Cure ove violeta pelene nam bas promacu, a imamo ih masu s obzirom da je dm bio opustosen panismo uhvatili babylove... Moze preporuka za online narudzbu? Ako neko zna koje bi bile slicne babylove3? Ili bar neko s dobrim iskustvom pelena koje se mogu naruciti😬
Redfox, thanks, pogledat cu na fb (kao imat ću volje vježbat, kaaaao).
Zarica, nama su uz babylove bile super puffies i huggies. Mislim da su inače skuplje, ali mi uzeli na nekoj akciji u kauflandu. Ne znam mogu li se igdje naručivati, nisam još imala potrebe
mrgud_zg, tako i nama, ali ne baš svaki dan. Recimo danas se probudio oko 5.30 h, skužim da ga pati prduckanje, donesem ga kraj sebe i okrenem na pupu. Onda se dobro isprducka, vratim ga na leđa pa se na kraju i pokaka. Taman dotad već bude vrijeme za papati, onda je skroz budan i nema šanse da zaspe... Zaspe tek nakon što se ustanemo, ja skuham kavu, stavim ga u baby gym, on se zabavlja i kroz sat vremena zadrijema...
Mi u 11h idemo na redovnu kontrolu, čula sam se s ambulantom, rekli su da dođemo. Tamo ću vidjeti što je s cijepljenjem....
zarice meni su sve pelene osim violete ok... puffies i huggies su dobre i cesto budu na akcijama. Violeta sad koristim samo po danu. Ne kuzim zasto te violeta drze cijenu a bas su loše...
mikio doslovno sve isto da. s tim da ovaj skok stvarno ne mogu rec da mi je tezak, nista on nije posebno placljiv ili nervozan, samo se mijenja doslovno iz dana u dan. a citala sam u knjizi onoj cudesni tjedni da obicno tak i je, osim kaj bi stalno jeo. a sad je pak u fazi da voli cicu, pa se hoce i samo mazit (nemrem vjerovat iz ove perspektive da smo prije mjesec dana imali fazu kad 5 dana nije htio cicat, kakvo ludo dijete i kakve promjene ponasanja ), za razliku od proslog skoka tamo s 8-9 tjedana koji nas je zbilja dotuko.
e i htjela sam rec kak je uz to sto gura cijelu ruku, poceo je cuclat palac. nije jos to bas izvjezbao, al trudi se. moja mama govori stalno da sam tak ja, vise voljela palac od dude
Petra ja sam isto spricala sa octaniseptom i stavljala sam gaze. Vise od sva mjeseca me to zezalo. Bilo bi ok pa onda opet malo procurkalo i tako u krug. Na kraju sam skuzila da moram nosit gacice koje su vise a ne da mi gumica ide po rani. Kupila sam u Lidlu par paketa takvih koje uopce nisu bile ruzne babske, samo visoke I onda mi se to smirilo. Do pred par tjedana nisam imala osjet oko rane no sad se vratilo.
Potvrđujem da su huggies i pufies meni super uz babylove. Cak mozda su mi sad huggies najdraze jer imaju neki preklopljeni dio na ledjima tako da i kad se posteno iskaka ne procuri do pola leđa joj van sve ostaje u peleni. Plus sta kad je puna već izvana na prvi opip medju noge skuzis stanje. Budu bas ko napuhane kad su pune. Sta je meninsuper preko noći da ju ne moram vaditi iz vrece samo provjerim j ako je puna mjenjam ako nije ne.
Za knjigu o prehrani neka pitala... Knjiga nakladnika Znanje - od prvog obroka do skolske užine... Ima online za kupiti pdf izdanje, ja sam ju dobila od sestre. I kako ste pricale o papicama isla ja malo pogledati sto imam jer sam dosta toga nakupovala i dobila od tih knjiga. I ova mi se cini super. Ima svakakvih informacija i jako mi se svidja.
ja uspjela dobit ured za demografiju, zena mi kaze da ako sam prijavila online onda i nadopunim online. ja fakat ne vidim gdje postoji ta opcija. ima samo nova prijava. s obzirom da su oni fino meni poslali postom iako sam oznacila da zelim mailom sad cu i ja njima poslat postom jer na mail ne odgovaraju a direktni kontakt ne postoji
Jutro ženice, prijavljen je da krši samoizolaciju dođe murija plati kaznu i to je to, a on po starom..
Moj bebač ispušta zvukove već 2 tjedna, rukice su stalno u ustima, igračkice još ne hvata 🤔
Pozdrav curke :)
Jutros se gospodja toliko usrala da pelena nije mogla sve upiti pa je bilo tekuce kad sam otvorila😂🤦
Pampers P. su to ooodlicno podnijele💪
.
Mi idemo danas popodne kuci, smirili su se potresi..a i ne mozemo dovijeka ovdje ostati, guzvica je😆
Njegova mama 🙋tata🚶, seka👩🦰, dvije macke 😺😺, nas pas 🐶, decko, mala i ja🤪
.
Dok smo ovdje bili ona je bas lijepo napredovala, puno se smije, guguce (i izbacuje jezicak tu i tamo🤗) dok joj pricamo i izmjenjujemo se..pocela je dosta lamatat rukicama i nogicama i zadnje 2 noci kad se cimnem nasla bi ju otkrivenu🙊 inace je bas mirno spavala. Danas joj ne gine vreca :D ako joj nebude premala, nadam se da nece🤦
Sortiraj odgovore
Najstariji