Grizli da baš imate sreće nadam se da ce i moj malac ubrzo mene počastiti takvim spavanjem
Lavica koliko fiziološke da mu sprcnem jer nisam nikad do sad pa smijem li 5 kosto ste pisale i Jel sve odjednom ono brzo oritidnem ili lagano istiskam
Keira moj malac je sa 10 dana dobio grčeve i počela sam sa Sab simplex kapima i one su nas spasile a saša kad je napunio mjesec dana uveli smo i čaj od komoraca i masiraj mu stomak namazes uljem i kružnim pokretima od pupka u smjeru kazaljke na satu i zagrijes malo gazu i staviš mom malcu je i to pomagalo
Haha LoSa to sam i ja pomislila, nama evo druga noć u šutu, ovaj put od 21i30 do 6i30 i sad spava već sat vremena. Nemam pojma šta se događa, jučer sam joj na kraju i temperaturu mjerila ali očito dijete samo voli spavati, a ima i na koga. Ja sam nesposobna za život ako ne odspavam 8 sati, a u pubertetu sam imala epizode 15+ sati spavanja 🙈
Btw, prijavljujem najpuniju pelenu ikad u povijesti punih pelena (opet nije propustilo ništa 🥳), očito joj je to novi ritam. 3-4 dana ništa i onda jedna koja nadoknadi sve dane
[/url
Mi se jos mucimo s cicanjem 😔 Doslovmo stalno cicamo, cak mi se i zacrvenila jedna bradavica sto mi se nije dogodilo od rodilista.
I dalje nije to to, nikako da se to mlijeko vrati u normalu. Mali zasad izgleda ok, ali mislim da nije zadovoljan kao prije, i nervoznije sise jer ne ide tako jako kao prije. Jos nismo davali formulu i probat cemo zdrzat sto dulje mozemo. Bas ne mogu vjerovati kako mi se tako smanjilo mlijeko u jednom danu. Nemam izdajalicu a mislim da bi to pomoglo, pitat cemo u ljekarni danas, nemam pojma jel ima toga u ljekstni al nema tu drugih ducana...
S obzirom da sad stalno cicamo vise nemamo nikakav ritam. Doduse zaspi on cvrsto oko 8 pa do jutra imamo spavanje s par cicanja, al sve se nekaki isporemetilo
I meni je krenilo tako 2 obroka odjednom 4 5 a neznam ni ja kako...bas mi zao da sad kad zbog viruaa treba imunitet ja je ne dojim....al sta je tu je..nemogu prominit....dee dee koje pelene korisits...meni nisu lose od dm baby love 3 sad njih imam..al nisu mi to jos idealne...imam za isprobat jos masu pelena al ne pada mi na pamet odat i trazit...imam sad ovih jos cijelu kutiju..pa kad potrosim valjda ce do dat i korona prestat😞😞
Zarice vidi u.ljekarni al nemoj se zaletit mozes narucit preko mall hr...jer da te nebi rucna kostala kao negdi el...
Ja sam pocela gubit mlijeko kad sam se noc prestala izdajat...ispocetka bi ko luda se izdajala po noci...dite spava a ja ostajem budna do 2 3...i onda i ja krenila spavat po noci i tako se pocelo smanjivat....
Jutro curke! Taman napisem cijeli post i hocu ga poslat, zazvoni mob i nakon zavrsenog razgovora ga vise nema...grrr
Nismo se bas stigli javljat nakon nedjelje, prvobitno od šoka pa su slijedili pozivi s obzirom da smo velika obitelj rastrkana po zg, taman dok zavrsim jedan krug zvanja mogu pocet s drugim... Uglavnom smo po starom pa neka tako i ostane. Uz sve me pocela zajebavat radna ploca pa mi upali iz 10og pokusaja. Jos uvijek mi pod garancijom al se ne usudim zvat servis da mi poprave jer nitko od uze obitelji nam ne dolazi, a kamoli netko no name...jos usput nekim frendicama rjesavam preglede tj.ocitavanje nalaza specijalista s obzirom da su svi redovni pregledi odgođeni pa ja tako posaljem nalaze MR-a i dr.nalaza, i dobim natrag misljenje specijaliste i sto dalje ciniti. Tako da dan preleti dok se ne okrenem...Kolko sam uspjela pohvatat svi ste ok, bez velikih promjena. Veselim se sto je Petra dosla kuci napokon sa Karmen i Vesnom, i nadam se da vise nema mrdanja od kuce, osim u setnje, al kad prođe ova izolacija... Nadam se da cu biti aktivnija, iako me ovi alarmi na aplikacijama unose nemir i dobivam slom zivaca kad mi se oglase i najave potres pa se sva unezvjerim🤯🤯🤯
mom a nisam ti ja bas od koristi za pelene, ja koristim platnene u svim varijantama.. od tetri do modernih platnenih, Ai2 i AiO.
Ako koju slučajno zanima, tu je dosta dobro objašnjeno:
http://omamiibebi.blogspot.com/2016/09/platnene-pelene-sto-odabrati_22.html?m=1
A ovo je moja hrpica ❤️
I guzica ❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji