Btw, meni narudzba od Sinseya dolazi iduci tjedan... Pa se javim sa dojmovima😁
Mi smo bili na pregledu sada, pedijatrica kaže sve dobro, super napreduje: 59 cm i 6790g, iako mislim da je preko 60 cm, jer na prematalici mjerim svaki puta cca 62 cm, a sestra je tamo sve nešto nabrzaka. Ali ok, držimo se 59
Pitala sam za preglede koje još moramo obaviti sredino travnja (redovni na neonatologiji i uzv mozga), kaže da uopće ne znaju hoće poliklinika gdje se to obavlja raditi, iz dana u dan im se sve mijenja...
Dobio je cjepiva odma danas, u obje nogice, nije bilo prestrašno. Ja se inače bojim igle pa sam očekivala najgore, ali dobri smo bili Tata nije mogao s nama unutra, puštaju samo najnužnije...
Po uputi pedijatrice odmah kad smo došli kući sam mu stavila Efferalgan u guzu (zbog bolova) i hladne obloge na ubode i zaspao je odma <3
Taani koja velila bebica... Samo kad je sve ok!
Damnarexx a sta vam je sa stubistem to ako je ok jesu sanirali stetu kad se mozete vracat.
Mikio rado bi poslala al ja imam bas knjigu, sestra mi poklonila njenu jer sam ja gledala da bi kupila tu pdf al mi je ona dala svoju tiskano izdanje. Ako hoces mogu zaljepiti eventualno slike stranica knjige te kojensu sad aktualne
Taani koja velila bebica… Samo kad je sve ok!
Damnarexx a sta vam je sa stubistem to ako je ok jesu sanirali stetu kad se mozete vracat.
Mikio rado bi poslala al ja imam bas knjigu, sestra mi poklonila njenu jer sam ja gledala da bi kupila tu pdf al mi je ona dala svoju tiskano izdanje. Ako hoces mogu zaljepiti eventualno slike stranica knjige te kojensu sad aktualne
Kaze nam predstavnik stanara da navodno nece ni doc, jer imaju hrpu prije nas.. svi drugi imaju prednost, centar, bolnice, skole. Al kao navodno je sve ok, vecina se vratila. Vidjet cemo🙎
Taaani nije ti ovo na prematalici točno, provjerila ja s metrom jer mi je bilo sumnjivo 🙈
60cm prematalice je 57.5cm za pravo, bar na mojoj. Tako da to ti je točno ta razlika :)
Vita ima 59cm, probat ćemo danas osposobiti vagu pa bar cca da vidim koliko ima, iako mislim da nije puno dobila obzirom da se izdužila kao šparoga, 5cm prvi mjesec, 4cm drugi 😁
[/url
DeeDee, palo je i meni to na pamet pa sam ga mjerila i s metrom i opet dobijem 62 cm Plus to što sam svu 62 robicu spakirala jer u ništa više ne stane
Moj je narastao 21 cm i dobio 4 kg odkad se rodio No rodio se sa 41 cm. To je skoro 5 cm mjesecno. I moj je malac onda extra mrsav jer ima 5.5 kg na 62 cm... tvoj Taani cak i malo kraci a 1.2 kg ima vise
Da slazem se da na prematalici ne valja mjera, muz i ja smo to vec prije skuzili.
Meni ove zabrane bas tesko padaju... ponekad mi se cini da cu poluditi
Moj je narastao 21 cm i dobio 4 kg odkad se rodioNo rodio se sa 41 cm. To je skoro 5 cm mjesecno. I moj je malac onda extra mrsav jer ima 5.5 kg na 62 cm… tvoj Taani cak i malo kraci a 1.2 kg ima vise
Da slazem se da na prematalici ne valja mjera, muz i ja smo to vec prije skuzili.
Meni ove zabrane bas tesko padaju… ponekad mi se cini da cu poluditi
Bome super! Tvoj baš brzo raste
A moj je buhtlica od rođenja, sad je još i dobar otkako se izdužio
A zabrane...joj...sanjam o lijepom vremenu i kavici u društvuuuuuu ljudiiiiiiiiiiii
Mikio moja isto ima papinu kapu iza, i dosta joj je kosice otpalo al jos je ima dosta.
Ne znam koja je bila preporučila mi Mustelu za tjemenicu 👍👍👍👍 riješena! Super!
DeeDee bas me zanima koliko je tvoja sada. Obzirom da smo mi followerice u skoro u svemu.
Mi ko pravi roditelji malu obukli u medo odjelce stavili u njihaljku upalili da joj vibrira i stavili ju na terasu dok smo mi rucali 🙈. Valjda sad socijalna sluzba ne radi. 🤣. Uživala zenska. Cim smo ju unjeli unutra postala je zivcana.
Losa totalno te kuzim. Ja jucer isla listat slike na hardu sa putovanja da se malo prisjetimo. Osjecala sam se ko bakica sa +80 koja nema vise bas puno buducnosti pa se prisjeca mladosti.
Ja sam cijeli dan sama s malim, unutra najcesce... odem po ulici ili vrtu no s nikim ne komuniciram. Muz mi jako puni radi, sad od doma ko da non stop radi. Tako da mi se cini ko da sam sama sa sobom vec danima
Mom malcu je pocela rast mlada kosica
Sortiraj odgovore
Najstariji