ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    16. Ožujak 2020. 09:45

Lorena, meni pol sata da bude sam u baby gymu zvuci apsolutno nedostizno 

PetraB
    16. Ožujak 2020. 09:53

Jutro... Nama nije dobro jutro al vama ga svakako zelim
    Upravo cekamo rtg pluca sa drugom curkom jer je danas lose i izgleda da je i ona dobila upalu pluca. Prva curka je super al ceka nas jos tjedan dana minimalno boravka ovdje.
    Grizli meni su sad pokazali da i ovak malima kao sto su moje mogu bes problema cistiti nos fizioloskom kao i velikima. Bebac na bok, u gornju nosnicu spricom ulijem 5 ml fizioloske... Izlazi kroz donju nosnicu i usta van zajedno sa slajmom. E sad, ukoliko zelite samo vlaziti nosic, dovoljno je kapati nosic a kod zastopanog nosa ili kad cujete da ima sekreta onda ovako kako sam opisala. Ja sam se bojala tak malima toliko fizioloske uliti i pitam sestru jel imaju mozda aspirator kakav jer imam osjecaj da joj bas treba izvuc to van. A ona se nasmije, primi curku i u 2 min ovo napravi 😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    16. Ožujak 2020. 10:10

PetraB hvala na prosvijetljenju! Zao mi je da i druga curka je lose. Nadam se ipak da nije upala pluca. 😢 Drzi se! Bas si divna kad pored svojih problema imas vremena savjetovat me jos o ispiranju nosica. 😘 Hvala puno 

Lavica27
    16. Ožujak 2020. 10:18

Ajoj petra bas mi je zao, dupla briga😔😔 Sreca u nesreci je da si s njima i da ne trebaju pomoc pri disanju. Malo mi je optimisticno zvucalo da ste za 5 dana doma al nisam htjela kvariti doživljaj... 
    Cure to sto petra kaze, s 2 ml akontreba bas cistiti nos vam baš nista ne znaci. Mi odrezemo vrh na šprici i zagladimo ga (jer imaju kratke nosnice pa da sluznicu ne oštetimo) i 5-7.5ml stavimo sibnemo u jednu samo sve iscuri na drugu stranu. Uvijek zastitite blazinicom oko kraj nosnice na koju siba van fizioloska jer ako izleti sadrzaj na oko samo ste s tim bakterijama vise stete nego koristi napravili. Ponavlja se postupak na drugu stranu. Ne boli ih, eventualno trenutna nelagoda. 
    Prijavljujem šitnu noc,opet klasika od 1- 4 negodovanje jer nije samnom u krevetu i 500puta vraćanja dude. Kao bonus kcer je urlala svakih 20min hocu maaaaaamu pa i ako bi on zaspao isla sam k njoj i tako... samo zabava.

• Zarica
    16. Ožujak 2020. 10:29

Petra, jel joj odjednom strcnula ili se to dio po dio ibacuje u nos? Nas bas reagira i na manju kolicinu. Izvije se ful i to

samojed
    16. Ožujak 2020. 10:34

Petra tako mi je žao za malene nadam se da drugoj nije upala pluća  i želim da što prije ozdrave i da idete kući , znam kako je kad je beba u bolnici budi jaka ❤️

Simbalija
    16. Ožujak 2020. 10:39

Petra stvarno mi je žao, nadam se da će uskoro krenuti na bolje.. Drži se ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    16. Ožujak 2020. 10:46

PetraB nadam se da nije upala pluca. Drzite see💪💕
    Samojed Drago mi je da ste dobro, i neka si "zlocesta". Nedaj malca da ga razvlace ko zvaku🙄
    .
    Curke, kako pomoci bebi da se posteno pokaka? Mucimo se vec 2 dana(ona meni uvjek ima zasranu pelenu, al ono kroz prdac sta joj ode🤪to ni ne racunam pod kakanje.), jucer se pokakala, al danas opet ista prica. Grcenje stenjanje 🤦
    O noci da ne pricam, glasa se ko dinosaur. Ako smo spavali 4h sve skupa od 11-8.30. bas se jadna muci😔😔 masirala sam joj trbuscic pa se umiri, al kasnije opet...
    .
    Ja pijem DMov onaj BIO caj za dojilje, i dajemo joj Biogaju.

samojed
    16. Ožujak 2020. 10:50

Nisam zapamtila nick neko mi je napisao da promijenim lilypie bi ja rado ali ne znam 🙃 pokušavala sam par puta i bezuspješno 

MaRe
    16. Ožujak 2020. 10:54

Hvala na savjetima 🙂 Ma bas mu se zastopao nosic pa sam to htjela fizioloskom isprati al na kraju mi je dozvolio da s onom pumpicom mu malo izvucem i onda je stao kihati i izbacio to sta mu je smetalo. 
    Sad spava pa mu idem noktice sredit jer se sav izgrebao nocas po nosu.
    Petra ❤ 
    Damnarex masiraj joj trbuh u krug i stisci s nogicama prema gore i onda malo kao da biciklu vozi...barem to mome pomogne..evo jutros se uspio pokakati nakon 4 dana. Napunio punu pelenu i sad blazeno spava 😇 Ma da ga to nekakanje ne muci previse..osim sto prducka stalno 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.