ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    12. Ožujak 2020. 18:13

skoljka

skoljka

Cure pomagajte, desna sisa mi se upalila, boli da mi se place.
    Znaci utros je maki cicao oko 7 na nju, oko pol deset na lijevu, pa je trebao na nju oko 12, medjutim ja zaboravila na koju je i dala mu lijevu. Oko 2 osjetim da je natekla, tvrdja i curi mlijeko, kad se probudio dam mu nju, posisao, nakon toga krenula lagano bol, sad vec boli za izluditi.
    Jel jos nekoj tako bilo, i sta ste radile. Opet kad je sad sisao lijevu ja sam mu malo i desnu ponudila, i stavila sam kupus bar na sat vremena da mi malo hladi, i ruka me boli od sise.

Najnovije da sam se pocela tresti, uzas mi je hladno, izmjerim temp 37.8 🤷🏻‍♀️, zamotala sam se sa dvije deke u hudici sa kapom na glavi, popila sam brufen i caj..
    .
    Plsss odgovorite mi, ako neka zna kako rijesiti ovo, ovo je uzas kako boli.

Neda mi da zalijepim link. Guglaj zastoj-mlijeka-i-upala-dojke-mastitis, Rodina stranica, detaljno opisuje kako si pomoći

Nadam se da Ce ti pomoći i da Ce brzo proći 🙁
    Sretno 🤞

[/url

• mom12
    12. Ožujak 2020. 18:13

E da i topli tus pa se pod tusem masirat...

DeeDee
    12. Ožujak 2020. 18:31

Oprosti taman mi je bila na cici pa nisam mogla
     tipkat . Znači,  neposredno prije podoja vrući oblozi i/ili što topliji tuš i masaža otvorenim dlanom od vrha dojke prema bradavici, davat bebi što više tu cicu da izvuče sve što ima, nakon podoja hladni oblozi i kupus. Tri puta na dan brufen. To ovako laički za prvu pomoć. Znam da se i antibiotici dobivaju za mastitis ako potraje i ako je bakterijski

[/url

Angelly
    12. Ožujak 2020. 18:41

Simbalija

Zarica

Mikio i Simbalijato mi vec zvuci ko nas mali gnjavator:) Ja bila ujutro u setnji i sad popodne me isto ledja oprala al bilo mi zao opet ne izac kad je tak toplo. I ponovno sam otkrila knjigu sad kad mali spava u setnjama. Bas mi je gust pit kavu i citat dok on cori. Doma nema sanse, nedaj Boze da se malo zabavim budi se odmah s placem:) Sva sreca da nam je urodjeno obozavati ih kolko god nas izmaraju 🤗

Ja isto mogu čitati samo u šetnji 🙈
    Nego je vaše bebe primaju igračke? Ali baš svjesno da uzmu zvečkicu ili nešto? Moja uopće nije zainteresirana kao da još nije otkrila da ruke služe za još nešto osim za papanje 🤷🏻‍♀️

Ja miiiislim da je moj poceo malo to kuzit al ne jos pretjerano 😅

skoljka
    12. Ožujak 2020. 19:09

DeeDee

Oprosti taman mi je bila na cici pa nisam mogla
    tipkat . Znači, neposredno prije podoja vrući oblozi i/ili što topliji tuš i masaža otvorenim dlanom od vrha dojke prema bradavici, davat bebi što više tu cicu da izvuče sve što ima, nakon podoja hladni oblozi i kupus. Tri puta na dan brufen. To ovako laički za prvu pomoć. Znam da se i antibiotici dobivaju za mastitis ako potraje i ako je bakterijski

Hvala ti puno, pocela me malo popustT valda od brufena i i godilo mi vruc oblog, temp porasla na 39.1. Stavila na noge oblog od rakije, vrti mi se pa nemogu do tusa, stavila sam vrel rucnik i dobro omotala, onda izmasirala koliko sam mogla od boli i sad mali doji. Evo patronazna veli da sam sve dobronapravila, jos izmedju brufena uvesti lupocet

