ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    12. Ožujak 2020. 15:46

Macutica

Zarica

Pa jel vama bebe ne placu nekad od dosade ili slicno? Pa moj mali bas zna plakat ako ga ne animiram. Nakon jela je obicno miran i zadovoljan neko vrijeme. Nekad pol sata, nekad sat i pol, ali takodjer moram biti blizu njega. Al obicno u nekom trenu uvijek udari u plac. Nekad ga kad to krene smiruje samo nosanje sto ne zelim radit pa mi place u krilu.

Kad se igramo i to bude on sretan, al imam i za obavit stvari u danu, rucak, sudje, ves. To je borba. Cini mi se da vama svima to glatko prolazi 🙈

Mislim da je moja to pocela raditi, cak sam vidjela kako izbija dudu samo da joj dodjem opet dati, mudrica.. Al ne dizem ju na ruke onda, smiri se nakon par pokusaja obmane..

I moj isto...prvo kao zakmeci i saceka malo da vidi hocu li skociti 😆 to navečer kad idemo spavati i onda ak ne skocim odmah ne zaplace nego usuti i zaspi. 
    Tko kaze da ih ne možemo razmaziti 😁 al neka,samo sad su tako maleni a sve ostalo moze čekati 🙂
    Nedavno je mislim Red rekla da sad samo gleda sta bi mu kupila..tak i ja...uopce ne mislim vise sta meni treba (a nista mi ne stoji od prije trudnoce🙈) nego samo sta bi njemu. 
    .
    Sad spava od cijepljenja a mi cekamo moje da ga dodu pricuvati pa mu idem kupiti vrecu i pidzamice.

• Zarica
    12. Ožujak 2020. 15:47

Mikio i Simbalija to mi vec zvuci ko nas mali gnjavator:) Ja bila ujutro u setnji i sad popodne me isto ledja oprala al bilo mi zao opet ne izac kad je tak toplo. I ponovno sam otkrila knjigu sad kad mali spava u setnjama. Bas mi je gust pit kavu i citat dok on cori. Doma nema sanse, nedaj Boze da se malo zabavim budi se odmah s placem:) Sva sreca da nam je urodjeno obozavati ih kolko god nas izmaraju 🤗

• Zarica
    12. Ožujak 2020. 15:51

Haha, ja bi mu isto svasta kupila al nema nis smisla, za sve je premali, a i ne znam iskreno di bi vise potrpala stvari u stan. Znaci opsadno stanje, dva babygyma, dijelovi kolica, njihaljka, bouncer i stajossvene posvuda po stanu. Skacemo ko zabe po sobi😛 

• Zarica
    12. Ožujak 2020. 16:00

Nasla sam nes zanimljivo u vezi toga kada beba place za hranom pa mu das cicu pa malo posise al onda nastavi ipak plakati. Znam da je nedavno to nekoga mucilo, mozda pomogne :P Nadam se da je uspio attach slike:)

skoljka
    12. Ožujak 2020. 17:18

Cure pomagajte, desna sisa mi se upalila, boli da mi se place.
    Znaci utros je maki cicao oko 7 na nju, oko pol deset na lijevu, pa je trebao na nju oko 12, medjutim ja zaboravila na koju je i dala mu lijevu. Oko 2 osjetim da je natekla, tvrdja i curi mlijeko, kad se probudio dam mu nju, posisao, nakon toga krenula lagano bol, sad vec boli za izluditi. 
    Jel jos nekoj tako bilo, i sta ste radile. Opet kad je sad sisao lijevu ja sam mu malo i desnu ponudila, i stavila sam kupus bar na sat vremena da mi malo hladi, i ruka me boli od sise. 

Grizli
    12. Ožujak 2020. 17:31

Dakle postala sam bas zlocesta... Pustila mm i malu doma i otisla do Lidla. Dakle trgovina opustosena a ja trebala krumpir i mrkvu. Onda odem u Plodine i ekipa se cerupa oko krumpira mladog. Mrkve nema. Ok odlucim ipak da cu krumpir uzet, al mi se ne da gurat. Poucena iskustvom od jucer stane iza njih i pocnem se nakasljavat. I volia dosla ja do krumpira. Samo jedna bakica ostala krcat si krumpire, iskreno mislim da je tetica nagluha. 😁 Kupila fino sve sta mi trebalo idem prema blagajni i pusti me preko reda lik koji je tamo se cerupao za krumpire. Dakle zene ako morate po spezu samo se nakasljite i osigurajte si brzo kupovinu i izbjegavanje reda. Hehehe...
    Koja je rekla za dm... Ne samo da pelena nije bilo, nego ni wc papira osim onih nekih mirisljavih, sredstva za dezinfekciju, sapuna, ma svega je falilo. Ne kuzim. Meni mm donio iz firme alkohol za dezinfekciju🤣 pa sam pitala dal da to pijem ili ruke perem s time. 

Grizli
    12. Ožujak 2020. 17:32

Skolja srecom nisam imala tih problema osim kvrga na cici al to sam rijesila masiranjem i izdajalicom. Nadam se da ce ti cure koje su prošle ti pomoc. 

Simbalija
    12. Ožujak 2020. 17:53

Zarica

Mikio i Simbalijato mi vec zvuci ko nas mali gnjavator:) Ja bila ujutro u setnji i sad popodne me isto ledja oprala al bilo mi zao opet ne izac kad je tak toplo. I ponovno sam otkrila knjigu sad kad mali spava u setnjama. Bas mi je gust pit kavu i citat dok on cori. Doma nema sanse, nedaj Boze da se malo zabavim budi se odmah s placem:) Sva sreca da nam je urodjeno obozavati ih kolko god nas izmaraju 🤗

Ja isto mogu čitati samo u šetnji 🙈
    Nego je vaše bebe primaju igračke? Ali baš svjesno da uzmu zvečkicu ili nešto? Moja uopće nije zainteresirana kao da još nije otkrila da ruke služe za još nešto osim za papanje 🤷🏻‍♀️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

skoljka
    12. Ožujak 2020. 18:03

skoljka

Cure pomagajte, desna sisa mi se upalila, boli da mi se place.
    Znaci utros je maki cicao oko 7 na nju, oko pol deset na lijevu, pa je trebao na nju oko 12, medjutim ja zaboravila na koju je i dala mu lijevu. Oko 2 osjetim da je natekla, tvrdja i curi mlijeko, kad se probudio dam mu nju, posisao, nakon toga krenula lagano bol, sad vec boli za izluditi.
    Jel jos nekoj tako bilo, i sta ste radile. Opet kad je sad sisao lijevu ja sam mu malo i desnu ponudila, i stavila sam kupus bar na sat vremena da mi malo hladi, i ruka me boli od sise.

Najnovije da sam se pocela tresti, uzas mi je hladno, izmjerim temp 37.8 🤷🏻‍♀️, zamotala sam se sa dvije deke u hudici sa kapom na glavi, popila sam brufen i caj.. 

Plsss odgovorite mi, ako neka zna kako rijesiti ovo, ovo je uzas kako boli. 

• mom12
    12. Ožujak 2020. 18:10

Nisam imala to...al cure su spominajle brufen..masazu i izdajalicu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.