ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    16. Ožujak 2020. 10:58

PetraB dižem ti kapu što sve to tako podnosiš za curke, ja da moj završi u bolnici bih se slomila.
    Samojed ne daj da ga navlače pogotovo zbog te korone!
    Mene sad mama zvala da su u Lidlu i Konzumu prazne police, kaže dobro pa se ne tuku oko proizvoda 🤢 ne znam što se krije iza te korone, al od kad su digli hajku oko toga, imigrante nitko nije ni spomenuo 🤔⁉️ 

16. Ožujak 2020. 11:08

Grizli slazem se... ne bi ni ja pohodila sad doktore bez velike sile. No pripazi i na svoju prehranu da iskljucivanjem nekih stvari sebe ne oslabis. To su mame sklone raditi 
    Mi se cijeli dan s nosenjem zabavljamo. Nakon dugo proucavanja grupa i razgovora sa savijetnicom sada isprobavam na onoj iz Lidla koja je bila cijenovno prihvatljiva pa ako ce mu odgovarat uzet cu i neku skluplju. Za sad se cini da mu je super kad ga se tako nosi.

Damnarexx 🌺
    16. Ožujak 2020. 11:11

MaRe

Hvala na savjetima 🙂 Ma bas mu se zastopao nosic pa sam to htjela fizioloskom isprati al na kraju mi je dozvolio da s onom pumpicom mu malo izvucem i onda je stao kihati i izbacio to sta mu je smetalo.
    Sad spava pa mu idem noktice sredit jer se sav izgrebao nocas po nosu.
    Petra
    Damnarex masiraj joj trbuh u krug i stisci s nogicama prema gore i onda malo kao da biciklu vozi…barem to mome pomogne..evo jutros se uspio pokakati nakon 4 dana. Napunio punu pelenu i sad blazeno spava 😇 Ma da ga to nekakanje ne muci previse..osim sto prducka stalno 🤣

To i radim, hvala ti 💕 pokusat cemo i dalje :)
    Samojed ja sam ti napisala :) kliknes na svoju LilyPie trakicu, onda odaberes birthday, pa onda imas za izabrat one bebice, trakice itd. Uneses datum rodjenja od malenog, i kasnije onaj kod kliknes Forum i kopiras si na svoj account. Nadam se da sam dobro napisala...

Damnarexx 🌺
    16. Ožujak 2020. 11:14

Tj, kopiras PseudoHTML kod :) sorry

• Hani
    16. Ožujak 2020. 11:34

Uvijek nešto! Petra, izdrži! I da malene sto prije budu dobro🤗 Btw, imaju li slična imena?
    Mikio, mozda da probas sa zastitnim gacama preko pelene za noc🤔 al mozda trica bude ok, jer babylove dvojka je bas malena za kilazu tvoje bebe
    Super savjet za fiziolosku. Ponekad spricnem poklonjenom iz ljekarne, spricu jos nisam kupila. Usisavac sam samo jednom koristila.
    Nikakav osip na kozi nisam primijetila, osim one reakcije na cjepivo. Al nekidan sam pojela ljutog ajvara na vrh zlice i guza mu je odmah bila crvena. 
    Annika, super za napredak!
    Samojed, nek ste doma napokon!😘
    Petra, samo zabava😁😁 to je slogan neke tv? Proci ce😉😁

• Hani
    16. Ožujak 2020. 11:35

*lavice, ne petra, ovo zadnje

samojed
    16. Ožujak 2020. 11:45

Damnarexx ja svom isto masiram samo namazem uljem stomacic prvo 
    I hvala što si mi rekla kako nadam se da sam uspjela 
    Miko mi kad smo prerasli 1cu tako nam je propuštali i kad smo prešli na 2 vise nije 

samojed
    16. Ožujak 2020. 11:45

Eto izgleda nije mi uspjelo 😕

Damnarexx 🌺
    16. Ožujak 2020. 12:09

samojed

Damnarexx ja svom isto masiram samo namazem uljem stomacic prvo
    I hvala što si mi rekla kako nadam se da sam uspjela
    Miko mi kad smo prerasli 1cu tako nam je propuštali i kad smo prešli na 2 vise nije

Onda pseudoHTML kod kopiraj :)

Grizli
    16. Ožujak 2020. 12:30

Hvala bogu na ovom forumu i svim pametnim zenama ovdje... Lavice savjet 🔝🔝🔝🔝 ne bi mi palo napamet ni za 3 godine to za zastiti oko. 
    Losa tnx trudim se pokriti sve skupine pravilne prehrane kroz dan. Mislis nosiljku iz lidla? Mi par puta probale samo ovu koju imamo i zadnja 2 puta je dobro reagirala na nju i zaspe u tome. 
    Mikio e ne znam dal je to perutanje u kosi moje macke tjemenica, al u obrvama je imala par ljuskica žutih i to sa rijesila tako da sam joj glavicu i obrve prala sa sebamad nekim samponicem par dana i vidim da ima jos malo toga. A na tjemenu ima bas kao suhu perut nije onako kako izgleda tjemenica na googl3 pa iskreno ne znam dal je zo to. A ja isto razmisljala o mustelinom tom samponu. Pa ako ima koja 🙏 savjet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.