E al problema je kad se skrati radno vrime onda ce tek guzva zavladat…svakako bi trebale neke mjere i neoa ogranicenja..prvo zatvorit kafice i restorane….a i ducane s robom i centre
Ionako su guzve no barem ne bi ti ljudi koji tamo rade bili non stop izlozeni. Poznanica radi u banci i veli da je danas ujutro imala guzvu te se hrpa kjudi dosla raspitivati za kredite (ne apn). Konda je to od takve vaznosti. Frizerski saloni su isto puni. Vjerojatno su ljudi narcisoidni pa se boje da bez frizure ne ostanu.
Bok cure☺️ Ja opet nikak da stignem pisati pa evo da se kolko tolko malo ukljucim.
Petra drzite se, budi i dalje ovak jaka za svoje cure ☺️
Mi smo veliki next fanovi i brojevi su nama tocno kak pise, up to 3 months nam je bio tocno do jucer 😂 skuzili smo muz i ja da ga vise nemremo bas tak lako zgurati i da mu je zapravo 3-6 months udobniji, samo potfrknemo rukave.
Mi nismo radili velike zalihe, pelene smo dobili jos za krstenje i kad su dolazili ljudi na upoznavanje tak da se nadam da bude dosta.
Inace, mi idemo i dalje svaki dan van, i u nosiljci i u kolicima.
Danas smo napunili 3 mjeseca i grcevi izgleda da jos ne prestaju😅 ne znam kak to kod vas izgleda, on jadan vristi i prdi i jedva ga smirim.
Pocelo me malo brinuti sto ne otvara bas rukice, a palac jos cesto drzi unutar sakice. Kak su vasi po tom pitanju?
Nocna... 😁
Kod nas u istri više nis osim trgovina ne radi. U trgovini su crte iscrtane po podu, ovisnono veličini tragove moze biti broj ljudi. Tu u nasoj lokalnoj max 6 osoba. Prodavacice izgledaju ko da smo u Cernobil dosli. A isto ljudi kupe 20 lg brasna i 20 litara ulja. Onako sta radis s time. Jako interesantno sta svi brasno kupuju a kvasac recimo nitko pune ga police. Sta ce ti toliko brasna, a jos bolje ulja jel se mazu s njime. Ja litru ulja mrcvarim 3 mjeseca. Sve ludo. Najjaca susjeda pomahnitalo nakupivala hrane (vecinom bez razuma) i vidim nosi vrece u stan ko da ce kataklizma al zato nije zaboravila otici u harvis kupiti tenisice i u c&a robu i jos neku vrecicu imala iz jedne lokalne trgovine sa robom. Mozak!
Meni sad samo drago da ne moram brinut barem za hranu curki ona ima svoju mljekaru, a mi cemo prezivit sa zalihama.
Red fox moja ima jos cesto sakice skupljene al nema palac unutar sake nego van sake. I bas cvrsto drzi ko da ce boksat.
Vecer nocna
Ja sad umrla od staha..kako se uvijek budi u pola 1,1 pogledam na sat pola tri,skocim kraj krevetica,dodirnem mu rukicu..nista...dodirnem mu lice..nista...uhvatila me panika i da cu ga otkriti on onako trzne..ma reko idi u klinac mali prepade me sto spavas tako dugo 😄😄 Nista odoh se musti jer imam 'cicopoplavu" kako DeeDee kaže
Pozdravnocna. Cijeli dan citam a nikak vas ulovit. Napisala sinoc post na pola i zaspala 🙈
Petra bas mi je zao sto se i drugoj curki stanje pogorsalo. Nadam se da cete uskoro sve bit bolje i ic kuci 🤞. Saljem pozitivne vibre 🤗❤️
O prici o tjemenici. Ja sam mazala prvo s uljem. I iscetkavala. Pa mustelinim samponom za tjemenicu. Al od niceg proslo. I onda je pedijatrica predlozila da kupimo Ducray Kelual keratoreducirajuća emulzija. To se 15 dana kao treba. Evo mi za sad 3 pranja imali (dijete prekjucer prespavao kupanje) i mogu rec da je puuuno bolje. Vidjet cemo jos za koji dan
Sto se tice zaliha. Mi nemamo niceg hrpu. Pogotovo ne brasna. Ja sam losa kuharica. I inace kupim brasno 3 puta godisnje i to kad radim palacinke 😂.
