Rutinu dnevnu nemamo,svaki dan nam različit...nikako ga dobit da u određeno vrijeme jede. Ako je dobre volje i suti pustim ga da lezi a ja napravim nešto a ako nije onda se zabavljamo i nosamo. Jedino što je u rutini je da ide spavati oko 8,9 navecer i tu nema problema...presvucemo se,jede i stavim ga u krevetic i spava.
Mi se i dalje borimo s cicanjem. Sad smo ga okupali pa je mao vristao pa sam mu na prevaru uvalila cicu. Al to je sve nes na pola bilo, sve si mislim da ce za sat vremena bit gladan 🙄
Nego cure koje isto vode borbe.. kaj radite s izdojenim mlijekom? Ja sam se izdojila u 7 kao pripremu za obrok u 9. To sam ipak uspjela uvalit cicu. I sad to izdojeno bi vani moglo stajat do 6 sati, znaci do cca 1. A tipa jel se moze stavit nakon 2-3 sata vani u friz? Jer ak mi slucajno on odradi duze spavanje (Sto nece al akje da sd onformiram) onda ovo bacam jel da. Koja muka za popizdit 😫
Spomenule ste coronu..meni svekar radi u Italiji tako da smo rekli njemu i svekrvi da nećemo imat kontakta s njima dok ne prođe ovo...on je taman na sjeveru a dolazi vikendom kuci...sad valjda ni neće dolaziti neko vrijeme. I svekrvi na poslu rekli da ne dođe do ponedjeljka radit i da se testira(radi na sudu)..zdrava je al eto ovaj tjedan je doma.
Mi nemamo ni r od rutine. Moje dijete je totalni nespavac. Njemu se svakih par dana zalomi da odspava popodne, al on je veci dio dana bidan. Nekad zaspe nakonm hranjenja na 10 min, doslovno. Bude po pola aata dobre volje u njihaljki sam sa sobom pa tad uglavnom jedem 🙈, a ostatak vremena uglavmom trazi paznju. Mama mi kaze da sam ga vec razmazila. Ne znam.
Mrgud slobodno to stavi u frižider..nece mu nista biti..ja tako nekad znam napraviti. Ako ne bude htio ciku po noci lako to ugrijes. Mi smo se isto borili dns..samo sam izmjenjivala dudu i cicu xD
I jos nije kako..od nedjelje 🙉 sad kad mi napuni pelenu ujutro kod pedijatrice 💩🤪🙈
Mrgud evo i mi se opet svadamo s cicom. Normalno je jela ujutro, pa u podne pa u 2. I nakon toga vristanje na cici, nema sanse nahraniti ju.
Ne razumijem vise sto krivo radim, užasno sam jas a zbog toga, ne mogu više. I večeras je vristeci zaspala, pojela je samo 20ml izdojenog na bocicu i sad čekam da se probudi da ju nahranim.
Vezano uz pohranu, ja se isto vodim time da 6h moze stajati vani, nakon toga stavim u frižider.
Mi se i dalje borimo s cicanjem. Sad smo ga okupali pa je mao vristao pa sam mu na prevaru uvalila cicu. Al to je sve nes na pola bilo, sve si mislim da ce za sat vremena bit gladan 🙄
Nego cure koje isto vode borbe.. kaj radite s izdojenim mlijekom? Ja sam se izdojila u 7 kao pripremu za obrok u 9. To sam ipak uspjela uvalit cicu. I sad to izdojeno bi vani moglo stajat do 6 sati, znaci do cca 1. A tipa jel se moze stavit nakon 2-3 sata vani u friz? Jer ak mi slucajno on odradi duze spavanje (Sto nece al akje da sd onformiram) onda ovo bacam jel da. Koja muka za popizdit 😫
Mozeš slobodno u frizider i nakon 6 sati ako se ne potroši (samo obavezno pomiriši prije, meni se dva puta ukiselilo ali oba puta je bilo ful malo u bočici pa pretpostavljam zato).
Drzim fige da ti odspava i da prestane dramit na cici
[/url
Mi takodjer nemamo rutinu. Dignemo se u 6,7,8 ovisi o malom. On pojede pa ga stavim u bouncer dok radim dorucak (ili mm dok ja jos malo spavam). Muz ode na posao, a mi se krenemo.druzit. ako je dobre volje ostane u bounceru dok ja sudje sredim i objesim ves. Ako nije odemo se igrat s baby gymom. Malo eventualno odspava nakon toga, cca pola sata. Onda budjenje, pa ga probam zabavljati a on u plac odmah ili malo nakon. Opet papanje pa borba da napravim rucak:) Ili place u bounceru ili uspije zaspat. Nakon toga opet red igranja, red placa pa hranjenje. Nakon toga odemo u setnju 2 sata, pa kad se vratimo hranjenje. I uglavnom se tako vrti u krug, malo igra, vjezbice pa plac pa hranjenje.
Kad imam gotov rucak ili narucim onda mi je draze jutarnja setnja pa to sve bude naopako. Danas smo recimo cak dvaput isli kak je super dan.
Uglavnom, cini mi se da je prosjecno zahtjevan mada moj muz kaze mu se cini jako zahtjevan. A sta ja znam, ne moze on bit sam dugo bez da zaplace,stalno ga treba zabavljat. Al takve su valjda sve bebe...
DeeDee meni po app briga o djetetu pise da imamo prosjecno 8 hranjenja - 6 dnevnih i 2 nocna. I ta nocna prvo bude nakon 4-6h, a drugo nakon 4h. Sta bi meni bilo super kad bi ja mogla odmah zaspat nakon sto zavrsi cicat, al meni treba jos bar 1h da zaspem opet.
I nama su dnevna češća. Najduze sisa u 18h onda zna i po 50 min.
Lorena a joj tebi bas jako krvarenje znaci bude ili to sad tek nakon poroda doslo jace? Koliko je tvoj malac kad je vec na 74?
Mom koliko je stara beba? Moja je prije par noći tako pocela vristat i nije se smirila dok joj nisam makla visak robe. Trebalo mi je dok sam skuzila da joj je prevruce i da su joj leđa sva znojna. Sad već 2-3 noci spava samo u bodiju i vreci i nema vise tog vristanja odjednom.
2 mj i 1 tj, 62 dugačak, i 5600 težak.. Mislim da se nama nešto i skupilo u sušilici al bodići su nam sad svi 74 jer 68 mu dužina ne štima. Ja prije nisam skoro ništa krvarila, mogla one male dnevne uloške nosit 🤢
Wow. Moj je 200 g laksi no po duljini isti te sam pred koji dan pocela sa 62, vecina 62 mu je jos veliko. A npr neke hlacice bez stopala i 56 nosi
Sortiraj odgovore
Najstariji