Neki dan prolazim pored obliznjeg vrtica i vidim vani jaslicare, odmah mi prodje kroz glavu da u ovo doba iduce god ce i ona biti tamo🧡
Igrati se sa vrsnjacima, cekati nas da dodemo po nju...
Suze mi potekle, a nisam bila neka placi*****.
Sta trudnoca i dijete naprave od zene😏
Meni ste ti i Petra apsolutni hitovi foruma ❤️
Eto.. Očito sam jja fakat čudna.
Ja sam joj svašta htjela reći, ali ipak odustala.
Pretuzno, pa bolje da sutim.
Slušam, meni ili Petri
[iimg]
Jel se jos netko čupa za kosu? Od klinaca mislim
M se uhvati za zatiljak i čupa, najviše to voli raditi kad su mu ruke umazane od hrane
[iimg]
Slušam, meni ili Petri
Ne, ne vama dvjema, nego za Lavicu..
Vidim da su me ipak neke shvatile 😊😊
Slušam, meni ili Petri
Šta si mi htjela reći?
..
Nemora značiti da ne shvaćam (ili netko drugi) što si ti htjela reći samo zato što sam odreagirala drukčije nego si možda očekivala...
Oh koje teme za dobro jutro...
Lavice rasplakala si me. Jos ovi trudnicki hormoni.. Placem ko kisa..
I onda citam dalje i Annika 😂😂😂😂😂
Damnarexx bemu misa za temperaturu! Nadam se da je ta trodnevna i da fe proc danas 🤞🤞🤞
Naravno da smo sve zahvalne sto imamo djecu zivu i zdravu, vecina nas se ovdje godinama borila s neplodnoscu. I mislim da je svima jasno.
I da, svaka ima svoje zivotne probleme, prosle smo svasta u zivotu i svima je njihov kriz najveci i brige najteze. Al svatko je dobio onoliko tezak kriz koliko može podnijeti.
Losa, radila sam s prvom bebom.. Plaćala u Zg. privatno čuvalicu jer nije upala u vrtić..
Prestala sam raditi jer sam davala cijelu plaću za cuvanje+moj prijevoz i gablec, odjeća - radna obuća.. Radila sam doslovno džabe.
Nije da se trebam braniti🤭ali nije baš da sam gotovanka.. Iako nisam prestala raditi iz gusta, to mi je najbolja odluka u životu i nikad ni sekunde ne žalim 🥰
Također mi nije isto imati jednu bebu, dvije ili sad raditi sa troje djece, tako da nikad ne znaš.. Možda ono što danas ne shvacas i ne pada ti na pamet, danas sutra napraviš isto.
Znam jednu mamu koja ima troje djece i doslovno grebe da uvijek nadje neki posao jer su u lošoj situaciji, a jednu sa 4 koja radi iz gusta, sve mi je ok.
Možda da suprug živi s nama bih drukčije razmišljala, ovako mi je nezamislivo ići raditi, iako moram priznati da smo si ovako lijepo sve poslozili, baš sam presretna doma s njima❤️
Slušam, meni ili Petri
Šta si mi htjela reći?
..
Nemora značiti da ne shvaćam (ili netko drugi) što si ti htjela reći samo zato što sam odreagirala drukčije nego si možda očekivala…
Jaoo,, ma jok, nego za brata,, DeeDee je napisala kratko i jasno, a ja sam ti napisala bibliju i obrisala jer mi je na kraju bilo glupo.
Samo mi je žao.. To je sve..
Ma,, joj,, znala sam da me neće nitko skuzit nit se složiti nit treba.. Ja uvijek prihvaćam razna razmišljanja. Ne slažem se sa svime, ali sam spremna poslušati 😊😊
Jel se jos netko čupa za kosu? Od klinaca mislim
M se uhvati za zatiljak i čupa, najviše to voli raditi kad su mu ruke umazane od hrane
Moj se cupa za kosu nekad. I moj muz me uvjerava da ga moramo osisati jer mu smeta kosa 😂
E, Lavice, fulala sam post o zumicima. Ma, znam da je glupo što sam tu tražila. Bila sam jadna, jer je to jedina igračka koju je uzela i mazila... Svaki put kad tata ide na teren, odvedem ih na jezero, pikniku, na koturanje, klizanje, što je već aktualno da im u manjim tugu.. Sad je ovako kako je, ne možemo nekamo, pa sam im kupila Zumića za utjehu i ostali smo bez njega, zato mi je bilo važno naći istu. Eto, Losa i DeeDee su mi čak tražile u konzumu🥰
Taman sam htjela napisati da bubamarica putuje, kupila sam od jedne mame na fejsu😊❤️
Hvala curama koje su tražile❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji