Jutro! Mi smo bili budni od 5 do 7 pa je odrijemao do 8.
Bas sad preslagujem njegovu odjecu i te velicine su zbilja cudne. On je sad dugacak 58 cm, iz Pepca i c&a nosi 62, Lidl, Next, Primark, Kaufland, NKD, h&m 56 a iz Kika su mu dobte tregerice 50. Zbilja tak kik ima ogromne veličine.
Jutro.
Meni je jučer bio totalno čudan dan, sva uspavana, nikako se dobit. Otišli do sveki na ručak, digla mi tlak na 200 u tri sekunde, bolje da sam ostala spavat 🙄
U dva sata koja smo bili kod nje mi je stigla srat i za dudu i za moju prehranu i za osip i kako je beba gladna i ne znam šta još, potisnula sam. Ne razumijem tu potrebu majke mi. I onda joj on naravno počne srat, a ona se smije, kao šta smo živčani. Majke mi, sve više mislim da neke od tih stvari ne misli nego kaže samo da mene razdrka. Znači sere mi kao tko zna šta sam jela kad mala ima takav osip, on joj kaže da je to normalno, da se čisti od hormona, a njen komentar na to je: "a jesi mi pametan, sta mislis da ja to ne znam". Ono, wtf???! I mala je kod nje uvijek ful nemirna, pretpostavljam zato jer osjeti moju nervozu. Ugl. Bila je kenjkava ostatak dana i noći, uzasno plakala i u jednom trenutku tako napunila pelenu da mislim kad bi zbrojili sva kakanja do sad ne bi dobili tu količinu 😮
.
Ugl. Mene valjda oprali hormoni i nervoza u kombinaciji, navečer plačem kao debil i samu sebe podsjećam kako je osip normalna pojava i kako joj se crijeva razvijaju i normalno da plače ali mislim..kako te debilni komentari, za koje si svjestan da su debilni, ipak uspiju poljuljati 😐
.
Noć ok ali stenjala cijelo vrijeme pa se nisam bas mogla opustiti jer sam samo čekala kad će krenuti vriska..i sad isto od jutros, kad god je stavim na cicu jede 5-10 minuta i odjednom se zacrveni i počne derat iz petnih žila 🙄
. najbolje da nazovem sveki da mi objasni sta joj je
[/url
Jutro.
Meni je jučer bio totalno čudan dan, sva uspavana, nikako se dobit. Otišli do sveki na ručak, digla mi tlak na 200 u tri sekunde, bolje da sam ostala spavat 🙄
U dva sata koja smo bili kod nje mi je stigla srat i za dudu i za moju prehranu i za osip i kako je beba gladna i ne znam šta još, potisnula sam. Ne razumijem tu potrebu majke mi. I onda joj on naravno počne srat, a ona se smije, kao šta smo živčani. Majke mi, sve više mislim da neke od tih stvari ne misli nego kaže samo da mene razdrka. Znači sere mi kao tko zna šta sam jela kad mala ima takav osip, on joj kaže da je to normalno, da se čisti od hormona, a njen komentar na to je: "a jesi mi pametan, sta mislis da ja to ne znam". Ono, wtf???! I mala je kod nje uvijek ful nemirna, pretpostavljam zato jer osjeti moju nervozu. Ugl. Bila je kenjkava ostatak dana i noći, uzasno plakala i u jednom trenutku tako napunila pelenu da mislim kad bi zbrojili sva kakanja do sad ne bi dobili tu količinu 😮
.
Ugl. Mene valjda oprali hormoni i nervoza u kombinaciji, navečer plačem kao debil i samu sebe podsjećam kako je osip normalna pojava i kako joj se crijeva razvijaju i normalno da plače ali mislim..kako te debilni komentari, za koje si svjestan da su debilni, ipak uspiju poljuljati 😐
.
Noć ok ali stenjala cijelo vrijeme pa se nisam bas mogla opustiti jer sam samo čekala kad će krenuti vriska..i sad isto od jutros, kad god je stavim na cicu jede 5-10 minuta i odjednom se zacrveni i počne derat iz petnih žila 🙄
. najbolje da nazovem sveki da mi objasni sta joj je
Ne zelim ni zamisliti kako ti je tesko sto pored svega jos moras slusati debilne komentare 🤦🏽♀️ Ja hvala Bogu imam prekrasnu svekrvu koja mene smiruje i objasnjava mi da je to sve normalno i crijeva i zrak i sve 🤷🏻♀️
Nama je jucer uzas dan, prvi put da uopce nije spavao poopodne, cijeli dan plakao i samo cujem kak mu crijeva kruljee. Ne znam kako uspije tog zraka toliko progutati 🤷🏻♀️
Danas isti place, uspije se smiriti i spavati samo kod mene na ramenuu
Bok svima😇😀
Mi smo imali odličnu noć! Kupali se,jeli i zaspali u 23:00,probudili se tek u 6 ujutro na flašicu pa u 8 i u 10 😀
Sad leži i duda dudu mirna ko bubica😀..i večinom joj se sada tako sastoji dan od gledanja i proučavanja stvari oko sebe.
