ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Ožujak 2020. 16:11

Tako i mi inače po ulici gore dolje, mislim, moja ulica je doslovno 10 kuća, od toga pola praznih, samo što je jučer i danas takva buretina da ne želim s njom van. Ugl. uspjela sam dobit upalu kvadricepsa i zadnje lože od silne kondicije 🤦a jučer si izvukla podlogu za vježbanje, bar da se istegnem ako niš drugo jer me leđa ubijaju tjednima, legla na pod i zaspala 😂😂😂 ali pokušavam se natjerat i krajnje mi je vrijeme, u trudnoći sam dobila 9kg, sad ću 10 kako mi je krenulo. Samo kuham i pečem kolače i ležimo i gledamo serije.
    .
    Što se tiče pranja pelena pa nije da idem na potok prat 🤣
    Stavim unutra to-to krpicu za brisanje, ona zadrzi kakicu ako nije bas shitstorm i to bacim u smeće, pelene bacam direkt u mašinu i prije spavanja upalim ispiranje 24 minute i tako vlažne čuvam u košari za robu. Cca svaki 3. dan kad ih se skupi operem i to je to. Jedino na šta izgubim vrijeme je stavljanje na sušilo i peglanje tetri (koje čak ni nije preporučljivo zbog smanjenja moći upijanja ali je meni nekako bed stavit joj na guzu nepopeglano)
    .
    Kako vi animirate dvomjesečne bebe? Ja kad vas čitam pomislim da je jadnu zanamarujem, ona pretežno leži i proučava oko sebe. I smije nam se 🥰🥰
    Poigram se malo s njom u baby gymu I kod presvlačenja je masiram i malo vježbamo, nemam pojma šta bi mogle raditi🙈 

[/url

Grizli
    26. Ožujak 2020. 16:47

Samo se ti DeeDee meni smij... Dakle geldam u te noktice na rukama vec 3.dan i ne znam kud krenuti sa sjeckanjem. Skarice imam al ja to ne mogu s time odrezati strah me da ju ne capnem. A o ovima na nogama jos ne razmišljam jet nisu jos narasli a to pak jos manje znam kako cu. Kad bi neka od vas dosla to napraviti 😱🤭...
    Za zabavu ni stvarno svasta radimo sa malom. Vjezbamo na baby gym i igramo se sa zveckama i plisancima, pa lezi i gleda u vrtuljak, u njihaljci se vibrira i slusa neku muzikicu, pa plesemo s njom u naručju na glazbu s narodnog radija, pa ju stavim u krilo i pricam joj sve i svasta, na viber pricamo sa pol obitelji... A najvise se voli igrat sa nekom kuglom na rupe koju po novom drzi i vrti po rukama, lize i tako... Cak ono sto je Mikio rekla gleda tv ako cuje neke zanimljive hvukove iako mislim da ona to jos ne vidi. 

DeeDee
    26. Ožujak 2020. 16:48

Upravo me zvala pedijatrica, tj. sestra. Cijepljenje odgođeno do daljnjeg, dok se sve ovo ne smiri 😏😏😏
    A i pretpostavljala sam da će bit tako jer je u Domu zdravlja i doslovno moram proći kroz čekaonu opće prakse

[/url

DeeDee
    26. Ožujak 2020. 16:48

Grizli

Samo se ti DeeDee meni smij… Dakle geldam u te noktice na rukama vec 3.dan i ne znam kud krenuti sa sjeckanjem. Skarice imam al ja to ne mogu s time odrezati strah me da ju ne capnem. A o ovima na nogama jos ne razmišljam jet nisu jos narasli a to pak jos manje znam kako cu. Kad bi neka od vas dosla to napraviti 😱🤭…
    Za zabavu ni stvarno svasta radimo sa malom. Vjezbamo na baby gym i igramo se sa zveckama i plisancima, pa lezi i gleda u vrtuljak, u njihaljci se vibrira i slusa neku muzikicu, pa plesemo s njom u naručju na glazbu s narodnog radija, pa ju stavim u krilo i pricam joj sve i svasta, na viber pricamo sa pol obitelji… A najvise se voli igrat sa nekom kuglom na rupe koju po novom drzi i vrti po rukama, lize i tako… Cak ono sto je Mikio rekla gleda tv ako cuje neke zanimljive hvukove iako mislim da ona to jos ne vidi.

Ma smijem se jer smo opet usklađene u dan 😁😁😁

[/url

• mom12
    26. Ožujak 2020. 17:25

I ja ponekad kad mi ona zaspe ostanem i sama sidim do 1 2 sata ujutro...bas mi fali malo vremena da sam sama sa sobom...i mi noktice rezemo 2 put tjedno sa skaricama...nije umjetbicko djelo al budu kratki i uredni😊😊

26. Ožujak 2020. 17:27

Obicno moj mali hede kad je konferencija za novinare za koronu pa je tv upaljen... bolje jede uz Božinovićev glas 
    Meni se isto nekad cini da ga zanemarujem. Bas budem nekad sretna kad po danu malo zaspi  Inace se igramo s plisancima, Obell igrackamaq i sl.

DeeDee
    26. Ožujak 2020. 17:39

Ja sam ju ulovila prekjučer kako s razumijevanjem prati presicu, umrla sam od smijeha, baš je izgledala kao da sve kuži haha. Bila je u ljuljačci i probudila se i samo okrenula prema TV-u i mrštila i slagala zabrinute face

[/url

• thinkpink1
    26. Ožujak 2020. 17:48

Tnx Lavice!  
    E da, Lavice i Mikio ja sam kupila taj koji ste gledali, i super mi je za sad...bas sam ga uzela s tom namjerom zbog kašica kad krene dohrana, a moze se koristit od samog starta. Jos kad se uzme da ima i dozivotnu garanciju, odicni omjer cijene i kvalitete.
    Mi rezemo noktice svako malo, imam osjecaj bar 2x u 10dana. Jako brzo joj rastu na rukicama, a na nogama ne toliko, jedino sam joj na nozu morala isturpijati nokat na palcu jer se sav rascvijeto.
    TV joj uopce ne dam da gleda. Kad je upaljen, okrenem ju da bude leđima okrenuta. Nije dobro da bebe, pogotovo tako male gledaju u tv ili u mob. Ak uspijem odrzat takav tempo s TV om bar do navrsene prve godine zivota, iako sam muzu rekla do 3.pa je on umro od smjeha, kao stavila sam visoko ljestvicu😂😂😂

• Zarica
    26. Ožujak 2020. 18:11

Joj moj mali obozava tv. Moze piljit u njega beskonacno. Znam da nebi smio al tak mi je glupo mu nedat kad ga tak voli🙈

Noktici mu rastu ko blesavi, samo dok spava se usudim. Bas sam nedavno prvi put uspjela i ove na nogama. Dugo sam ih gledala i napokon se odvazila :D

Mikio nemam izdajalicu:/ Nisam je nikad koristila al sad su me savjetovali da nakon svakog dojenja izvucem jos do kraja sa izdajalicom da povecam proizvodnju. Btw. frend mi iz ceske pa sad prevode onaj plan prehrane, ko im kriv kaj su spominjali:)

Jel neko kad povecavao mlijeko nekim tehnikama? Kolko traje to dok se ne poveca? Evo ja vec od 3-4 dana jos ne vidim rezultate.

• Zarica
    26. Ožujak 2020. 18:12

Thinkpink i ja sam nadobudno u trudnoci muzu govorila da do trece necemo s tvom haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.