ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Ožujak 2020. 12:58

mom akose probudi i jede daj joj. Nemoj joj gurati da u snu u krevetu jede, to se ne smije. Moj neko brijeme nije htio vise po noci jesti, spavao bi i ne bi vukao flasicu pa sammu prestala davat taj nocni obrok.

30. Ožujak 2020. 13:13

Meni isto iz Sinsay odgovorili da je cijena za dvije pidzamice ili 5 bodica. I kad da su artikli ko na slici iako pise dolje drugo 

• mom12
    30. Ožujak 2020. 13:23

Ni ona se meni ne budi po noci za est inace neg bu se probudila oko 5 6 ...al bi jela navecer oko 11 a sad zaspe oko 9 i ne budi se

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 13:29

Tako nekako i moja, ja je pustim dok sama ne traži.. napreduje odlično tako da mislim da je to ok

[/url

Damnarexx 🌺
    30. Ožujak 2020. 13:53

Deedee Elin je bolje, hvala na pitanju☺️
    Jucer smo imali "samo" tri epizode plakanja/urlanja... 
    Inace pojede oko 100-120mL, a sinoc je uslijedio toliki plac nakon toga da sam joj dala jos i smazala 150mL, mislila sam da ce sve izbljucat😕 al srecom, nije. Nekako mi je to puuno previse za nju, al dobro, ocito skok radi svoje. 🤷
    .
    Ja cekam dostavu iz Sinseya, trebalo bi sutra. Javim kakva je kvaliteta ovako na prvu😁
    .
    Treba mi pomoc, mozda je glupo pitanje... Malo sam skepticna oko autosjedalice, uopce ne znam dal je dobro mala smjestena u nju😕 evo, stavit cu sliku. Ne znam ako cete moci procjeniti...
    Stavimo ju malo vislje, ona klizne dole. Ima taj umetak za novorodjence. Ovako mi se cini sve ok, dobro je stegnuta, namjestena i ne buni se previse kad je u njoj. 
    https://ibb.co/qCCpDVY

Taani
    30. Ožujak 2020. 14:21

Meni izgleda skroz dobro, slatka mala bebica <3

Hvala na informacijama za Sinsay webshop, ako zatreba. Ja sam kupila rabljeni lot 68 i 74 pa se nadam da sam mirna barem dok je ova samoizolacija... Sve oprano, suši se, imat ću što peglati satima 
    Što se tiče hranjenja po noći, naš isto već dugo drži veće razmake po noći. Npr, sinoć je zaspao oko 21h i probudio se u 2:30h pa u 6:30h. I to je otprilike uvijek tako, samo ovisi kada uspije zaspati navečer. Jednom sam ga samo budila na hranjenje kad je imao možda 4 tjedna i nakon tog buđenja je bio jaako mrzovoljan i više nije htio satima spavati - nikad više ga nisam budila .
    Pisale ste nekidan o kakanju, kod nas je rijetkost da pelena NE BUDE pokakana 
    Mislim da je Grizli pitala do kada davati Biogaia kapi? I ja se pitam... Ja njemu dajem svaki dan, strah me da će početi imati problema ako mu prestanem davati 

Taani
    30. Ožujak 2020. 14:28

Znala sam da sam nešto zaboravila, mikio,  na Bubamarinom fejsu je jučer objavljeno:
    Drage mame i tate, cijenjeni kupci, obavještavamo vas da će od ponedjeljka 30.3. Bubamara prodavaonice biti ZATVORENE 
    Otvorena će biti samo prodavaonica King Cross Zagreb, u radnom vremenu od 10.00 do 17.00 sati.
    Kupovati možete i dalje na našem web shopu jer sve web narudžbe i dalje isporučujemo, te je dostava za narudžbe iznad 499,90 kn BESPLATNA.

30. Ožujak 2020. 14:38

Mi smo pitali pedijatricu dokad BioGaia kad je bio neka 3 mj star. Rekla nam je da prekinemo jer je to ok no da se moraju razviti i prirodne bakterije u crijevima a kad ih unosima izvana (biogaia su zapravo dobre bakterije) one prirodne se sporije razvijaju. Mi vise ne dajemo i nema nikakve razlike. Opcenito bebe koje done dobivaju probiotike mlijekom pa ni ta BioGaia nije neophodna.
    Evo ja narucila iz Sinsay robice za 400 kn 

Damnarexx 🌺
    30. Ožujak 2020. 14:47

LoSa84

Mi smo pitali pedijatricu dokad BioGaia kad je bio neka 3 mj star. Rekla nam je da prekinemo jer je to ok no da se moraju razviti i prirodne bakterije u crijevima a kad ih unosima izvana (biogaia su zapravo dobre bakterije) one prirodne se sporije razvijaju. Mi vise ne dajemo i nema nikakve razlike. Opcenito bebe koje done dobivaju probiotike mlijekom pa ni ta BioGaia nije neophodna.
    Evo ja narucila iz Sinsay robice za 400 kn

I ja 400kn🙈😅 s tim da sam sebi ruksak i gacice, prefora su.

Red Fox
    30. Ožujak 2020. 14:59

Pozdrav svima 😊 bas ste danas na temam koje sam mislila pokrenuti 😊spavanje i bio gaia. Moj mali spava jako dugo, bojim se predugo🤦🏼‍♀️ Inace od 20 do 6 ujutro, jucer sam ga probudila oko 1 da jede i spavao je do pola 10. Inace mislim da dobro dobiva, sav je u slauficima, ko michelin beba. I opet prijavljujem muke po cicama🤦🏼‍♀️ Kak sam ga vise sad stavljala, uspio je navuc vise, al naravno sa nemre ici glatko. Skuzim jucer kvrge u jednoj i stavim ga da izvuce i nista, a na bradavicu je pojavio bijeli mjehuric. Nije islo ni s izdajalicom pa mi je muz taj blister malo probusio s iglom i sad je dobro🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.