ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    11. Ožujak 2020. 18:13

Cure da javim moj malac je izaÅ”ao danas iz bolnice osjećam se kao da sam ga danas rodila mžpresretna sam neopisiv osjećajšŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜ sada spava duÅ”a moja
    Mom meni je takvo deranje (plakanje konstantno) bilo alarm tako da ja bi otiŔla doktoru

Lavica27
    11. Ožujak 2020. 18:13

Kod nas isto viroza. Mala nema od jučer temp a sutra moramo s njim na bris grla i nosa za svaki slucaj... on jede normalno... samo sere od nocas non stop...

annika
    11. Ožujak 2020. 18:26

Joj mom kod nas je max 20 u sobi- bodi, pamučna pidžama i poplun ili vreća. Ali za deranje kohe traje par sati a nisu kolike, ja bih odvela pedijatru
    Samojed bas mi je drago. Uzivajte

[iimg]

Lorena94
    11. Ožujak 2020. 18:44

Grizli

Zarica tvome je jucer bilo 9 tjedana ako sam sobeo zapamtila pa mozda ti je to skok šŸ¤”
    Mom a koliko je stupnjeva u sobi i s cime ga pokrijes isto dosta ovisi.
    Damnarexx mislis oziljak od carskog zaboravila sam kako si rodila. Za oziljke je meni osobno (a imam ih hvala ti boze miljon) najbolje mjesec dana bepanthen i nakon toga sa contratubex kremicom mazat.
    Lorena a velik malac znaci. šŸ‘ Al bas cudno da ako je 62 mu treba vec 74. To od c&a brojevi ili koje marke? Uf a za krvarenja mozda da se konzultiras sa gin ako je bas jako.

Ajooj, od svakud imamo, Pepco i iz Australije smo najviÅ”e dobili, i većinu od tetkinih klinaca pa je vjerojatno suÅ”ilica napravila svoje 😁
    Samojed sad ćete uživati! :)Ā 

• mom12
    11. Ožujak 2020. 19:16

Samojed bas mi je drago...valjda niste uspile procitat al bili smo kod dr uho je boli..nije upala al slajm se spustio malo kraj uha i iziritirano joj je...samo lijevo...

Grizli
    11. Ožujak 2020. 19:29

MomĀ to je zbilja mozda previse na bebi stavri bi ja rekla. Nama je 21 u sobi i samo je u vreci sa bodijem. Probaj nocas ako bude plakao stavit ruku na leđa ili ispod vrata. Mora biti mlaka koza, ne smije biti vruca ni znojna/ljepljiva. Moja kad je bila ljepljiva joj koza je tako vristala.Ā 
    PetraBĀ super da nij3 nista strasno. šŸ¤ž Da ce fino nastaviti jesti i na bicicu da ne morate na pedijatriju.Ā 
    SamojedĀ woohooo... Bas mi je drago da je otpusten. Uzivajte i da ne bude vise problema.Ā 
    LaviceĀ malenoj brz oporavak.Ā 
    Lorena a moguce da se stislo u susilici. Znam da su cure pisale za pepco da su manji brojevi. A ja imam neke carapice i 1 tuticu isto iz australije i vidim da su manje od nasih brojeva. A ja se vise ni ne vodim sa tim brojevima jer to je sve zbrckano.Ā 

DeeDee
    11. Ožujak 2020. 19:41

Grizli

Zarica tvome je jucer bilo 9 tjedana ako sam sobeo zapamtila pa mozda ti je to skok šŸ¤”
    Mom a koliko je stupnjeva u sobi i s cime ga pokrijes isto dosta ovisi.
    Damnarexx mislis oziljak od carskog zaboravila sam kako si rodila. Za oziljke je meni osobno (a imam ih hvala ti boze miljon) najbolje mjesec dana bepanthen i nakon toga sa contratubex kremicom mazat.
    Lorena a velik malac znaci. šŸ‘ Al bas cudno da ako je 62 mu treba vec 74. To od c&a brojevi ili koje marke? Uf a za krvarenja mozda da se konzultiras sa gin ako je bas jako.

Vidis meni je contratubex sjebao sve ožiljke jaaaako. Zadnji nisam mazala ničim i izgleda pet puta bolje

[/url

• mom12
    11. Ožujak 2020. 19:47

Ugasila sam grijanje i rashladila sobu...pa cemo vidit kako ce bit...sad je 18 ja mislim...šŸ˜…

• mom12
    11. Ožujak 2020. 19:47

Taman cu se i ja posteno naspavat...mrzim zagrijanu sobu....al eto zbog nje sam grijala...

• Zarica
    11. Ožujak 2020. 19:51

Vidis, uopce ne pratim te skokove. Nadam se da je to i da nece dugo trajat ptoblemi...

Cini se da je korona uzela maha. Frendivi mi javljaju da dibivaju mailove za radit od doma. I moj miz dobio naputak tak da je sutra od doma. Nemam pojma, za nas se ne bojimo al za malog da.. iomak mi vec kaslje. Bas bezveze. Dogovorili smo se da dns bas nije oko njega dok se ne vidi situacija u firmi do sutra. Mada ne znam kolko to ima smisla...

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.