ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    12. Ožujak 2020. 21:50

mrgud_zg

Ja bij sutra trebala ic na fo savjetovanje koje je i domu zdravlja i sad gledam ove vijesti o koroni i vose nisam pametna. Kao nijs me strah a onda opet je. Kaj bi vi napravile?

Ako bas zelis ici..onda maska i ne diraj nista okolo šŸ™‚ ja se tjesim sto se kod nas nije jos toliko prosirilo al vidim da opca panika lagano krece.Ā 
    Isla se naruciti ko gin na kontrolu i sestra tamo radi u rukavicama...
    Btw narucila me 20.4. posto mi pase samo kasno poslijepodne...ne moram ni reci da se muz nije odusevio 🤣🤣

• mom12
    12. Ožujak 2020. 21:51

Moja trpa ruke u usta..vecod prvog dana je uhvatila prst u usta..nadam se da nece ostat ta navika..al nije svjena ruku inace...cak ih niti ne gleda..ja sam mislila da ce ih razgledavat kao u cudu..a i ne hvata nista...mislim slucajno uhvati nesto i dudu ona uhvati i izgleda kao da je drzi i za glavu se drzišŸ˜…šŸ˜…...al to jos nije ono zapravo....a kako bi dijete sjedilo sa 3 mj...mos ga ti postavit al jadno bi se polomilo....a i ne treba usporeduvat djecu...neko ce prije prohodat neko propricat a neko dobit zubice...sad da mi previse odskace zabrinila bi se...moja je pocela nedavno gugutat a ja citam npr vasa odavno to rade ...vazno mi je samo da krene kad je spremno...

• mom12
    12. Ožujak 2020. 21:54

Ja sam freskopad iskoristila jedan par stavila 2 3 puta po 10 min ja mislim...moja od uha jucer nije bas jela ono obrok 50 60 ml al zato danas ajme meni..pojede me zivu sve sta joj dode...ili je skok ili je prigladnila....

mrgud_zg
    12. Ožujak 2020. 22:20

Moj jos ne kuzi ruke. Tj vec neko vrijeme lamace sve u 16, zadnjih par dana izgleda ko da namjerno udara igracku jer ta nekak zvoni, al i dalje ne mislim da je to svjesno. Prije bi rekla da mu je ta igracka u njihaljki zanimljiva jer mu ja pokazem da zvecka pa se on razmase u tom smjeru 😁. A ruke obje gura u usta i cucla palac. I jedino sto mislim da radi svjesno je da rukom izbaci dudu iz usta. To ne kizim kak moze al to radi stalno i nije slucajno. I imam dojam da je zadnja 2 dana poceo puno vise pricat. Gleda te igracke i guguce sve u 16. Do neki dan je to bilo povremeno
    Po nicem ne vidim da je napredan šŸ™ˆšŸ˜‚ al citajuci vase, vidim da prati normalnu 😁
    Necu ga puno hvalit al danas nam je bio super dan. Cak je u dva navrata i spavao. S cicanjem je i dalje na pol borba, sad navecer jeo ko veliki

Lavica27
    12. Ožujak 2020. 22:56

mrgud_zg

Ja bij sutra trebala ic na fo savjetovanje koje je i domu zdravlja i sad gledam ove vijesti o koroni i vose nisam pametna. Kao nijs me strah a onda opet je. Kaj bi vi napravile?

Mrgud,nisam sklona panici i kolektivnoj histeriji,ali se drzim uputa.na mom domu zdravlja stoji obavijest da se dolazi u DZ iskljucivo ako je neodgodivo i hitna stanja, ti procjeni da li ti je hitno... znam da si na rubu zivaca al nije ti za silu da navuces neŔto. Ja sam jutros isla s malim na bris grla i nosa,muz je stajao s njim vani,ja sam se javila u redu da znaju koja sam i kad smo dosli na red nazvala sam muza da udjemo i izadjemo doslovce. 

• piba7
    12. Ožujak 2020. 22:57

Mrgud nisam sigurna da ce ti otkriti neku znanstvenu fantastiku u domu zdravlja i da ce ti puno pomoći, očito su neka djeca takva..
    Moja danas opet nije htjela na cicu, pa smo isprobale novi položaj u kojem je jela. Polegla sam ju na krevet i nagnula se nad nju i tak joj uvalila cicu. I onda smo se tako hranile cijeli dan. Osim sto me leda ubijaju, osjecam se ko prava kravica.

12. Ožujak 2020. 23:25

Ja nisam panicar nit se bojim korone no ne hodam bez velike sileĀ  po zdravstvenim ustanovama, shoping centrima i zatvorenim kaficima.Ā 
    Sto se razvoja bebe tice, vecina roditelja ima zelju da je njihovo dijete napredno te se nekad djecu forsira da rade stvari za koje nisu zrela. Normalno je da razvoj ide postepeno i da on nije ujednacen kod svih beba... To najbolje znaju npr. msme blizanaca.

• Zarica
    13. Ožujak 2020. 00:55

Mi cemo doma sad par dana biti da vidimo di ovo vodi. Mislim da ce za dan dva bit opsadno stanje. Muz radi od doma do daljnjega prema naputku iz firme. Bar ce napokon bit doma hehe.
    Mrgud, ako zbilja zelis ici nazovi ih tamo pa vidi s njima. Mozda ni nece biti tecaja ako se u dom ide samo kod neodgodivih stvari (ja na tvom mjestu nebi isla).
    Moj isto ne kuzi rukice, ali isto ima jednu visecu zvecku kod koje se cini kao da ju namjerno lupa mada vjerojatno jos nije. Htjela sam nesto jos rec al zaboravila od umora. Idem corit, laka vam noc!

Grizli
    13. Ožujak 2020. 02:21

Nocna pozz...
    Nasmijala ste me sa nadobudnim mamama i sve mogućim bebama. Moja za sad uhvati samo jednu igracku koja je zvecka u obliku kruga sa rupama po sebi, al mislim da to vise nesvjesno radi jer i kad ju ulovi privuce ju ustima i gura jezik u te rupe. šŸ¤·ā€ā™€ļø Ostale dozivljava zvecke i one plisance koji zvoncaju, dok obicne plisance ne sljivi ni 2 posto. Slonica recino bas gleda i okrece glavu za njime kad ga upalim steta da pjesmica kratko traje.Ā 
    I ovo sa guranjem ruke paralelno kad i dude isto radi za sad jos nije pocela dok sisa. Al redovito dok sisa nabaci osmijeh kao pa fino mlijeko curi meni do gaca po trbuhu.
    Skoljka nadam se da si bolje.

MaRe
    13. Ožujak 2020. 05:54

Dobro jutro šŸ™‚
    Mi smo imali mirnu noc..malo je imao povisenu temp prije spavanja ali sam mu stavila čepić pa je spala.
    Probudio se u 1 i 4 sisati i nastavio dalje spavati. Sad ga čujem di roka u kreveticu,bit ce puna pelena 🤣🤣
    Danas smo dva mjeseca 🄰🄰🄰 pa di je to vec proÅ”lo šŸ¤”
    Sretan nam petak 13. i da imamo miran dan šŸ˜‰

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.