ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    13. Ožujak 2020. 06:26

Jutro zene
    Nas nece, pa nece... Jucer se malenoj pogorsalo disanje pa smo zavrsile u bolnici. Ima bronhiolitis i blagu upalu pluca. Uveli joj sumamed odmah jucer, mora ga 5 dana primat i toliko smo najmanje tu. Na zalost, druga ce sad biti skroz na adaptiranom i to mi je bas grozno... Uz to sto nisam s njom 😥

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 06:43

Joj petra uzasno mi je zao :( Bas sam se pitala gdje si... Nazalost i mi smo prošli upalu pluca pa znam.kako je. Istovremeno je primao Sumamed, Gentamicin i Azitromicin. Nakon toga jos Cefaleksin, lijek za disanje i Maxitrol. I sve je u redu. Plus ona je curka a curke se jako brzo oporavljaju. Znam da brines za drugu,ali vjerujem da ce sve biti dobro s tatom i klincima. Drzite se ekipa❤

13. Ožujak 2020. 07:06

Uf Petra drzite se! A Lavice kad procitsm i ovaj tvoj popis lijekova nije to bas samo tak.
    Nego sta se koronr tice, treba izbjegavati zstvorene prostore sa puno ljudi no tako der treba i setati na otvorenom gdje nisu guzve. To isto pomaze u jacanju organizma da se bori protiv virusa. Jucer sam bas isla u trgovinu a kad tamo sve puno ljudi s klincima. Ne znam zasto ljudi ne znaju kud drugdje s djecom osim u trgovine. Kad je par tamo, sigurno je jedan mogao ostst s djetetom vani.

Lavica27
    13. Ožujak 2020. 07:47

LoSa84

Uf Petra drzite se! A Lavice kad procitsm i ovaj tvoj popis lijekova nije to bas samo tak.
    Nego sta se koronr tice, treba izbjegavati zstvorene prostore sa puno ljudi no tako der treba i setati na otvorenom gdje nisu guzve. To isto pomaze u jacanju organizma da se bori protiv virusa. Jucer sam bas isla u trgovinu a kad tamo sve puno ljudi s klincima. Ne znam zasto ljudi ne znaju kud drugdje s djecom osim u trgovine. Kad je par tamo, sigurno je jedan mogao ostst s djetetom vani.

Svjesna sam.ja da nije to bas sam tak, ali ako moras birati izmedju dva zla, biras ono manje.

mrgud_zg
    13. Ožujak 2020. 08:01

Cure hvala vam puno na savjetima. Na kraju sam otkazala savjetovanje, zenska je bila puna razumijevanja tak da mi je manje bed. 
    A slazem se s loshom. Fakat ne znam zakaj ljudi navlace bebe po ducanima. Bas sam za vikend bila s mm u pohodu trebalo nam je svasta, i tipa on je otiso u kaufland a mali i ja smo setali vani, onda sam ja otisla obavit kaj sam trebala dok je on s njim setao. A vidla sam bas dosta ljudi s bebama, svi se opskrbljuju za smak svijeta a onda vode mini bebace u takve dicane..
    Petra jako mi je zao sto su vas opet nedace zadesile. Drzim fige da sto prije budete dobro 🤞
    Kod nas u domu zdravlja je su zdrava djeca (cijepljenje, kontole) od 7:30-9:00, i mi uvijek dodemo prvi pa minimalno vremena provedemo u zgradi..
    Piba umrla sam od smijeha na opis 😂 kako god da ide bitno da ide 💪 moj jucer cijeli dan i jutros jeo, al svaki drugi put je borba. Uglavnom pocne plakat jedno 2-3 minute i onda jede normalno, uz povremene varke dudom, al sve mi je to prihvatljivo dok nije vristanje. Valjda izrazava neki protest, apsolutno ne kuzim u cemu je stvar al dok ovak ide dobro je 🤞🙊

mrgud_zg
    13. Ožujak 2020. 08:04

Mare ipak si dala cepic. Jeste isli setat na kraju? Jel danas skroz bez temp? Ja se uzasavam tog davanja cepica, nadam se da dugo nece bit potrebe 🙊😬