Red od frendice mala ima 5,5mj i bas mi je neki dan na kavi pricala o tom palcu u saki. Ona povremeno ide na vjezbe i samo baby handeling. Kao sad bi vec trebala to prestat, tak da tvoj s 3 mj je jos ok da ispravi. Si pitala pedicu il bila kod fizijatra?
Uzv kukova mi imamo termin sljedeci tjedan. Njemu ce bit vise od 2,5 mj. Sad razmisljam kad otkazu da odem privatno. Predugo mi je cekat don5 mj a ko zna uopce kad. Ce pocet opet primat.. ima netko preporuku kamo otic?
PetraBnadam se da nije upala pluca. Drzite see💪💕
Samojed Drago mi je da ste dobro, i neka si "zlocesta". Nedaj malca da ga razvlace ko zvaku🙄
.
Curke, kako pomoci bebi da se posteno pokaka? Mucimo se vec 2 dana(ona meni uvjek ima zasranu pelenu, al ono kroz prdac sta joj ode🤪to ni ne racunam pod kakanje.), jucer se pokakala, al danas opet ista prica. Grcenje stenjanje 🤦
O noci da ne pricam, glasa se ko dinosaur. Ako smo spavali 4h sve skupa od 11-8.30. bas se jadna muci😔😔 masirala sam joj trbuscic pa se umiri, al kasnije opet…
.
Ja pijem DMov onaj BIO caj za dojilje, i dajemo joj Biogaju.
I moj na cesto na pelenama ima te pecate kroz prduckanje. Dam mu Eapumisan i malo poslije se pokaka kao veliki, onda bude na miru bez grcenja.
Dobro jutro 😆
Grizli do neke dobi bi trebali otvarati sakicu, a ne znam do kad 🤷🏼♀️
Mrgud nisam jos pitala pedicu, samo me zanimalo, al mislim da jos to nije zabrinjavajuce. Ja sam iz doktirske familije pa su mi moji pricali o tom razvoju sakice i da bi kao s tri mjeseca palac trebao ici van. To me bas podsjetilo, mislim da je Mikio rekla da je maloj prstic zapeo u pidamici. Oni vam uopce nemaju toliki broj kosti ju u sakici ko odrasli tak da ih to ne boli. Pogledajte si sliku baby palm x ray. I mi smo ti isli privatno na kneziju kod Markovca, super doktor. Gledaj samo da ides kod ortopeda, a ne radiologa ☺️
Grizli barem ako dođe kataklizma mozes kod susjede posudit brasno i ulje Svi kupuju puno ulja, brasna, kvasca i šećera. Tu nigdje kvasca nema. Ko da ce velike kolicine uštipaka peć
RedFox moj je do pred dva tjedna imao otvorenu sskicu i sad cu nekad zna stiskat no palac mu je vani. Nama rekla pedijatrica da je to neka faza. Da je skuzio da moze stiskat ruke, a i tako si je moze lakse nagurat u usta
Jutro cure...
Vezano za kvasac jucer me mams zove jel ocu da mi kupi. Reko kaj ce mi kvasac mama,pa nisam pekla dok djece nisam imala kruh sto bi sada. Kaze ona pa neznam za kiflice možda? Reko jansam tip koji ce kupit smrznute kiflice pa stavit u frizer prije nego kvasac😂😂
Mali standardno lose od 2 spavao,nemam sta prijavit
Tjemenica, moja kcer koja ima skoro 3 godine dan danas zna imat tjemenicu a koristile i mustelu i razna ulja. Ko je sklon, sklon je,to sranje se vraća.
Prst u šakici...e moja kcer je na kontroli s dva mjeseca imala prst u sakici i fino nas sprasila na vjezbe pod dijagnozom (prekruti). Mozes mu vježbati da mu otvaras kada sebe dira po suprotnom.koljenu (draga) otvorenim dlanom naizmjenicno Lj ruka D skvrcena noga i obrnuto
Vjerojatno sam stosta zaboravila....
Losa, i ioj obicno place pred spavanje, al al jucerke bas bilo katastrofa.
Inace noci nije bila neka. Vristanje stenjanje cicanje vise puta. Sad je imao velku stolicu sa puno zelene sluzi, valjda ga je nes mucilo i nadam se daje iza nas, huh.
Cujemda su jucer testirali preko 800 ljudi, sto je dost vise od tridesetak kolko ih inace testiraju u danu. Pa bas da vidimo sad brojke...
Sortiraj odgovore
Najstariji