ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2020. 13:10

Da Grizli, nosiljka je iz Lidla. Dobila ssm je i mislila da ne vslja no pregledaja ju je savjetnica zanosenje i veli da je ok... nozice su u M polozsju, leda u c.

Damnarexx 🌺
    16. Ožujak 2020. 13:13

Cure koje kupuju/narucuju u Nextu, kakve su velicine? Realne?
    Sad sam prvi put posjetila web i zaljubila se🥰

• thinkpink1
    16. Ožujak 2020. 13:33

Curke koje trebate u Klaicevu stanje je sljedeće...danas se zatvaraju ulazi u bolnicu, biti ce samo jedan ulaz gdje ce se vrsiti trijaza. Svi pregledi se odgađaju. Mi imamo uzv kukica u srijedu pa mi je receno da zovem pocetkom 5.mj.za novi termin. Ukoliko se situacija corone smiri javiti se ranije.

Lavica27
    16. Ožujak 2020. 14:31

Draga Thinkpink nama i rebro i.klaicevu otkazali te pedijatrica cijepljenje i pregled 31.3. Sad cekam uputu i za uzv kukica u OB karlovac 9.4. termin...isto nam rekli kraj travnja mozda i kasnije ovisi sto ce biti razvoj dogadjaja. Mi otkazali krstitke danas... 
    Zarica naravno da se izvijaju,negoduju. Zato jedan drzi glavu a drugi tijelo da se pravilno izvede,kasnije mozes sama to izvesti vec. Cekaj da cujes urlanje kod usisavanja nosa kad su veci...ko da im mozak vuces,a zapravo je glasno i srednje neugodno. Da ne kazem cepici, sirup,mjerenje temp itd itd... nekad izgledas ko da polugu na njima izvodis🙈🙈🙈
    Ma grizli nama drago da pomognemo.
    Hani, Rtl2 samo zabava...mislila sam napisat RTL2al nisam bila ziher jel bi skuzio ko😁
    Damnarexx kod nas ista stvar sa spavanjem. Biciklici i aroma masaze nemaju učinka🙄

Lavica27
    16. Ožujak 2020. 14:31

E da,next velicine,realne do vece, bar ovo kceri sto sam kupovala. 

DeeDee
    16. Ožujak 2020. 14:34

5 stranica zaostatka 😮😮😮
    Nadam se da neću ništa ruzno pročitati kad krenem u nadoknadu. 
    Samo sam vam došla reći da Pepco ima novu Disney kolekciju i sve je najslađe ikad😍😍😍
    Od 56 do baš velikih brojeva..

[/url

DeeDee
    16. Ožujak 2020. 14:41

Nama prošla noć bila Bože sačuvaj dok se nije pokakala pred jutro, ova sad prošla ooooodlično. Jedno presvlačenje i hranjenje u 2 za koje ni ne zna da smo imale, i onda u 6i30 nakon čega je nastavila spavat do skoro 10. U zadnje vrijeme nam je stalno taj ritam - jedan super dan, jedan očaj, ali sve u svemu ne žalim se. Za fiziološku meni teta u ljekarni rekla 5ml na špricu, za sad nam je jedan jedini put trebalo..
    Mikio da nije kriva veličina pelene kad tako jako promoči? 🤔

[/url

DeeDee
    16. Ožujak 2020. 14:43

A Petra bemu miša, tebe svemir baš pošteno prca 🤬🙁
    Nadam se da nije upala i da će sve skupa proći brzo i bit samo ružna uspomena. Možete vi to, jake ste vi ženske 💪❤️

[/url

DeeDee
    16. Ožujak 2020. 14:47

miki0

Cure sjela je rodiljna naknada na zabi, al u 2 djela i skoro 1000 kn manje nego sto mi je placa, jel jos kome tako??

Evo išla provjeriti, i na Erste stiglo. A sirotinja jer je 2.mjesec imao puno manje radnih dana od 1. pa je velika razlika..

[/url

• thinkpink1
    16. Ožujak 2020. 14:49

miki0

Cure sjela je rodiljna naknada na zabi, al u 2 djela i skoro 1000 kn manje nego sto mi je placa, jel jos kome tako??

Ista situacija. Veljaca je imala 160 radnih sati x satnica, tak i meni isto ispadne...🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.