cure iz zagreba, vezano za ovu novčanu pomoć od grada. vidim po novom da se moze ispunit online.. pa ako netko nije znao eto informacija. neda mi zaljepit link. ugl zagreb. hr / e-bebe
Mi smo napravili online prijavu, jos se natezem s njima jer mi je vise od mjesec dana proslo od prijave i sve je predano i oznaceno da je u obradi, pa me zaj... da nisam nesto predala, a ne odgovaraju konkretno na mail niti na telefon, samo prebacuju. Luda sam vec. Jos je jedna cura tu napisala da je proslo 2 mjeseca kod nje, nekome je islo odmah 🙄
Jutro cure.
Samojed hvala Bogu da ste doma,uzivajte sada❤
Tockice bravo! Meni je zao sto nismo oduvijek samo na mojem mlijeku al nek je to najgore...
Mala je imala poludnevnu temp, cak ni ne kaslje. Bila je dva dana doma poslala je u vrtic danas jer jr kaoticno. Vikend je za 2 dana pa cemo vidjet kako dalje.
Maleni kao da ima manje slajma al zato kaslje (reflux + slajm) nenormalno iza obroka.. i tad gubi zrak ono,bas mi ga zao bude. Muz i za smo se pitali kad ce vise ozdraviti pravo da svi uzivamo. Pedica me oprala sta ga vodimo u klaicevu na taj test soli u ovo doba,ja joj kažem pa rekli nam na rebru imat rezultat prije kontrole krajem mjesecs. Kao pa nek se postavimo ipak smo mi roditelji a ai ako ima tu bolesz nista nam ne znaci saznali danas ili za 2mjeseca. Lako njoj mlatit kad joj ne visi iznad glave smrtonosna bolest. Raspigala me jako.
Sto sentice spavanja, obicno se budi oko 1 pa 4-5 ujutro al nocas smo svi odvalili do 4 i cice su ki bile kao kamen, curile,budila sam ga. Da i moji podoji traju krace sad kad kazete,al da trazi jest,trazi i dalje.
Mikio vjeruj mi 90% beba ti se budi svaka 3-4 sata,ovih cjelonocnih je svega 10% i nek te to ne opterecuje. Sto se tive rutine ni zo me ne opterećuje jer ovisi jel seka doma ili nije. Uglavnom budjenje oko 8,klopa, nekad ujutro izadjem van jer zaspi odnah a nekad to iskoristim pa skuham,opeglam i ostalo. Nakon rucka idemo van do cca 4,spava vani uvijek. Pa dodje seka pa jede mali i opet svi u sernju do 6. OKO 7 kupanje,dojenje plus AD i zaspi oko 9.
P.s. vagala nas jutros, 600gr u 3 tjedna i nesto sitno,racunam da ce kroz 10 dana do 2.mjesega doci do 800gr,to mi je prihvatljiv dobitak na kilazi. Dodajem mu 150-200ml AD u danu.
Zaboravila sam pitat pedicu koliko ide Oleovit kapljica? Jedna ili dvi?
url=https://lilypie.com]
Jednom dnevno, otprilike u isto vrijeme, dvije kapi
[/url
Ovo da ce se budit u isto vrijeme bez obzira kad ga stavis je kod nas istina...evo jucer je zaspo oko pola 8 i spavao do pola 1 a i da ga u 10 stavim opet je oko 1 budan...i tako je od prvog dana.
.
Mi obavili cijepljenje, teze meni palo nego njemu..siroce sad spava. Jeste isle u setnju taj dan kad ste se cijepili? Isli bi kasnije kad se probudi ako bude sve ok da malo zraka i sunca uhvati.
.
Dobio je 1050 i 4 cm (mozda i koji cm vise,nije htio do kraja nogu pruziti). Sad smo na 5150 i 59.
Nama rekla kap dnevno, valjda jer ide lijepo vrijeme pa ce vitD dobivati vani 😉
Bravo Mare 💪.
Mi nismo taj dan isli i setnju jer je on popodne bas imao napadaje plakanja. Jako ga je to sve istresiralo, 3 puta se pokakao kod doktora taj dan od stresa. A poslje plakanja je spavao pa ga nisam onda htjela dirat
Al ako ti bude bez reakcije zasto nebi isla van
Ja razmisljam sutra ic na to savjetovanje o dojenju prvi put sama s njim autom. Nema me tko odvest a stvarno mi nije bas blizu a nebi na tramvaj. Malo me strah 😬. Kak ste Po tom pitanju?
Zarica evo izvještaj
U 2 tj dobio kilu
Bio 4400 dns 5400 🙈
Mrcina moja mala❤️
Joj olakšanje mi kad cujem da i vaši ne spavaju bas puno
😂
Sortiraj odgovore
Najstariji