A da zaboravila samšš....mozda kad budem imala drugo i ja krenem sa platnenimššš.....
Pozdrav drage cure š ja sam konacno isto dosla k sebi pa vam se javljam.mene bas deprimira ovo sve, kaj se ne mogu vidjeti sa svojima, sestra je isto rodila prije tri tjedna, necakinju sam vidjela dva puta š nadala sam se s malim ici na baby handling u dom zdravlja j nista ni od toga. Svi planovi za porodiljni pali u vodu š losaĀ htjela sam te zamoliti ako nades vremena i ako imas volje da mi stavis neke videe kak da vjezbamo to okretanje. Moj mali bas jos ne hvata igracke, sakice bolje ostavlja nakon onih vjezbica koje ste mi napisale. Ja sam sad pocela i kruh peci doma š da nemam psa mislim da bi prosvikala.i ispricavam se kaj se samo zalim, necu vise š idemo na vedrije teme š
Mom samo daj, totalno se navuÄeÅ” na sve te uzorke haha, a uÅ”teda je ono, neusporediva. O ekologiji da ne priÄamo. Ali neÄu viÅ”e, da ne budem kao luda sektaÅ”ica šš¤£š¤£
Redfox samo se ti požali, mislim da je to sve viÅ”e nego normalno. Mene spaÅ”ava Å”ta smo u kuÄi i moji su kat ispod tako da smo svi skupa u karanteni, tj. njih vidim svaki dan. Imamo i balkon i terasu i vrt, pa bez obzira na to veÄ malo ludim. NoÄas sam baÅ” imala epizodu napada anksioznosti, to vuÄem od puberteta ali na sreÄu ful rijetko i s godinama sam nauÄila ishendlat. BaÅ” nisam jako dugo, evo noÄas i onu noÄ kad sam rodila, prije toga se ne sjeÄam kad.Ā Ali zatvoreni prostor i nemoguÄnost neograniÄene Å”etnje bome ne pomažu jbg
[/url
Hej evo i nas... Nakon cjepljenja ja ocekivala drame i svasta nesto al bogami curka to stojecki podnjela sve. Nikakve nuspojave za sad nije imala. Jedini je plakala kad sam joj sinoc skinula one gelove i to je to od nemira nakon cjepljenja.Ā
Mm i ja se zezamo da se pripremamo za novu sezonu Zivot na vagi. Doduse on bi usao u kategoriju, a ja napokon ne gubim kile vise. Al nemam ni ideje Å”to kuhat i pec.Ā
Ja imam mozda blesavo pitanje aliiii.... Kako se bebi rezu nokti? Morala bi joj orezat ih a ne znam kako pa molim pomoc š¤¦āāļø
Grizli ja s onim bebi skaricama,jako su im mekani tako da zacas to odrezes,ja obicno kad mi se uspava na cici.
I ja potpisujem raidje za spavanje od Loseš Moj se je juÄer zaspao nekim cudom u pola 8, budjenje u 2 pa u 6. Onda jos odvali tamo do 9,ja ustanem s kceri.
Cure i meni se cini da imam manje mlijeka al on je super volje,svaka mu je upisana i bar ,5 ukakanih na dan... i dobio je 800gr u mj dana a ja sam mu dodavala cca na dan do 200ml AD-a (znaci nepuna dva obroka...). Izdojim i dalje tuznih 40ml al ocito on navuce.Ā
Tockice drago mi jr da si se javila i nadam se da ce vam ovaj stres otici kao i tebi Thinkpink!
MomĀ bit cu grinch al dižem spomenik mami kojs je na platnenim s dvoje djeceš Osobno ne znam kud b i pranje tih pelena uguralaš¤·āāļøš¤·āāļøš¤·āāļø
E mikio ja proucila ta kuhala i najbolji omjer cijene in funkcija mi je u magic baby mislim da babymov kuhalo. 849kn redovna cijena 6u1.
Grizli poÄela sam se smijat kad sam proÄitala komentar š¤£š¤£
Ā ja sam se juÄer napokon ohrabrila i obavila rezanje, svi prsti na broju š„³
[/url
DeeDee meni ove platnene izgledaju super no lijena sam ja za pranjeĀ Ā Inace volim razlicite uzorke, cak i na ovim jednokratnim pa cesto mixam razlicite pakite da ne budu iste uvijek. Puffies su najljepsi dizajnĀ
Ā Malo ssm prosvikala... bavim se dizajnom pelena, neksd sam torbice kupovala
Ā Moj isto kaka svaki 3-4 dan. Rekla mi pedijatrica da je za dojenu djecu ok i ako jednom u tri tjedna kakijuĀ
RedFox ja ti nazalost nemam filmice za baby handling. Meni su to u Petrovoj pokazali i jos kasnije sam dva puta bila na Goljaku gdje su mi pokazivali. Sad cu morat ici ponovno jer ima vise od 5.5 kg pa je drugacije neko kad je imao 2 kgĀ Ā
Inace sam.bila zabrinuta da mi malo dobiva jer sam ga precesto vagalano u mjesec dana je dobio 900g i narastao 4 cm tako da sam zadovoljna. Sad ima 5550 g i 62 cm. UÅ”ao je u normalnu krivulju rasta pod sitnije bebe stare 4.5 mjesecaĀ
Nemam pojma, samo sam htjela neku izdajslucu sto prije al tu u ljekarni nema rucne aventovs oko 450, a elektricna preko 1000. Neam pojma, pogledat cu ipak onda na mall. Mislim mozda je to u realna cijena, nisam nikad gledala za to
GrizliĀ kad krenes rezati bus vidla da nije nikakv problem, ja sam se isto bojala, cak sam mu raspicom u pocetku. Samo rezi dok spava
Losa a nis onda, ja sam malo gledala na youtube. Da bar malo nekaj radimo, osjecam se da bumo zakrzljali i ja i on.
Mikio mi ti imamo chicco polly magic relax, moj muz kaze da je to najdragocjenija stvar koju imamo š fakat je spas.Ā
Inace ja sam imala plan krenut vjezbat jer svi treneri imaju sad online besplatne treninge pa jos nis od toga š
Ja molog vozam po kuci u kolicima... npr kad kuham on je samnom u kuhinji u kolicima. Jos kad napa radi fino drijema a na oku mi jeĀ
Noktice mi rezemo 2Ć tjedno. Jednom smo jedan dan zakasnili i po noci se izgrebso po licu...prepala sam se kad sam gaujutro vidjela. Diranje lica mu je sad fora i onda se izgrebao.
Mi smo danas otisli u setnju po ulici gore dolje. Tu u kvartu su samo kuce i nema nikog skoro na cesti. Pa nije zabranjeno hodat po kvartu no ne smijes se okupljat po cestiĀ Ā Nemam koronu da bi morala bit samo u kuÄi.
Sortiraj odgovore
Najstariji