13. Ožujak 2020. 08:30

mrgud_zg

Mareipak si dala cepic. Jeste isli setat na kraju? Jel danas skroz bez temp? Ja se uzasavam tog davanja cepica, nadam se da dugo nece bit potrebe 🙊😬

I ja se grozim čepica 

Anchy_001
    13. Ožujak 2020. 08:50

Jutro cure! Jel sad zadnjih par dana puni mjesec ili je ovo taj famozni skok s 3 mj? Mali mi se budi svaka 2 sata preko noci i pokusavam ga zavarat s dudom da se smiri i nema sanse i onda ga krenem hranit i zaspi za 5 minuta. Preko dana bi isto samo jeo ili vristao. S lijeve jedva da oce jest, kao da mu se gadi jer isto vristi i jednostavno ne zeli i onda mu dam desnu i jede normalno. Uopce mi to nije jasno 🤷‍♀️ i sad mi je napravio ragade po desnoj jer ju navlaci svaka 2 sata 😪 mm je na terenu i jedva cekam da se danas vrati da predahnem malo s tim vristanjem 😅
    I ja kod njega prijavljujem trpanje rukica u usta, a zvecke gleda i zna slucajno malo pozvonit s njima i to je to
    Vidjela sam da ste vec pisale za kakace, al kaj koristite za skidanje mrlja od toga? Jer on ima dosta tekuce i to kad procuri sve po svuda ne mogu oprat s nekih hlaca makar ih odma i namocim i malo poperem, a zao mi je da si svu robicu zasere tak 😅
    Lakse mi je kad vidim da se borimo s istim problemima 😊 ovaj forum mi je ko nocna literatura kad ga hranim 😂

Grizli
    13. Ožujak 2020. 09:24

PetraB jebemu misa. Bas mi je zao. Nadam se da ce biti bolje uskoro malena da se bar ne mucite po bolnicama sada. Znam da ti je tesko zbog curke koja je ostala doma i sto ce biti samo na AD, al malenojnu bolnici trenutno vise treba tvoje mlijeko pa pokusaj ne osjecat se lose zbog svega. Bit ce one obje super misice male. Bas mi te zao jos kad znam da nemas suport neki sa strane osim lude svekrve. Rado bi ti pomogla al ne znam kako evo pa ako imas ideju kako ti mogu pomoć al zaista pomoc ne samo piskaranjem na forumu slobodno reci.
    Sad si malo mislim pa ja ni ne znam kako bi stavila cepic bebi. 🤔 
    Mi imali ok noc, al vec vidim da ce dan biti losije od jučerašnjeg. Vani ruzno vrijeme pa je ona odmah nervozna. 

DeeDee
    13. Ožujak 2020. 09:27

Petra sretno.
    Mikio tako i ja razmišljam da, do pred par dana mi je bilo kao šta su svi zabrijali, gripa kao gripa, ali sad već ne znam šta da mislim.. tu kod nas otkazuju sve redom, najvjerojatnije će i škole zatvoriti, upućen je prijedlog..
    .
    Mi imale super noć do hranjenja u 5, onda više nije htjela spavat, stalno nešto, onda je meni nakon ohoho vremena procurilo mlijeko po krevetu pa sam ležala u lokvi, pop.sam. Išla izdojit do kraja, u međuvremenu se ona razbudila skroz, plakanje, stenjanje, sve po ps-u, išla je presvući opet i nahranit, očito je nije to mučilo jer je pelena bila jedva popišana,a pojela je 30 i više nije htjela 😑 opet smješkanje i super volja dok je ne vratim u krevet, prasica
    Onda sam je vratila u krevetić i upalila joj fen/usisavač/nešto (kako mi svemir vraća, dok sam živjela s mojima nikad nisam htjela usisavati jer kao iritantan zvuk, evo mi ga sad od 0-24), u međuvremenu dečko išao radit pa sam se prebacila na suhu stranu kreveta. Za sad spava uz pokoji početak plača saniran dudom, idem popit kavu da shvatim kako se zovem pa ćemo dalje 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.