Pisale ste o bebinoj koži..mojoj se peruta lice..prištići su joj prošli,inače joj tijelo mažem s maslinovim uljem ali nebi to stavila na lice?🙉
Netko je pitao za hippov čaj,ja bebi dajem od komorača i više nema problema s probavom..zeleno svijetlo za njega nam neki dan dala patronažna!
DeeDee pa reci muzu daveli svekrvi da necete vise doc do nje ako ce se pravit pametna. Neki ljudi imaju jezičine dulje puno od pameti. Moja isto meni jucer veli "Joj znas, neke bebe jednostavno prestanu u snu disat i umru", wtf??? I to jos meni govori a zna šta sam sve s malim prošla i još prolazim. I iskomentira mi... pa jos mali ne sjedi... a ima mjesec i tjedan dana korekcijske dobi. Užas...Srecom da je viđam par puta na godinu
Bok svima😇😀
Mi smo imali odličnu noć! Kupali se,jeli i zaspali u 23:00,probudili se tek u 6 ujutro na flašicu pa u 8 i u 10 😀
Sad leži i duda dudu mirna ko bubica😀..i večinom joj se sada tako sastoji dan od gledanja i proučavanja stvari oko sebe.
Pisale ste o bebinoj koži..mojoj se peruta lice..prištići su joj prošli,inače joj tijelo mažem s maslinovim uljem ali nebi to stavila na lice?🙉
Netko je pitao za hippov čaj,ja bebi dajem od komorača i više nema problema s probavom..zeleno svijetlo za njega nam neki dan dala patronažna!
Koliko das čaja?
Cure evo i mene Deedee nas opet nema na listi 😕
Cure mi cjelu jučerašnji dan muku smo mučili malac je vristao 0-24h doslovno baš vrišti en možemo ga utješiti grci se jednom je i povratio grozan dan evo sad smo se nahranili i spava nadam se da će današnji dan biti bolji
Simbalija kako je sada malena jel joj se javila temp više
Kasnim dosta, samo da kažem da si pod brojem 46 😄 Idem dalje čitati...
Ma i moja sveki ti ajme boze...zena luda..al ja joj spustim i to je to...srecom zivi u zg al kad dode na 5 dana pipije mi mozak...neki dannesto pametuje kako ja oblacim malu...a ja kazem svak pametje sta kako a ja jedina radim...ako ti znas bolje evo ti je....isto za prehranu sere...ma luda...al ja lipo kazem sta imam i p5ica gotova...nisam ja dosla u nje nego ona u mene...mene to ne pogada...cak pomislim d je ljubomorna
Jos mi skuzila kao za mlijeko da ponrkad dam nadohranu i kaze joj ja sam svoje dojila po god dana koliko sam ga imala mogla sam dojit 5 djece...a ja se onako kao uozbiljla i kazem pa to nesto onda nije bilo u redu...nije ti se uspostavula ponuda i potrznja...kad je tako jadna ja se samo spustim na njen nivo i vratim...
Dobro jutro 🙂 mene danas boli glava, moguce da je od ove juzine. Moj isto nije kakao jucer, sve mi se cini da zna tak biti cendrav kad ne kaka dugo. Jel daje koja od vas hippov caj?
Ja sam se jucer bas nekak lose osjecala jer uopce nisam sigurna da dobro postupam s njim🤦🏼♀️ Cini mi se ko da ga svi oko mene lakse smire nego ja. Ne znam, mislila sam da cemo se nekak povezati vise, a ja se osjecam da mu je skroz dobro i sa bilo kim drugim.
Ne sekiraj, moja isto ide svakome i niti plače niti cendra, ali to ne znači da ti loše nešto radiš. Bebe osjete nesigurnost i nervozu pa budu razdražljive, ja čim se malo nanervoziram ona kenjka. Ne brini zna on tko mu je mama ♥️
Moja je isto sinoć bila ekstra loše raspoložena, možda promjena vremena ne znam. Niije ni danas predobre volje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji