Jutro. Ja ne kuzim zakaj moj po novom opet tolko hoce jest po noci 🙄. Odradi jedno duzespavanje 4-5 sati. I onda na 2,5 sata trazi jest. Sad je knecao i jeo doslovno 5 min i eto ga spava. Mos mislit kakva je to glad bila 🙄.
E da, i moj zadnjih dana vristi kad je umoran. Kak onnije nekiveliki spavac prekdana, onda ono kad je mrtav umoran iscrpljen to visenije plac nego bas vriska. Tad ga uspavam na rukama u 3 min 🙈
E da, htjela sam rec kak moj vec 2 dana place u setnji. Jucer sam krepala jer sam ga pol puta nosila. A obozavao je setnje, spavao po 4 sata. Nadamse da je faza. Danas cu se vrtit u krug oko ulice da mi se ne desi ko jucer na drugom kraju kvarta 🙈
Jutro
Mi smo se naspavali..probudio se u 3 taman kad sam se pocela izdajati tako da sam ga samo pristekala na (.) i onda opet u pola 7. Kad bi se ponovila koja takva noc bilo bi super..jedino sto me prepao kad se nije u 1 probudio hh
.
Rukice drzi otvorene a kad ih stisne palac je vani...jucer me prvi puta pocupo..je da je nesvjesno al svejedno boli hahah Zgrabio i ne pusta,mislila sam da cu bez pramena ostati 🤣
.
Mene vise strah te recesije sto najavljuju nego korone..poceli su otkaze dijelit samo tako xD Pogotovo ovima u turizmu. Taman smo se malo izvukli iz krize i sad ce opet sranje.
Jutro cure
Petra drzi se 😘
Znači ja ne znam sta je sa ovim ljudima po 6 vreća brašna nose moja mama otišla da kupi brašno kad nema hahah ljudi pokupovali. Stvarno ovo je haos nadam se da neće potrajati.
Muž kako stvari stoje neće radit narednih 15 20dana baš je stanje alarmantno, a što je najgore svakim danom nam dovode po hiljade migranata
Pozdrav i od mene.
Mi jucer trebali imati prvi pregled kod pedijatara al otkazano je zbog korone, dom zdravlja zatvoren 🤷♀️ i sad ne znam jel da idem privatno ili cekam i nadam se da mi je sve u redu s djetetom? Sta mislite?
Tko zna do kad ce ova panika i kaos trajati..
..
Prestala sam davati samoinicijativno k1d3 i grcevi su mu instantno prestali..
..
Moj bebac ima veci trbuh i babylove pelene 2 nam promacaju svaki put 🤷♀️ pa smo se vratili na pampersice..
...
Petra 🤞🤞 bit ce sve ok, drzte se 💞💞
Ostale curke sto manje boljki nedaca 💪☺️
Valkris pa to j3 bas ludo, al ocito su zakljucili da je manje zlo nepregledana beba nego mogucnost zraze. Meni je drago da nasa pedica ima ambulantu u sklopu DZ al odvojen ulaz pa se nadam da ce raditi preglede. Ako je sve ok sa bebom mozda da pricekas da ne ideš privatno jet i tamo mozete pokupiti.
Cure jel ima kojoj beba otraga na vratu kuglice neke. Mene to podsjeca na natečene limfne cvorove. Bio je jedan sa svake strane, al jutros ih vise pipam, a ona mi i kise nesto vise od jucer. Temp mjerila joj al stalno joj je 37-37.1. Bas me brine to te kvrgice.
Pozdrav curke, nama noć dobro prošla s obzirom da je zaspao vec u 19:15 probudio se u 21:30 popapao bocu, malo se poigrali i sam zaspao oko 22:45 i do 2 h spavao, boca, pelena na spavanju već promjenjena, i do pola 6 ujutro.. Inače ide spavat oko 21:30 al jučer ga je valjda umor svladao 😂 joj kod nas je ludnica po trgovinama, ljudi po cijele palete šećera, brašna, mlijeka.. Mamu poslala u trgovinu pa me zove da ničega nema, ooet će dragi morat ići mijenjat žito za brašno. Ja od 8 h zovem bolnicu zbog UZV kukova nitko se ne javlja 😠
meni nisu jasni s tim brasnom sta ga toliko kupuju...sigurno ce mijesit kruh doma..jedi sve bez kruha i kupi tjestenine i gotovo.
Na kraju ako ne bude karantene imat ce brasna za 5 godina .taman da ga moljci napadnu xD
.
Ovaj moj je zadnjih dana počeo svrljat po siki s rukom dok sisa...to mi je tako slatko 🥰🥰🥰 sad ju je primio ko bočicu haha
.
Mislim da cemo dns u setnju al negdje u prirodi di nema ljudi..sva sreca imam velike kotače na kolicima pa možemo offroad 😀
Hvala svima na savjetimaza sakicu, budemo probali vjezbati 😊
Kaj se tice ove histerije, bas je uzelo maha 🤦🏼♀️ Moj place vec par tjedana kad je umoran, vec smo navikli 😂 place se i onda samo zaspi odjednom.nadam se da mi necemo imati tu fazu plakanja u setnju, u tom slucaju bum uzela ergo u u gepek od kolica 😂
Meni je najveći misterij wc papir i šećer.
U nasoj zupaniji je virus krenuo iz mog sela, skola nam je dezinficirana, učitelji u samoizolaciji. I onda frajer koji treba biti u samoizolaciji prvo malo do kladionice, pa u trgovinu pa u kafić...lagano
Mi se setamo po vani, ja odem po kruh i mlijeko do pekare koja je kao kiosk- ne ulazi se unutra.
Zao mi curke koja je trebala proslaviti 13. rodjendan s prijateljicama, ali nek je to najgore.
Mi trebamo u petak po drugu dozu rote pa cu zamoliti da ga odmah izvaže ako ne bude gužva.
[iimg]
Jutro! Evo jajutrosbilau Lidlu. Trgovina skoro prazna a police pune. Brasna, sapuna, ulja i sl. koliko hoces. Jajos nisam nigdje naisla da ne bi neceg bilo...
Mi smo trebali 18.4. ici na svadbu. Jucer mlada zvala da je sve otkazano. Rezervirali su salu jos 2018. i sad nema termina do 2022. E to je peh :-( Bas mi je zao njih.
Sortiraj odgovore
Najstariji