12. Ožujak 2020. 19:19

Simbalija

Zarica

Mikio i Simbalijato mi vec zvuci ko nas mali gnjavator:) Ja bila ujutro u setnji i sad popodne me isto ledja oprala al bilo mi zao opet ne izac kad je tak toplo. I ponovno sam otkrila knjigu sad kad mali spava u setnjama. Bas mi je gust pit kavu i citat dok on cori. Doma nema sanse, nedaj Boze da se malo zabavim budi se odmah s placem:) Sva sreca da nam je urodjeno obozavati ih kolko god nas izmaraju 🤗

Nego je vaše bebe primaju igračke? Ali baš svjesno da uzmu zvečkicu ili nešto? Moja uopće nije zainteresirana kao da još nije otkrila da ruke služe za još nešto osim za papanje 🤷🏻‍♀️

To bebe pocinju sa 4 mjeseca...

Lavica27
    12. Ožujak 2020. 20:06

LoSa84

Simbalija

Zarica

To bebe pocinju sa 4 mjeseca…

Taman sam to htjela napisat,svakako nakon 3 mjeseca. Kud ste pozurile😁
    Skoljka oorosti tek sad vidim al vrijedna DeeDee je i meni dala ovaj savjet i spasilo me temperature. Kako je sada?

DeeDee
    12. Ožujak 2020. 20:37

Ovo moje čudo valjda nanjušila da je hvalim po forumu.. od jedno 15 plače, a od 17 vrišti, grči se i ostaje bez zraka od urlanja, susjedi su do sad vec vjerojatno zaključili da joj skidam kožu..🤦
    Stalno bi jela, a tri puta mi se danas pobljucala i to dosta, sta bas i nije njen običaj. Jednom za vrijeme cicanja 🤔 i to cica, počne povraćati, ja je mičem, ona urla i pokušava nazad na cicu 🤦
    Par eksplozivnih kakica i puuuuuuuno prđenja.. smirio ju tata napokon kad je došao doma, uz pomoć fena i nošenja i bočice, doduše pojela je 40 i onesvjestila se. 
    Ja se ne mogu odlučiti da li me više boli glava, kičma ili koljeno. Uvalila sam se u kadu i pravim se nevešta 😅😅
    Ali imam mobitel i izdajalicu sa sobom, da ne bi bila preopuštena atmosfera 

[/url

Simbalija
    12. Ožujak 2020. 20:56

Lavica27

LoSa84

Simbalija

Zarica

To bebe pocinju sa 4 mjeseca…

Taman sam to htjela napisat,svakako nakon 3 mjeseca. Kud ste pozurile😁
    Skoljka oorosti tek sad vidim al vrijedna DeeDee je i meni dala ovaj savjet i spasilo me temperature. Kako je sada?

Uh onda dobro, ne znam vidim po facebook grupama da neke mame tvrde da to rade i ranije pa su me zbedirale 🙈 ali njihove se i okreću na trbuh i svašta nešto nama nedostižno trenutno 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    12. Ožujak 2020. 20:59

DeeDee

Ovo moje čudo valjda nanjušila da je hvalim po forumu.. od jedno 15 plače, a od 17 vrišti, grči se i ostaje bez zraka od urlanja, susjedi su do sad vec vjerojatno zaključili da joj skidam kožu..🤦
    Stalno bi jela, a tri puta mi se danas pobljucala i to dosta, sta bas i nije njen običaj. Jednom za vrijeme cicanja 🤔 i to cica, počne povraćati, ja je mičem, ona urla i pokušava nazad na cicu 🤦
    Par eksplozivnih kakica i puuuuuuuno prđenja.. smirio ju tata napokon kad je došao doma, uz pomoć fena i nošenja i bočice, doduše pojela je 40 i onesvjestila se.
    Ja se ne mogu odlučiti da li me više boli glava, kičma ili koljeno. Uvalila sam se u kadu i pravim se nevešta 😅😅
    Ali imam mobitel i izdajalicu sa sobom, da ne bi bila preopuštena atmosfera

Da nije onaj bjesomučni skok sa 6 tjedana? Meni je taj tako nekako izgledao i baš me frka od ovog sa 3 mjeseca..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.