Samojed superrrr
Lavice nek brzo svi ozdrave
Mi evo dobili kg na mom mlijekecu i narasli smo fino.💙
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mi smo do sad max 6 i pol sati uspjeli odvalit po noci. Al bude obicno 4 do 5 sigurno. Mozda bi samo trebali svaki dan u isto vrijeme. Takodjer kuzi razliku dan noc i svoj krevetic, al mozda bi mogli bar isto vrijeme spavanja. Negdje sam citala da je to oko 19, 20 i da ce se beba uvijek probuditi u isto vrijeme ujutro bez obzira kad je stavis spavat, al to mi se nekak cini prerano.
Sto se tice hranjenja definitivno manje trazi nego sto je bilo prije. I brze traje podoji. Po noci je to sve nesto malo i brzo, po danu bude otprilike svaka 3 sata. Al mi smo kad se rodio samo dojili po cijele dane kak je bio jako malecki
Bravo za sve bebace koji super rastu! 💪 i za mame naravno 😉
Ja cu vsm cure samo rec ds ocito niste dosta umorne kad jos tolko zujite u krevetu nakon kaj bebe zaspu 😂 meni se desi da legnem tipkam poruku i na pol recenice zaspem. 😂 frendica mi zivi na drugom kraju svijeta pa se dopisujem s njom po noci i to mi se refovito dogodi 🙈
Mikio kaj tvoja ne place kad je gladna? Moj stvarno nije neka placljiva beba, uz povremene vecernje nervoze. Al kad zaplace svakih par sati to je glad.
Losha predobar ti je raspored svaka cast.
Moj je do prije 2 tj prije neg je poceo prvi strajk dojenja spavao po 4-5 sati u komadu po noci. Nakon strajka nam se sve zbrckalo. Al ja nebi rekla da on spava 6 sati po danu. Npr jucer mi je bio budan i u setnji i negodovao 🙄 al ok mozda juzina
moj se budi noću svaka 3 sata za klopu i onda nakon jela treba nekih 10-15 min da opet zaspi, plače i buni se i on je meni super spavač, ja prezadovoljna- onda znate kakvo su mi ovo prvo dvoje bili. kad sam pokušala uvesti rutinu sve se smrdalo, tako da dosta pustim njega da diktira jer npr. već tri dana ga je trbuh mučio po danu i slabo je spavao i onda mu se dogodi da premoren odrapi jučer od 16-19 pa bude budan do do pola 10 navečer.
[iimg]
mikio ni moj vise ne trazi jesti... moram mu ponudit i onda pojede. Inace sumljam da bi ista jeo Orije je vristati znao kad bi bio gladan.
I da... ja ga hranim sad svaki dan tocno u isto vrijeme. Barem se trudim...
A ako i zaspi oko 19-20 probudi se oko 21-22 i trazi hranu tako da za nas ne vrijedi dabi do jutra spavao ako ga ranije stavimo.
Pozdrav cure,
Samojed drago mi je sto ste zajedno 😘
Petra svaka ti cast sa curama, sram me pozaliti se na moju 🤭
Moja cura spava u jednodijelnoj pidzamici i ispod bodi kratkih rukava umotana u kornet i blago samo preko nogica pokrivena poplunom, jer se kornet s donje strane otvara kad mlatara, inace mirno spava, samo glava i ruke aktivni za sada..
Kad bude toplije, vreca bez rukava malo tanja je u pripremi..
Prestale su smrdljive kakice litavice, mislim da je od mog jakog let downa, pa sad izdajam i dajem na bocicu i sve se unormalilo, sad je senf. A i izdajem se jer je postala mozda i zbog toga nemoguca na prsima kao sto se nekoliko cura tu pozalilo, izvija se, redovito mi izbije sesirice, vrti glavom, place, ljuti se, zagrcava se, ma koma.. Nisam htjela vise forsati ni nju ni sebe.
Pocela je jace jesti, 60-90ml mog mlijeka i 60ml AD za jedan obrok svaka cca 3h, nocu svaka 4h.
Rutinu imamo, oko 20h ide u pidzamu, jede zadnje između 21h i 22h i spavanac do 2h-3h i onda opet 6h-7h. S vremenom bi i ranije u krevetic..
Po danu sve manje spava, u lezaljci je ili se zabavljamo, a jedno popodnevno spavanje vracam u krevetic da ima naviku kad bude veca.
mikiO pa 5 sati preko dana je zapravo dosta. moj- kad ga ništa ne muči- odspava sat ujutro, dva oko podne i sat popodne
[iimg]
cure iz zagreba, vezano za ovu novčanu pomoć od grada. vidim po novom da se moze ispunit online.. pa ako netko nije znao eto informacija. neda mi zaljepit link. ugl zagreb. hr / e-bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji