Eto da se malo pojadam
Dns smo jako nervozni i ništa ne spavamo
Samo sisa i bljuckanje u krug
Nadam se da noć biti bolja
Bas je jadan umoran al bori se da zaspe
Bila nam dns jedna posjeta
Kaže mi svekrva da treba tako kad dolaze u kuću gledat bebu prvi put da bi bilo dobro bebi bilo kaj obuc naopačke ( npr. Carapice) . Kažu to dobro protiv nedaj Boze uroka ili da bebi nekad smetaju nepoznate oci.pa se zna uznemirit .Kaj god da to znacilo.
Inače moj mali bas ne podnosi goste
Sav se uznemiri jadan😒😞
Nadam se da ostale imate bolji dan🙃
Pokušavam mu uvalit malo dude makar da malo popusti od sisanja malo pauze da ima. Al neće nema sanse
Nemo se ljutit ali ja ne vjerujem u uroke...i kako bi uopce napake carapice pomogle da tko hoce koga urec....
Ugasila sam grijanje i rashladila sobu…pa cemo vidit kako ce bit…sad je 18 ja mislim…😅
Ja ti u sobi drzim 19 stupnjeva, 20 max. Mala spava u bodiju i tutici i čarapicama, pokrivena s dvije dekice. Točnije do struka je pokrivena jer se u roku dvije minute otkrije, čak i ako tvrdo spava kad je ponovno pokrijem 🤪🤪
[/url
Joj crnokosa, sad si me podsjetila, zaboravila sam podijelit s vama prije nego sam potisnula 😂
Sveki se naljutila na mene jer neću maloj stavit c veni končić oko ruke protiv uroka, tj. je sam se počela smijati 😂😂😂 a stvarno sam mislila da je bacila dobru foru, ali ne, nije bila fora 😂😂😂
[/url
Petra, mom, samojed ajde super vijesti sve 🥳
Lavica nadam se da će brzo biti bolje
[/url
Mi nemamo jos rutinu..mada jedva cekam...nikad mi u isto vrijeme ne jede niti spava...ugl jednom dnevno idemo vani...inace se probudi oko 6 7 jede pa nastavi do 10 11 pa jede pa je budna pa jede oko 2 idemo vani pa vecinom spava pa jede oko 5 6 pa je budna u 9 10 jede pa je budna do 11 12 tada sisa...i zaspe...ugl uspijem sve...sama sam s njom....kad uspijem sredim stan...jednom dnevno jesam samo kad stignem....rucak nekad kuham nekad narucim nekad odemo vani jest...ne zamaram se...danas joj tata spavao jer nije uspio sinoc od nje ja se isla tusirat i nju u lezaljku i sa sobom..bila mirna....ili kad..sam sama nekad se uletim ostusirat 5 min oa posebno kosu...ako i zapalce 2 sekunde nece joj nista bit 😅...danas nisam tila da njega probudi....al vecinom je nadem kako bulji u nesto...ne place....vecimom pokusam napravit nesto kad spava...
Ja sam svome stavila vunu na rukicu..svi je nose pa eto nek je i on ima 😆Negdje na fb je bila lista tih praznovjerja i za nesto se treba premazati 💩..neka mama je komentirala da nam se lako smijati al kad neutjesno place beba da bi sve probao samo da usuti (i istina je😆)
Samojed sad uzivajte doma 😊
.
Ajme meni kako je on sad poceo u snu vikati..skocila sam iz kreveta,srce mi stalo 😟 Dođem i mazim ga a on spava ko top..
.
Ujutro smo kod ped.na cijepljenju i kontroli...vidjet cemo sta smo napravili u mj dana..dal je dobio dovoljno ili cemo pojacati prehranu. Ja jucer i dns s mlijekom na vi..jedva bude 80-100 iz obje xD
Sortiraj odgovore
Najstariji