Ove god vam je onako visoka samo u sijecnju sjela jer ima najvise radnih dana. A veljaca najniza.
Ja sam koristila mustela pjenu cini mi se ok..ja je tijekom kupanja malo namazem odstoji 2 min i isperem...
Kad nam je prosli mjesec sjela veca naknada nismo reagirale To je zbog manje radnih dana u veljaci.
Bas cu ici vidit koliko je meni manja dosla. 😳 Mislim prosli mjesec je dosla nesto visa al ne sad bas neko extra povecanje, al 1000 kn manje je dosta. 😒.
Meni jos niko nis nije javio na uzv ni za pregled i cjepljenje jedno i drugo imamo drugi tjedan. I ja gin pregled. Nadam se da mi bar njega nece odgoditi jer mene dole i dalje prilično boli kad duze hodam i krene sukrvica. I koliko se grozim pregleda jedva cekam da cujem sta kaze gin jer me strah da jos nije sve zacjelilo.
Mom tnx bas cu onda vidit di je sad na akciji mislim da sam vidila u ljekarnama salus ili tako neke koje imaju i online shop.
Cure koje kupuju/narucuju u Nextu, kakve su velicine? Realne?
Sad sam prvi put posjetila web i zaljubila se🥰
Next je realan malo veci. Sto se tice pregleda, nemaju ni vremena zvati. Ja bi osobno izbjegavala sve sto nije turbo hitno.
url=https://lilypie.com]
Meni se cini da su Nex-tovi brojevi bas ok, tocno kako bi trebali biti. Isti su kao F&F
Ja uzela u bipi negdi oko 70kn...a jos sam mogla iskoristit rod popust al nisam imala karticu🙈🙈
A sa obrva sam skinila kako mi je mikio rekla sa tetrom i malo ulja...dva tri puta i vise se nije pojavljivala
Ipak je upala pluca i kod druge. Ukljucili joj odmah atb kao i prvoj. A kod prve pak su pronasli E. Coli u urinu, sutra ce joj kateterom uzeti urin jer je krvna slika ok pa pretpostavljaju da je samo oneciscenje. Sto kad sam napomenula kako su izgledale kad su dosle, kaze dr da nebi bilo cudno. Znaci, one su imale naslage bijele izmedju usana koje smo tek nakon 5 dana kupanja uspjeli donekle pocistiti. Strasno nesto... Mislim kad sam vidjela kak ih peru nakon sto se ukakaju nije mi to nis cudno. Uzmu bodic koji skinu s njih i pod pipu al ne paze da ne idu po koki s tim nego sve natrljaju pa sad jel otislo ili ne... Al dobro. Nadam se da nece biti opet nalaz pozitivan jer to znaci jos jedan atb, a taman danas zadnji sumamed pije i ostaje joj samo ampicilin. Tu smo jos minimum tjedan dana a od sutra je bolnica zatvorena, nece mi nitko moc ni stvari donijeti. J... ti koronu 😥
Netko je pitao za imena (sorry nisam zapamtila tko)... Curke su Vesna i Karmen 😉
url=https://lilypie.com][/url
PetraB drži se, znam da je teško kad ti nitko ne može doći, ja sam prije 3 god u sezoni gripe završila na operaciji koljena i nitko mi nije mogao doći, bila skoro mj dana u bolnici. Znam da nije neka utjeha ali video pozivi možda pomognu.
Ženice ne znam kako je kod vas u prodavaonicama dm-a u Našicama ludnica, nema pelena, ad za bebe, vodice za bebe. Rekla teta na kasi da dobro pa njih nisu odnijeli iz trgovine. E da dok ne zaboravim, jel nečija beba jako bljucka, kao da povraća? Moj je danas 2 ili 3 puta poslije bočice ali ne odmah lijepo i podrigne nego nakon pola sata, do sat onako bljuc ali baš jako. Dala sam mu malo vodice na žličicu pokupio je sve. Sad sam ga jedva smirila i zaspao na meni. Ne znam jel mi to znak za hitnu ili? To nam je sad pevi put, da je tako pa zato pitam ako je imala koja takvu situaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji