ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    19. Ožujak 2020. 12:40

Ja sam dobila ima 2 dana drugu vec mengu...nisam bila postedena niti malo...a bas mislila odmorit malo od nje u normalnim okolnostima..😞😞😞....meni slicna kao i prije...dan dva prije me glava bolila i u trbuhu osjecala onu tupu blagu bol...i dosla nakon tocno 28 dana....i nije neka obilna...mada mi je prvi put bila malo obilnija...i boja je malo sad tamnija...nezz zasto....joj kad dobijem zalim za trudnocom kako mi je lipo biloo.
    😣😣

• mom12
    19. Ožujak 2020. 12:45

Pokusaj mu tknit uho...tako je i moja nez razloga vristala..
    .nadam se da nije....
    Nemoj tako pa sva djeca imaju tjemenicu i te akne...pa to nije strasno...zamisli ima grceve i cjelu noc ili dan vristi...a nemozes pomoc.....ili nedaj.boze gore nesto....sve sto je djecije dobro je...sve se prezivi...

19. Ožujak 2020. 14:18

Ja jos nisam dobila no mislim da hocu kroz tjedan dana... prosli tjedan sam osjetila ovulaciju. Aibasmi se mlijeko pocelo smanjivati...

samojed
    19. Ožujak 2020. 15:10

I ne bio divan kad ga pokušavam napraviti evo mjesec dana 😂 da nije tebe Damnarexx ni sad ga ne bi napravila 😄
    Mrgud vjeruj da si velika sretnica bez grčeva samo ću ti to reci 
    Ne znam da li sam vam pričala moj malac kad je izlazio iz bolnice kaže meni sestra mi smo njega presvlacili redovno ali on se je osuo kupi Nistatin kremu ok reko kad sam ja došla kući cure moje kad sam skinula bebu to su plikovi koda se je oprzio po guzicu cjela guza od plikova crveno a pod rukom kao kad se ono žarom ožarite pa iskoče plikovi a ta krema je baš pomogla doslovno nakon prvog mazanja se je dosta povuklo saša nema ništa koristila sam tu kremu u kombinaciji sa Penatenom

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 15:50

Stvar je u tome sto mi krvarenje uopce nije obilno, napuni jedva polla dnevnog uloska...svjeza crvena/svjetlo crvena krv..bas sam se zabrinula🤔 
    Ja se jos uvijek cijelo vrijeme izdajam, i zato me cudi..nakon 6tj vec menga. 🤦 Nikakve simptome nisam imala, osim sto me sinoc nisko boluckao trbuh, al onako blago (zato sam i pomislila da sam dobila). Opet trta me sta ako nije menga🙈 al dobro, valjda da je neka komplikacija bi dobila i temp🤷.
    Vidjet cemo oce li trajat 5-6 dana kao i inace.

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 15:53

mrgud_zg

Damnarexxtako ti ja guzu, prvo sudokrem za upalu par mazanja a onda bepanthen da zaljeci. Sad dal je ok ne znam al nama funkcionira.
    Moj jadan dobio sve moguce probleme s kozon, rodio se s milijama (oni bijeli miteseri), pa dojenacke akne, pa tjemenica, taj dermatitis po celu, svako tolko upaljena guza… 😣 zaobisli su nas grcevi pa valjda nesto mora 😬
    Moj bebac danas vec u par navrata vristi i roni krokodilske suze da ga ne mogu slusat kolko mi ga je zao. Ko da ga nes boli a nemam pojma kaj. Nema temperaturu. Onda se smiri zaspe na 10 min. Probudi bude super volje i za pol sata opet. Nadaam se da ga nis zbilja ne boli. Mozda su sad grcevi a mozda i skok, usli smo u 12.tjedan🙈

Probat cu sad sa sudokremom pa cemo vidjeti :)
    Al bas i nas zeza guza, svako malo crvena😔 
    Danas gledam, dobila je neke sitne tockice po vratu i pocetku prsa...jao..sta je toj djeci stalno nesto? 😁😁
    A trbuscic se napokoon smirio, dobro se usrala😂😂

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 16:22

miki0

You will never walk alone 🌺

Stvar je u tome sto mi krvarenje uopce nije obilno, napuni jedva polla dnevnog uloska…svjeza crvena/svjetlo crvena krv..bas sam se zabrinula🤔
    Ja se jos uvijek cijelo vrijeme izdajam, i zato me cudi..nakon 6tj vec menga. 🤦 Nikakve simptome nisam imala, osim sto me sinoc nisko boluckao trbuh, al onako blago (zato sam i pomislila da sam dobila). Opet trta me sta ako nije menga🙈 al dobro, valjda da je neka komplikacija bi dobila i temp🤷.
    Vidjet cemo oce li trajat 5-6 dana kao i inace.

Meni ti je nakon 4 tjedna stalo ciscenje, pa nakon 2 tjedna opet krenula tako svjetlija krv pa presla opet u smedarenje al sve za neki manji ulozak ili dnevni. Trajalo sve ukupno do 8 tjedana od poroda, meni je gin rekla da je to jos uvijek ciscenje. Kad je stalo nakon 8 tjedana sam bila na pregledu i to mi je i potvrdila. Napravila je uzv i rekla da nema naznaka mengi. Jos nisam do danas dobila i nadam se da necu jos dugo jer mi ne fali ni malo 🤪🤪
    Mozda je tako i kod tebe.

Moguce, da. Cim mi stane ici cu na pregled :)
    Ko zna kako sad to funkcionira🤔

samojed
    19. Ožujak 2020. 16:22

Damnarexx ja od početka samo smedjarenje i prije tri dana malo me je stomak bolio i počela sam lagano da krvarim jučer sam baš dosta krvarila tacnije svako malo mjenjam uložak baš se napuni puno i danas je isto ja sam sigurna da sam dobila msm kod mene je bqs obilno krvarenje svako malo moram mjenjat uložak i baš je krv krv 

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 16:24

samojed

Damnarexx ja od početka samo smedjarenje i prije tri dana malo me je stomak bolio i počela sam lagano da krvarim jučer sam baš dosta krvarila tacnije svako malo mjenjam uložak baš se napuni puno i danas je isto ja sam sigurna da sam dobila msm kod mene je bqs obilno krvarenje svako malo moram mjenjat uložak i baš je krv krv

Da, vjerojatno ti je to menga.. ja zaboravljam da smo mi tocno u dan rodile :D

• mom12
    19. Ožujak 2020. 16:41

Ja tek sad vidim da ste vi prije 5tj rodile..ja sam oko 6 tj krenola opet krvarit al to je ciscenje bilo..a svima vecinom ovde je bilo isto skoro stane pa oko 5 6 tj opet krene...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.