ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Ožujak 2020. 08:34

Curke isto tak želim rec da ja fkt imam mlijeka u izobilju za sad ( hvala Bogu dragom) E nezz jel to ima kakve veze al pijem 2-3 vrećice onog čaja iz dm ( za dojenje) fkt super pa ak neko želi probat i njopam dosta zdravo i pijem one vitamine za dojenje femibion
    Eto ako neke cure možda žele s tim čajem probat ( inače lijepog okusa)
    Ps jesu i vama bebe dosta nemirne po noći na ciki?

26. Ožujak 2020. 08:40

Eleonoris i mi naručili bas taj projektor za kimbač  Fischerov pa da probamo
    Sviđa mu se imamo jedan stari al on je ručni i navija se i dosta kratka muzika
    Možda mu ovo bude i zabavnije 
    Vrijedi probati jer treniramo inače i spavanje u kimbaču
     Ugl sori svi na ovim dugačkim postevima🤪😂

• keira22
    26. Ožujak 2020. 08:43

Pozdrav cure, pratim vas cijelu trudnoću iako nisam sudjelovala u razgovoru. Moja beba će za par dana napuniti dva mjeseca, lijepo napredujemo, isključivo je dojena. Do jučer smo imale ustaljeni ritam, preko dana bi odspavala dva puta po dva sata, u 20h spavanje do 02:30, nakon toga buđenje u 5 pa u 7h. Jučer je promjenila ritam i spavala je cijelo jutro i navečer nikako nije htjela zaspati. Nakon borbe s uspavljivanjem počela je naglo vrištati, znači plakanje koje nisam mogla zaustaviti, odbijanje i dojke i dude ( što inače uvijek pomaže). Nošenje bi pomoglo neko kratko vrijeme ali nakon borbe i grebanja rukicama i trzanja nogama, opet bi počela vrištati. Na kraju se jednostavno umorila, počela smijati i zaspala na meni. Jutros se ponovila ista situacija. Ne znam da li su u pitanju grčevi (dajem joj bio gaju) ili nešto drugo!?
    Zanima me da li i vsma događaju takve situacije, prvo mi je dijete i nemam iskustva. Hvala

Eleonoris
    26. Ožujak 2020. 08:53

crnokosa

Eleonoris i mi naručili bas taj projektor za kimbač Fischerov pa da probamo
    Sviđa mu se imamo jedan stari al on je ručni i navija se i dosta kratka muzika
    Možda mu ovo bude i zabavnije
    Vrijedi probati jer treniramo inače i spavanje u kimbaču
    Ugl sori svi na ovim dugačkim postevima🤪😂

Sigurna sam da će vam bit od pomoči..navečer su reflektori pa je zid pun zvijezda i tako mjenja boju..muzika i lijepo ogledalce..moja se stalno gleda i smije😁..samo jako guta baterije..kupite zalihe duraselovih🙈🙉

26. Ožujak 2020. 09:34

Eleonoris nadam se😬😀
    Za Nosić ti nemam savjet neki 
    Zapravo neznam
    Nisam još upotrebljavala usisavač
    Tj nisam mu još brisala
    Ps. Svaka cast za tako lijepo spavanje ( ritam)
    Mi smo noćne ptice😂

26. Ožujak 2020. 10:44

mom ta semolina je na bazi kukuruza i riže, bezglutenskih zitarica. I teoretski se moze davat od 4 mj. no sko beba fino napreduje i sise nema potrebe
    Eleonoris ja bi ipak rađe ritam spavanja koji moji ima... od 22 do 6 ujutro  Tako mi spava vec 3 tjedna a ja sam sve vise u strahu da ce se pocet buditi. Danas se nspspso u 6 i onda jos do 9 odspavao. Sad se igramo cijelo jutro. Kroz dan odspava obicno jos od 11 do 13h i od 14 do 16h.
    Bas sam jučer otvorila paket Violeta pelena i razočarana sam, od svih pelena do sada mi se cine najdeblje i najkruće. Onaj ko ulozak unutra im je baš debeli i kruti. Kad mu ih stavim nogice mu stoje ko da je široko povijen. Lumpi koje isto proizvodi Violeta su mekše, makar izvana plastičnije. Potrošit ću paket no mislim da ih više neću kupovati. Šteta da je psket tako velik...

• mom12
    26. Ožujak 2020. 10:49

Keoira mi kad smo imali vristanje bolilo ju je uho...inace je super beba bila pocela spavat po 7 sati po noci..i onda je pocelo vristanje i zaspala bi do 4
    ..i nisam je vodila kod dr jer sam mislila mora i ona nekad plakat nemoze uvik spavat  i drugu noc kad sam vidila da se ponavlja isli smo kod dr i ona nakon pregleda ustanovila da je boli uho i dala joj kapi i nakon dan dva se vratili na staro...tako da bas vristanje nebi ignorirala...

Simbalija
    26. Ožujak 2020. 10:53

miki0

LoSa84

Karla nikako se to ne moze rjesiti osim cekati da prođeoko 3mj zivota
    mikio sto te zanimao prehrani beba?

Zanima me dali ima neki popis kojim redosljedom se uvodi koja namirnica i kada? Da li pedijatar kaze kada krenuti s kasicama? Jer ovako kako citam po fejsu i slicno ima onih koji krecu s kasicama vec bebina s 4 mj, a ima i onih koji nakon 6 mj. A s obzirom da smo mi na 3 i pol mj da se pripremim pomalo i proucim… Jos ako potraje ova situacija s koronom…
    Kakp vi planirate?

Meni je pedijatar rekao na pregledu s dva mjeseca da kad navrši tri da joj možemo davati rižine pahuljice. Iskreno, čitala sam neke znanstvene radove i preporuke su početi tek sa 6 mjeseci zbog nerazvijenosti cijelog probavnog sistema tako da mislim da ću ja pričekati jer moja beba nema zdravstvenih poteškoća, a da ima neke indikacije za početi ranije onda bih naravno krenula ranije. Indikacije su refluks, slabo dobivanje na težini i sl.
    Namirnice bi bilo najbolje uvoditi po tri dana, to je isto preporuka, a usredočiti se naravno na sezonske namirnice.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• mom12
    26. Ožujak 2020. 10:55

I ja bi radije u komadu nego na preskake spavala...moja uzme jest oko 7 8 pa nastavi do 11...bolje sad spavam otkako sam rodila nego prije😅😅😅....
    losa ne dojim vise😣😣😣...ostala sam na samo jednom obroku na svom mlijeku...sve mi se poremetilo u tjedan dana...nezz ni ja kako....odjednom nisam mogla izdojit nego samo 40 po obroku i to se sve vise i vise smanjivalo...dakle za jedan obrok trebam se izdojit min 3 puta...😞😞😞😞...a nisam imala neki stres niti ista posebno....

26. Ožujak 2020. 11:00

mom ja isto imam sve manje mlijeka. Sad ima 4 obroka izdojenog i dva ad-a. Jednostavno se smanjuje. Prije bi ujutro izdojila i po 250 mL, sad bude 150 mL. Mislim da sam i dugo izdrzala samo s izdajanjem. Izdajat cu se jos koliko bude islo, ako za jedan obrok za jedan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.