Lavice ma ide ona na sve 4 al recimo u jednom smjeru ide pa za natrag ide vojnicki. Zamjenske maskice imas u Medikor firmi. Ja kupila za djecu necaku mislim da je 55 kn. Samo neznam dal pase na tvoj.
Pitanje za iskusnije mame… Foteljica ona za djecu jer to sluzi necemu ili ne? Vodim rasparvu s mm jer njegova pametna sestra je narucila fotelju joj ogromnih dimenzija (sira i duza je nego nase stolice i hranilica) koja je jos uzasno nacickana jer to kao full sluzi djeci a ja nemam pojma di cu ja to staviti.
Moje imaju one male mekane spuzvaste i obozavale su ih, još uvijek sjednu na njih, a i mala stalno sjedi sad na njoj, sama ode, sjedne i igra se, tako da su meni super te,, a ne znam kakva je to što je naručila ☺️uglavnom, ove su super baš zato jer su male i mekane pa i kad tresne na nju ne lupi se🥰
Lavice ziva ziva, kampanjac, citam povremeno, a ne pisem ☺
Cure bas vam hvala na preporukama, vidim da je to must have kad imas malu djecu, a muz je sklon cestim upalama sinusa, pa bi bas uzela neki za male i velike i isto bi bilo super da ima masku viska za vise djece, jer budu boleani u tandemima, znam po muzevim klincima, sad jos da ih se troje izreda na inhalator, veselo sa dezinfekcijom..
Meni je ovaj forum bas zakon, vijesti mi preprica muz, ne zelim previse ni otvarati, sami crnjaci, radije citam o potrazi Zumica i tko je veci komad zida odgrizao, jer osjecam se malo tupavo za nesto vise i ostajem u tom modu dok ne pocnem raditi, brigemese.
Otvorila sam sluzbene mailove nakon male pauze i jebate, trebat ce mi da se vratim u multitasking mode na poslu, za sada je mrvu drugaciji.
Macutica, mi imamo Medikoel, ak sam dobro napisala 🤭ono što je nama rekla pedi je da je važno da je ultrazvučni jer da taj raspršuje sitnije čestice i da je samim time bolji posebno kod inhaliranja lijekom.. Ne znam baš puno o tome, pa sam ju poslusala, cca 500kn..
Annika, moj se cupa za uho, a po novom i za kosu iza uha kad zaspiva. Rekao nam je pedijatar jednom da su ti kojekakvi tikovi normalni za bebe dok otkrivaju svijet i sebe.
Red Fox hvala za recept, ja tek skupljam takve recepte jer je tek skoro poceo da prihvata kasice, ali moracemo uskoro polako pocinjati sa malim komadicima i sl. jer kako nam je pedijatar rekao, trebalo bi sa godinu dana da jede isti obrok kao i mi, naravno prilagodjen za bebu bez nekih gluposti. Za sada imamo dva obroka, a sa 9 mjeseci planiram polako da uvodim veceru.
Macutica mi nemamo inhalator. Sva sreca nije nam jos trebao, a ako zatreba nekako uvijek mislim da se da kupiti odmah u apoteci ili vec negdje.
Valkris tebi cestitam na trudnoci i divim ti se zaista😃 Nase bebe su skoro isto stare i ja ne mogu jos da se zamislil trudna uz ovo nespavanje i akciju cijeli dan, a kad se jos sjetim mucnine tokom cijele trudnoce🤪
Da cure, mi smo eto u Becu, hvala na lijepim rijecima. Danas se polako sve vraca u normalu, ali trebace vremena da se oporavimo od soka. Juce nismo izlazili iz stana i evo danas me sve strah izaci u setnju☹️
Stavljat cu vam ja jos kad nadem nekaj da je provjereno dobro i jednostavno. Samo me upozorite ak vam idu na zivce recepti😂
MaiM moj ti ta nece bas jesti pa se ne moze ni reci da ima tri obroka. Bas se jako mucimo s hranom, moram smisljati stalno nesto kaj moze rukama jesti jer nece kasice. Bas sam propustila komentirati, mikio, za tvoju N. Ne znam kaj je bolje, da su tak ko tvoja i da samo zjeva ili ko moj. Sad na zlicu okrece glavu kao “ne”, to vam moram snimiti. A kad mu dam komade ti samo trga i sad je fora da nama daje jesti 😂
Mrgud bravo za hodaca 🥳 ja sam mislila da je tvoj imao atopijski jer su mi ti preporucila a-derma kremu koja mu je jako pomogla (hvala forumu i na takvim stvarima)
Damnarexx super da je E dobro, bas sam si mislila kak vam je prosla noc. Mene je isto jako strah konvulzija i anafilaktickog soka tak da znam kak ti je.
Ja sam isti gledala te foteljice al mislim da ne budemo uzimali jer imamo one vrece za sjedenje pa ce malom to biti veca fora, a i koristimo ih za goste jer nemamo mjesta inacs za sjesti. Kod nas je sve jako malo
Pročitala jutros poruku od maim I mislim si kako super komentar za zatvoriti temu❤️, dođem nazad a ono jos 3 strane 🤣🤣🤣🤣🤣
U gužvi sam, pakiram ju cijelo jutro, idemo par dana u Istru, sad bila na papa testu, valjda ce ovaj ponovljeni nalaz bit ok, žurim do ureda neš ostavit i nazad doma pa pokret. Čitam poslije s razumijevanjem, bit će nova navečer..
