Ni ja ne planiram slatke proizvode nikakve bar do god dana ionako je buckasta jos da je napuhujem ne pada mi na pamet...i to na mom mlijeku se buckala kako ce tek sad na ad😣😣😣....bas me stah....
Tanni... jel se vi onda niste ni cijepili? Nas su zvali da dodjemo jer cijepljenje ne odgadjaju.
Ja cu sutra zvati doktoricu jer kako je ova moja lopuza kihala i puhala odgodili smo...sad mi djeluje puno bolje iako u jutro jos bude dosta slajma, ali evo ostatak dana je dobro.
Mene inace bas muci to s koronom jer moj muz radi, i iako je sad manje ljudi na poslu, jos uvijek ih ima dosta...i kako da ja sad znam da mi nismo zarazeni iako nemamo nikakvih simptoma. Em se bojim za malu, em se bojim odvest ju kod dr da ne bi njima tamo napravila probleme.
Vec imam 1000 scenarija u glavi sta ako...izludit cu sama sebe 😞
L 💛
Tanni… jel se vi onda niste ni cijepili? Nas su zvali da dodjemo jer cijepljenje ne odgadjaju.
Ja cu sutra zvati doktoricu jer kako je ova moja lopuza kihala i puhala odgodili smo…sad mi djeluje puno bolje iako u jutro jos bude dosta slajma, ali evo ostatak dana je dobro.
Mene inace bas muci to s koronom jer moj muz radi, i iako je sad manje ljudi na poslu, jos uvijek ih ima dosta…i kako da ja sad znam da mi nismo zarazeni iako nemamo nikakvih simptoma. Em se bojim za malu, em se bojim odvest ju kod dr da ne bi njima tamo napravila probleme.
Vec imam 1000 scenarija u glavi sta ako…izludit cu sama sebe 😞
Heey pa nama nisu cijepljenje ni spomenuli, valjda zato što nismo bili na redovnom pregledu sada.... Moram ja nazvati ujutro da vidim što se dešava
Mom12 ne brini, oni ti od 4-6 mj budu bas bucmasti jako,pa cim se pokrenu /puzanje hodanje se uspori prirast. Primjerice kcer je inala 6400 s 4mj a sa godinu dana 10kg. Ja kad sam i uzimala gotove kasice uzimala sam vocne ili vocne i zitarice,povrtne su joj bile bljak (probala samni sama i jasno mi je zasto). Imas u mulleru a vjerujem i dm-u termosice za hrabu po nekim jeftilen cijenama, bas njihova baby marka,to sam ja uzimala. I bila zadovoljna. Toplo preporucam svima od silikona "slinceke" sa dzepom u koji pada hrana,ja imam tommee tippee al ima indm i muller marka, odlicna stvar,kcer dan danas koristi i za juhe i cuspajze da se ne zafleka sva. A pere se u perilici za sudje normalno. Te rizine pahuljice i to ti ja nisqm uopce koristila, jer je ionako dobivala ok na tezini.kupovala sam u mulleru bio griz/bulgur/proso/palentu/zobene i s tim zitaricama sam mjesala. Cokolino je probala tek u vrticu, jako je slaba na slatko od pocetka. Od tih slatkisa je samo onaj baby keks od 8.mj jela, nelad za grockat nekad u kasici.
Taani preporuka na razini drzave je da se bebe cijepe pp redovnom programu sad i zbog korone da ne navuke sve na sebe pa ti slobodno nazovi nemas sto izgubiti...DeeSB nama je slajm trajao skoro 2,5 tjedna tako da ne ode to preko noci bas...
Lavice hvalaa..Moja je 10 dana prije 3mj imala 6300..a rodila se sa 3090...propustila sam to o aplikaciji...kako se zove? 😁
Lavice svaka cast za ono sve napisat. Ja sam bas nedavno rekla kak je mojoj frendici pedijatrica s 4 mj rekla uvest 1 obrok a s 5 mj jos jedan. Meni se isto cinilo rano. A malu samo doji
Cure kaj ste nabavile od igracaka za ovo doba? Ja sam mom dala one kaj se zvacu za zube i neke plasticne kaj zveckaju. Ful se trudi hvatat ih s obje ruke i stavlja naravno sve u usta. Uzasno mi je smijesno kad uzme to nesto sto je veliko i nepravilno i onda si nemre pogodit usta i onda se ljuti 🙈😂
Mislila sam narucit onu knjigu VELIKA KNJIGA RAZVOJNIH AKTIVNOSTI od rođenja do 3 godine. Ima tko?
Cijelu noć nikog? 😮
Nadam se da je svima počela ova krasna faza kao kod mene i Grizli 🤞🥰
[/url
Jutro. Evo i mi da se javimo. Mi smo istocbi dio grada tako da je potres kod nas bio ajme i kuku. Veliki su bas psihicki tesko to podnjeli ali sad je bolje i nedaj Bog da se ovaj jaki ponovi🙏
Mm radi od doma i ode samo do ducana al vec mi je sad paranoja i sve te namirnice kad uneseno u kucu 😒
Vidim narucujete online neke strvari a i to mi paranoja kak cu to sve izdezinficirati. Uf.
Ugl jucer je beba odspavala prvi out 6 sati( do sad 3 max i to svake prestupne)
Petra divno da ste dobro,lavice vidim da je i lavic super. Odlicno.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro svima😊
Pokušavam vas pratit ali dečko i ja imamo puno stvari za riješavat.
Moja mišica danas ima 2 mjeseca i ritam spavanja koji bi svakom poželjela.Zaspi oko 20:00,budi se u ponoć,4 i pola 7🙏😇
Cijeli dan je večinom u kindrebetu i taj 3in1 projetcor je zabavlja.
Imamo samo jedan problem znaći ima zaštopan nosić baš jako..zapravo pred jutro kad ide papat onako hropče..ja joj svaki dan 3 puta našpricam nos i kupila sam aspirator u dmu jer nam onaj iz ljekarne za usisavač ne odgovara...e sad kad ja njoj povučem van sekret zna joj se raskrvarit malo na ulazu..vidim da ne plače i mirna je dok čistim ali me zanima zašto to krvari..dal ja nešto krivo radim i dali joj mogu nos mazat s nećim?
Hvala🙉
Jutro svima
Nama počinje 6 tj pa sve očekujem skokić😬
Zasad je ok
Možda mrvu češće njopa eto i možda malo vise cmizdraviji al ništa strašno zasad
Podnošljivo 👍🤗
Kako ste vi?
Kako se vama taj bebin 6 tj pokazao ?
Ugodan dan svima
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji