal se mogu prati jer sad krece da sve prvo ide u usta 🙂
Glupa corona..nista igracaka nemam haha..to sam kao ostavila za kasnije kupiti. Moram mu onih guma za grickanje nabaviti..imam neku zvecku trodjelnu al to mu je zasad pretesko da drzi.
Žene moj je danas imao tamno sivu stolicu Jel moguce da je to od dodatka zeljeza koje mu moram davati?
Dojis ili dajes ad? Koliko ti cesto jede? Jel dajes kakve kapi (bio gaia, espumisan, sab simplex ifd)?
Dajem AD imali smo velikih problema sa dojenjem i na moju zalost nisam uspjela vise dojiti,kede svakih 3 sata,pokusavam da se drzimo toga ali kako se zna nekad izvriskat da trazi jesti popike mi samo 30 ml,najbolje mi pojede na 3 i pol sata,navecer ke spavane u 21 najede se i do 00 pol 1 spava,koristiimo bio gaiu..
@crnokosa i ona sad ok spava ali preko dana uzas..ne znam kako ju zabavit...
Happy, ma me brini. Jos je mala bebica to, doc ce sve na svoje uskoro:) u jednom danu se to preokrene.
Losa, nemam pojma za stolicu, huh
Mi isto imamo tu neku malu ko mekanu tkaninu s ovcica glavom. Al ne mazi se bas u nju, vise voli kad glumim da prica ovcica
Sortiraj odgovore
Najstariji