Lorena moj je imao.periode bljuckanja i to jakog... pa se smirilo.sve je to normalno.
Ja moram.priznati da nigdje nisam naisla da neceg nema. U subotu sam bila u.dm-u i Kauflandu i bilo sve normalno. Pelena i ad-a koliko hoces.
I moja je isto pocela bljuckat...nije strasno...al ne pada mi je na pamet vodit u bolnicu da pokupi nesto jos gore...cak smo stavili zadnje kapi danas u uho i necu je vodit na kontrolu tako mi je i dr rekla..a nekako procjenis kakvo je stanje...ti najbolje znas ...jeli veca kolicina...ili sacekas jos malo pa vidis...
Dm katastrofa nista nema...jbte sapuna za ruke nista.jedva izabrala jedan...pelene zadnje uzela...hranu u ljekarni...komaa....
Petra izdrzi bar ste zajedno...i nadam se da ce sto prije ozdravit cure...
Nadam se da cemo prezivit ovo...al ne zbog virusa nego zbog gladi...ljudi sve pokupovali...jedva danas u 5 ducana nasla brasno😣😣😣.....
Lorena i mi smo imali taj period, meni je jednom takav vodoskok izletio iz nje da sam se usrala! Prijavila sam pedijatrici i rekla je da je to sve okej i uredu ako uredno dobiva na kilazi :)
Nikakva hitna ti nije potrebna.
.
Danas je decko isao po pelene u DM i kaze zadnje Pampers 1 uzeo🙄 Nicega nije bilo. AD imam doma za svaki slucaj odavno, ako meni zafali mlijeka, tako da smo sigurni💪
Bas cu ici vidit koliko je meni manja dosla. 😳 Mislim prosli mjesec je dosla nesto visa al ne sad bas neko extra povecanje, al 1000 kn manje je dosta. 😒.
Meni jos niko nis nije javio na uzv ni za pregled i cjepljenje jedno i drugo imamo drugi tjedan. I ja gin pregled. Nadam se da mi bar njega nece odgoditi jer mene dole i dalje prilično boli kad duze hodam i krene sukrvica. I koliko se grozim pregleda jedva cekam da cujem sta kaze gin jer me strah da jos nije sve zacjelilo.
Mom tnx bas cu onda vidit di je sad na akciji mislim da sam vidila u ljekarnama salus ili tako neke koje imaju i online shop.
I meni se danas to desilo🤯 lagana sukrvica i bol dole, tj kao neka 'tezina' nakon setnje... A nije bila neka preeduga. Ne kuzim, do sad je sve bilo ok, i evo danas to. Ocito mi je bilo previse...
Ja jedva cekam pregled da se rijesim toga, i da mi potvrdi da je sve ok.
Meni je sav dole tako lijepo zacijelio i skoro bio neprimjetan, i sad nakon nekog vremena potamnio i poljubicastio 🙄😔
.
Lavice tnx na odgovoru😘
Da sam se bar snašla i slikala dm, plodine, lidl, konzum...strašno.kao da će rat ili nr znam što pa ljudi gomilaju zalihe. Hvala vam cure na odgovoru! Cure to što vas bolucka i bude još sukrvice je ok, ja sam prije 3 tjedna bila na pregledu sve dobro osim neke ciste na lijevom jajniku, eh da zaboravih vam reć, meni se količina mlijeka drastično smanjila, a izdajam se svaka 3 h, skupim svoga mlijeka možda za 2 obroka
Ja zalihu pelena imam, a ako ih bas ne bude imam 10-15 velikih tetri pa cu to stavljati. Ne kuzim ta nagomilavanja. Nadam se da ce ljudi viskove dat potrebitim kad to sve prođe. Do lipnja vele da bi se trebalo smiriti.
Moj muz radi od doma te smo svi troje u kuci ili dvoristu. Nije da se bojim za sebe vec iz postovanja prema drugima sam doma. Prezivjet cemo par tjedana tako... tamanda samo tjesteninu jedemo
Mi nismo bili u ducanu od petka. Tad je jos svega bilo. Sve se bojim kad mi nesto zatreba oce se dat nac...pelene imamo jedan paket jos. Al mi to brzo trosimo. Tjesim se da smo vec prije dobili na poklon 3 paketa onih pampers gaca. Je da idu od 6 kila al ako cemo morat njih cemo
Lorena, citala sam da se proizvodnja moze smanjiti kada dobijes mengu (mislim da si pisala nedavno da si dobila?), ali cini mi se da to bude samo dok traje krvarenje🤔
Mi ne izlazimo iz kuce. Ja s malim sam cijeli dan po kuci, igramo se, kuhamo i svast, a muz, sad kak je od doma radi pored. Nije mi od pomoci jer ful mora radit, al svejedno mi nekak lakse kad znam da je tu.
Znaci mali je danas bio budan od 13 do 21. Drugacije smo se danas igrali pa mu je sve bilo prezanimljivo, ali onda je zadnjih sat vremena poceo vristat. Valjda se premorio. Evo ga sad napokon u zimskom snu, huh.
Zarice moj u zadnje vrijeme kad je umoran pocne vristat, a ne da zaspi. Zna to trajat po pola sata dok se ne smiri.
Meni je zao tih ljudi koji rade po trgovinama, bankama i sl. Oni ne mogu radit od doma i prvi su izlozeni. A nepromisljeni ljudi hodaju bespotrebno okolo. Po meni bi trebalo ostavit otvorene ssmo trgovine s hranom i higijenskim potrepstinama i to par sati dnevno. Trgovine s odjecom i sl. nisu krucijalne i nitko nece umrijet ako si par tjedana ne kupi novu odjecu.
E al problema je kad se skrati radno vrime onda ce tek guzva zavladat...svakako bi trebale neke mjere i neoa ogranicenja..prvo zatvorit kafice i restorane....a i ducane s robom i centre
Sortiraj odgovore
Najstariji