ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2020. 18:20

Mi uopce ne gledamo tv nego sad oko korone znam upalit presicu da samo slusamo. On je uvijek okrenut drugacije.Ā 
    ZaricaĀ kod mene je jedino palilo cesto nocno izdajanje, onda bi mi se povecala proizvodnja. Imam ja na egleskom plan prehrane prema usda

• Zarica
    26. Ožujak 2020. 18:36

LoSa84

Mi uopce ne gledamo tv nego sad oko korone znam upalit presicu da samo slusamo. On je uvijek okrenut drugacije.
    Zaricakod mene je jedino palilo cesto nocno izdajanje, onda bi mi se povecala proizvodnja. Imam ja na egleskom plan prehrane prema usda

Oces poslat? zara.palec@gmail.com

26. Ožujak 2020. 18:55

26. Ožujak 2020. 18:56

Red Fox
    26. Ožujak 2020. 19:18

Moj hinotizirano gleda u tv, al mu ne daml. Ja sam inace jako staromodna mama i kod mene nece biti mobitela televizije bar do 3. godine, a mobitel i kasnije. Tak mi je plan, sad cemo vidjeti al kolko sam tvrdogava mislim da ce biti tako.
    Inace moj ima svaki dan raspored, tocno oko 6 popodne pocne urlanje nakon kupanja, traje 10 minuta i onda zaspi. Uopce mi nije jasno cemu to,mislim da nisu grcevi.
    LosaĀ zivimo u neboderu di puno ljudi prolazi. Isla sam s njim s nosiljkom do prije neki dan u setnju sa psom no sad je nekak krenula panika. Jos su moji zdravstveni radnici i svi smo u medicinskim vodama pa mi govore da je bolje da njega me vodim van. Ja se jos vazem, nisam sigurna da cu se bas stalno drzati toga pogotovo ak bude lijepo i suncano. Kaj vi ostale mislite o tome?

• thinkpink1
    26. Ožujak 2020. 19:30

Red i ja sam staromodna i istog stava i za mob.i za TVšŸ™ˆ
    Mi isto zivimo u zgradi. Dobili smo obavijest da nam 1xtjedno dezinficiraju hodnike, lift i stubiste (i stvarno se osjeti dezinficijens koji grize za oči), no od kad je ovo sranje uzelo maha vise ne idemo u setnje. Kad je ok vrijeme izađemo na balkon.

• Zarica
    26. Ožujak 2020. 19:33

Thanks Losa

Bas je forum postao uzasan. Steka, baca greske, posvuda mi neke reklame iskacu, bas ko jedan veliki spam. Zar nema tu nekih admina koji se brinu o tom...

• Zarica
    26. Ožujak 2020. 19:36

Mi smo u Zgu skroz i strogo izbacili setnje, balkon vrhĀ Ali tu na moru imamo okucnicu pa cemo tamo u krug s kolicima. A i ful je malo ljudi, mislim da cemo se odvaziti do plaze kad prodje ova bura

26. Ožujak 2020. 19:45

Ja sam prije zivjela u zgradi u gradu i da sam jos tamo mislim da ne bi izlazila. Ipak kroz zajednicke hodnike fluktuira puno ljudi, a i ne provjetravaju se. U kuci mi je druga stvar. Iz dvorista sam drito na ulici gdje i ako netko prođe u autu je. Virus se na velikom otvorenom prostoru ne moze pokupiti ako nema drugih ljudi blizu tebe. U suprotnom moze, zato su i zatvorili parkove i pogotovo igralista gdje iste sprave koristi puno djece.Ā 

Lorena94
    26. Ožujak 2020. 19:45

Pozdrav curke, par dana se nisam mogla ulogirati. Mi smo na selu i imamo ogromno dvoriÅ”te, ali i 3 kuće dalje potvrđenog sa covid19 😠😠😠😠 doÅ”ao iz Zg-a veli MM. Tako da mali j ja nikud a MM obavi Å”to treba, skidanje u hodniku, dezinficiram sve, on pod tuÅ” i tek onda kod nas. Ja sam luda već, tjedan dana nismo mrdnuli imam osjećaj. JoÅ” mali naučio bit vani.. Å to se mlijeka tiče, ja ako od onih famoznih 250 mL sad uspijem 70 izdojiti, a njemu nije dosta 😭 a sisu viÅ”e uopće neće. Malac zaspi oko 21,22 h nekad budjenje u 3 nekad u 4 i do 9 spavamo

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.