Btw danas je opet zveknula glavom, a nema veliku glavu kao lavić 😂😂😂😂😂❤️ umrem od smijeha svaki put kad to napišeš
[/url
Red i mi se mucimo, taj bi samo sisao cijeli dan i noc😃 Ali vidis nisam mu probala dati tako komadice ili da nesto sam jede, jer se ponekad kao zagrcne kasicom, pa sam bila ubjedjena da ne bi znao gutati komadice, ali mozda ipak grijesim... Moracemo probati.
DeeDee, a nista, napisem onda veceras jos jedan komentar za zatvaranje😂😂😂
E da, htjela bih sve da pitam kakva je kod vas situacija na temu tv, telefon i ostali ekrani, displeji i sl.? Ja sam do skora gasila tv i sklanjala telefon cim se on probudi, ali sada ponekad ostavim ukljuceno i pratila sam kako se ponasa. Uglavnom pomalo gleda, pa se igra i tako, nije sad da ce sjesti gledati bez treptaja sat vremena. Ne znam da li je to ok? Sama sam s njim kuci, pa mi je tv prozor u svijet😂
Annika, moj se cupa za uho, a po novom i za kosu iza uha kad zaspiva. Rekao nam je pedijatar jednom da su ti kojekakvi tikovi normalni za bebe dok otkrivaju svijet i sebe.
Red Fox hvala za recept, ja tek skupljam takve recepte jer je tek skoro poceo da prihvata kasice, ali moracemo uskoro polako pocinjati sa malim komadicima i sl. jer kako nam je pedijatar rekao, trebalo bi sa godinu dana da jede isti obrok kao i mi, naravno prilagodjen za bebu bez nekih gluposti. Za sada imamo dva obroka, a sa 9 mjeseci planiram polako da uvodim veceru.
Macutica mi nemamo inhalator. Sva sreca nije nam jos trebao, a ako zatreba nekako uvijek mislim da se da kupiti odmah u apoteci ili vec negdje.
Valkris tebi cestitam na trudnoci i divim ti se zaista😃Nase bebe su skoro isto stare i ja ne mogu jos da se zamislil trudna uz ovo nespavanje i akciju cijeli dan, a kad se jos sjetim mucnine tokom cijele trudnoce🤪
Da cure, mi smo eto u Becu, hvala na lijepim rijecima. Danas se polako sve vraca u normalu, ali trebace vremena da se oporavimo od soka. Juce nismo izlazili iz stana i evo danas me sve strah izaci u setnju☹️
Hehe hvala 🥰 🥰 ma moj po noci ok spava, osim kad ga zubici muce.. A po danu izdrzimo.. Muz radi od doma, svekrva je tu.. Srecom se sad dosta igra sam bez da ga moram animirati stalno.. I hvala Bogu, nemam mucnine ko u prosloj trudnoci niti nikakve tegobe za sada 🤞🤞 osim ponekih boliva u preponama hehe tako da je ok..
Ali vjerujem i znam kako je kad ne spava ni danju ni nocu i u akciji je non stop.. Prosli smo to i smirio se..
Proci ce i vama 😉😉
Nego, sad sam radila kasicu koja mi ima okus ko pekmez, kašica je za kakanje jer ima tvrdu stolicu malo: kruska, jabuka, suhe sljive, obicne sljive, avokado. Kremasto i njamiii
MaRe drago mi je da sam bila od pomoći🤭
Mi gotovi s klaićevom, ipak će biti operacija, negdje u siječnju, veljači. Moraju ga potražiti, a ako ne nadju kaže dr stavili bi mu protezu u desnu skrotalnu vrećicu. Muž i ja smo grozni, kaže on pa i ovsko je taj testis ogroman, sad još ako mu stave jednako veliki implantant
Damnarexx jel E bolje?
[iimg]
DeeDee sretni s papa testom.
Valkris bas mi je drago da ti ova trudnoca prolazi bez mucnina. Kad vidim ovu lenticu dolje najradije bi i ja opet 😂 kasica zvuci prefini, mozda probam ak moj bude opet htio jesti na zlicu.
MaiM ja ne palim tv jer gleda hipnotizirano u njega, mobitele isto izbjegavamo, jedino ak prica s bakom preko kamere. Budemo vidjeli do kad cemo tak. Mi isto nismo bas od gledanja tv-a tak da mi to zapravo i nije neka razlika ko kad nismo imali bebu.
Kad smk kod toga, na onoj radionicu za koju sam vam rekla su preporucili sa pogledamo film “a beautiful day in the neighborhood” pa eto ako imate vremena....sad sam skuzila kolko sam zakrzljala s engleskim dok sam pisala.kak bum ja na poslu radila 😳🤦🏼♀️🤭?
I moram s vama nesto podijeliti, Beba nadam se da se neces naljutiti😂 meni je par puta proslo glavom, kak neces nista reci o sebi, da si mozda Simona Gotovac 😂😂😂 ak jesi, sorry ak sam te otkrila 😂 jos kad si rekla za imena djece da su specificna, jos si mi vise sumnjiva 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji