Grizli javim kad je izvažemo:)
Kolika je tvoja mrva, nisam zapamtila? Ona je sitnija od moje vještice je tako?
Danas kod nas napokon lijepo vrijeme, bez udara bure pa smo se našetale po terasi i par đireva po ovom dijelu ulice, stvarno kao da sam luda gore dolje gore dolje, ali nadam se guzici pa mi je odmah lakše i psihički i fizički 🤣🤣🤣🤣
.
Vita je oćelavila djelomično oko prvog mjeseca, sad joj već dosta nove raste, čupavica je
[/url
Mikio, daaaa otpala mu je kosica, presmješno izgleda! Čini mi se kao da mu raste nova, al ko će ga znat'! :D
Losa, isto kod mene, inače nemam problema biti sama sa sobom, ali barem da nekad mogu među ljude; ovo je baš teško, a koliko sam shvatila, čeka nas još barem 3 tjedna ovako
Grizli, ako sam dobro zapamtila, ti svoju malu kupaš svaki dan? Pitam zbog temperature u prostoriji. Mi ga kupamo 2-3 puta tjedno i uvijek na 25 stupnjeva nabrijemo, planiramo ga svaki dan kupati, ali ako ćemo tako, izludit će me ta vrućina svaki daaan.... Kupate li ju na uobičajenoj sobnoj temperaturi ili nabrijavate?
Taani ma mislim da nema potrebe toliko.. nama je inače u stanu 21, osim u spavaćoj.. kad je kupam upalim grijalicu 20 minuta ranije u toj prostoriji i to je to.. najčešće digne na 23
[/url
Cure pozdrav
Jesu i vaši bebicam često rukice hladne?
Doma nam 21-22 temp i nije hladno bas lijepo ugodno
Nebi mu trebalo bit hladno
I lijepo je obučen
Bodij( dugi rukav)+ odjelo ono jednodjelno( piđamica) + carapice
Cure pozdrav
Jesu i vaši bebicam često rukice hladne?
Doma nam 21-22 temp i nije hladno bas lijepo ugodno
Nebi mu trebalo bit hladno
I lijepo je obučen
Bodij( dugi rukav)+ odjelo ono jednodjelno( piđamica) + carapice
Mojoj su apsolutno uvijek, na svim temperaturama. Nisu joj jedino ako je dulje vrijeme u medo odjelcu ili skafanderu. Mogu je pokriti s 15 deka (karikiram, ne davim dijete:D), izvuče ruke i živčani dok ne uspije.. rukavice sam joj pokušavala dok je bila mala mala, ma nema šanse.. vrišti dok ne skine..
Trbuščić, leđa, stopala, sve toplo ali rukice led.. očito joj nije hladno pa sam se prestala sekirat
[/url
DeeDee prije 2 dana mjerena 57cm i 4.5kg! Javi...
Jedva cekam da opet dodje sunce pa da idemo setat van, vec sam ugovorila sa mm da cemo ici u moj pokus setat tamo nas korona sigurno nece sustici. Na polju nema zive duse jer setnica uz rivu da je sve puno rekla moja mama.
Taani prije nismo svaki dan kupali al od kad je dobila tjemenicu smo poceli zbog toga sto moramo prat glavicu svaki dan. Al tijelo peremo samponom samo 2 put tjedno ostale dane samo običnom vodom. Peremo ju u dnevnoj di je cca 22-23 stupnja ne kurim tako jako. I ne buni se. Brzo obavimo pa se ni ne ohladi.
Crnokosa nema ti hladne rukice puno veze sam ja skuzila, jer moja uvijek ima ledene a ne buni. Iako joj ja stalno mazim rukice da joj budu kao tople. Jos hladnije joj budu kad ih naslini. Mislim da im to ne smeta, a svakako nije pokazatelj da im je hladno. I ja svoju tako obucem ko ti.
DeeDee i mi imamo grijalicu za kupanje bas kupila i grijem malo predhodno prostoriju al ništa previše .
Kupam ga 2-3 tj
Nije nešto oduševljen , bas se prepadne i pokoči sav.
Trebala bi češće da se malo opusti i navikne
Mi smo ju zadnja dva puta kupali u onoj kadici u kojoj sama leži i oduševljena je. I tuš joj je fora skroz. A dok smo je kupali u onoj kadici u kojoj je moraš držati je bila sva ukočena isto..
Evo Grizli, 59cm i 4900g. Treba uzet s rezervom ovu našu vagu ali moglo bi bit. To bi bilo 970g u točno mjesec dana
[/url
Kod nas je inače 22-23, nekako mi se manje čini hladno od kad je on s nama, a prije sam mogla i na 20 .
Probat ću danas tako, upaliti grijalicu, biti će oko 23, možda 24
Beban se probudio na papicu oko 17h, presvukla ga, stavila mu nove obloge i sad kao ja ću njega animirati, idemo vježbati itd...kad on opet zaspao Ne znam kako će spavati poslje kupanja onda
Sortiraj odgovore
Najstariji